Arkadaşlar merhaba. Benim saçlarım siyah. Saçlarıma kına yakmak istiyorum. Saçlarım kıvırcık ve daha önce boya vs. herhangi bir işlemden geçmedi. Sizce kına yakarsam nasıl bir renk verir? Sıkıntı olur mu?Siyah saça kına yakmak nasıl olur?
Kına siyaha yakın saçlara sadece parlaklık, canlılık verir ve güneşte kendini gösterir. Siyah saça kına yakıldığı takdirde ne yazık ki renk tam değişmeyecektir ve kızıl parlamalara sebebiyet verecektir.
Siyah saçtan nasıl açık renklere geçilir?
Palette yoğun renk açıcı 7 tona kadar renk açma özelliğine sahip olmakla birlikte saça canlı ve parlak bir görünüm verir. Güçlü renk açma özelliği sayesinde koyu renk saçlarda bile yoğun renk sonucu elde edebilirsiniz.
40 zengin renk seçeneğinden oluşan saç boyası: Palette Deluxe
Baş döndüren simsiyah saçlara sahip olmak için benim tercihim Palette Deluxe - 1.1 Gece mavisi saç boyası. 😍 Palette Deluxe saç boyaları içeriğindeki marula yağı sayesinde saçlara derinlemesine bakım yapar. Boyanın saç tellerine vereceği zararları engellemesinin yanı sıra yoğun renk pigmentleriyle 8 haftaya kadar kalıcılık sunar. Ayrıca 12 renkten oluşan Palette deluxe yoğun renkler serisi koyu saçlarda bile etkilidir. Kısacası Palette Deluxe bir boyadan çok daha fazlası daha ne olsun! ❤️
En İyi Cevaplar