Böyle gerçekten çok güzelsin. Yine canın değişiklik istiyorsa bence kızıl da cesur bir seçim olur. Gayet de taşıyabileceğini düşünüyorum. Biraz buğday tenli gibisin. Bakır kızıl çok yakışabilir sana. Şimdiden güle güle kullan!
Şu andaki rengi biraz daha açabilirsin griyi yapabilirsin ama açık değil koyu bir griyi gerçekten sana çok yakışır ama gerçekten kullanabileceğine eminsen yap bunuÇünkü Orang gerçekten çok nankördür onu kullandığında mavi şampuan da kullanman gerekiyor sabitleyebilmek ve daha geç akmasını sağlayabilmek için zor bir renktir ama gerçekten çok güzel ve sana gerçekten çok yakışacağını düşündüğüm bir renk. #reda
Bence bu hali de çok güzel. Ama değişiklik istiyorsan çok canlı olmayan, “ben buradayım” diye bağırmayan bir kızıl tercih edebilirsin. Sultan veya tarçın bakırı hoş olur bence. 🙃
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet tarçın bakırı bende çok seviyorum ama korkuyorum ilk kez boyatıcam kızıla jdjdjwh
Ben de bir süredir istiyorum ama cesaret edemedim açıkçası. 😄 Ama saçının şu hali gayet açık bir renk, bakır rengini güzel tutar. Yine de sana kalmış. 😄
Bence tenin açık olduğu için her renk olur. Sıra dışı birşeyler istiyorsan toz pembe sıradan birşeyler istiyorsan açık kestane sana çok yakışır (çokselsin)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Zaten kahverengi degil mi normalde? Kaslarin oyle gibi de…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maşallahın var evet daha güzel renk bulabilirsin kumrala dön bence