Güzellik & Bakım Saçlarımı boyamak istiyorum. Bana hangi renk yakışır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Kendime ne renk yakisir karar veremiyorum. Kizil kestane ve acik kestane tonlari hosuma gidiyor. Siz ne dersiniz? Güncellemeler+1 yıl Kullu koyu sari yapicam galiba kestaneden vazgectim😅😅 Saçlarımı boyamak istiyorum. Bana hangi renk yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
OlorinTheWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Saç renginiz zaten güzel, niye değiştirmek istediniz ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Depression mood on :( Yorumla OlorinTheWhite +1 yıl Değişiklikten sonra güzel olmazsa o mod deep hale gelebilir. Bence bu renk çok güzel değiştirmeyin, nacizane tavsiyem. Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Bu saç senin ve bu sensen bu renkte stilde sana mükemmel yakışıyor 🤔 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Değişim istiyor gibiyim Yorumla Nawdeniz +1 yıl Valla söylim siyah yaparsan yakışmaz gözlük falan güzel duruyor yine de seçim senin Yorumla Soran +1 yıl Siyah zaten yapmam. Siyaha boyadin mi saci dönüşü cok cok coook zor Yorumla Nawdeniz +1 yıl Evet o yüzden bence bi müddet daha böyle şirin takıl sen ((: Yorumla Soran +1 yıl Sarisin olcam galiba kxdnnxjx Yorumla Nawdeniz +1 yıl Sarı güzel sende ama ((: Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Söylediklerinizin hepsi yakışabilir ama bence saçınızı açıcılarla hiç yıpratmayın. 0 0 Yorumla
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Normalde kivirciksa sacin kizil. ve siyah cok yakisir 0 0 Yorumla
Bugünbayram Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Açık ton güzel olur ama tam kapalı siyah tonları da yakışır sanki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu rengin koyusunu yapsam sence? Yorumla Bugünbayram +1 yıl Olabilir ama siyah denedin mi hiç Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Bugünbayram +1 yıl Peki ayrıca sorum da olacak güzelsin nasıl yapalım gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Nsjdnxjxj guzelim diye acik mi olmasj lazjm Yorumla Bugünbayram +1 yıl Hayır ne alaka Yorumla
zpece1603 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Saçlarının rengi mükemmel bayıldım bence boyatma pişman olursun 0 0 Yorumla
BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bal kopugu rengi guzel olur sanki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya cok doreleşiyo o da istemiyorum dore sac kullanmak Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl şu anki çok iyi duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalsin mi Yorumla Hakan28Giresun +1 yıl Bence ewet çünkü tatlı duruyor Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle sana sarı renk yakışır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Deniycem teşekkür ederim
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Bu renk gayet iyi birde kıvırcıksın süper 😍 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. şimdiki renk iyi bence 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sarı gider hafif güzel bu arada bu tonda 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı. Bence. Şu anki renginde güzel bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakır olabilir mi açık kestane tarzı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa bakira cesaret edemiyorum. Koyulastirmak var aklimda Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 451 cevap paylaştı. Boyama böyle iyi saçın 😃 0 0 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl doğal hali iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dogalindan 1 ton aciga boyamistim bu hali o. Ne dersin koyulastirmali miyim Yorumla Akıncı-34 +1 yıl böyle iyii Yorumla
DümendenSportmenn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kızıl yapma aşık falan oluruz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Shdhhaa dalga gecmesene Yorumla DümendenSportmenn +1 yıl Gerçek söylüyorum kızıl olsan hiç iyi şeyler olmazdı Yorumla Soran +1 yıl Kizil da akiyo diyolar ondan boyamak istemiyorum dndjdjd Yorumla DümendenSportmenn +1 yıl Kızıl buna değer bak emin ol Yorumla DümendenSportmenn +1 yıl Sarı ne ya kızıl yapsana Yorumla Soran +1 yıl Kizil akiyo diyolar kanka Yorumla DümendenSportmenn +1 yıl Benim arkadaşlarımın ki neden akmıyor kaliteli boya al Yorumla
MuRaT300 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bu renkte güzel ama daha koyu güzel olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet koyulastirmak aklimda var. Ayni tonda koyulastirsam nasil olur peki? Yorumla MuRaT300 +1 yıl Harika olur bence dene pişman olmazsin Yorumla Soran +1 yıl Tamams Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Çok tatlısın yaa😊 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı. Kızıl 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı. Koyu siyah sanırım 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kizil 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. saç rengin güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Saç renginiz zaten güzel, niye değiştirmek istediniz ki
Depression mood on :(
Değişiklikten sonra güzel olmazsa o mod deep hale gelebilir. Bence bu renk çok güzel değiştirmeyin, nacizane tavsiyem.
Bu saç senin ve bu sensen bu renkte stilde sana mükemmel yakışıyor 🤔
Değişim istiyor gibiyim
Valla söylim siyah yaparsan yakışmaz gözlük falan güzel duruyor yine de seçim senin
Siyah zaten yapmam. Siyaha boyadin mi saci dönüşü cok cok coook zor
Evet o yüzden bence bi müddet daha böyle şirin takıl sen ((:
Sarisin olcam galiba kxdnnxjx
Sarı güzel sende ama ((:
Söylediklerinizin hepsi yakışabilir ama bence saçınızı açıcılarla hiç yıpratmayın.
Normalde kivirciksa sacin kizil. ve siyah cok yakisir
Açık ton güzel olur ama tam kapalı siyah tonları da yakışır sanki
Bu rengin koyusunu yapsam sence?
Olabilir ama siyah denedin mi hiç
Hayir
Peki ayrıca sorum da olacak güzelsin nasıl yapalım gizlisin
Nsjdnxjxj guzelim diye acik mi olmasj lazjm
Hayır ne alaka
Saçlarının rengi mükemmel bayıldım bence boyatma pişman olursun
Bal kopugu rengi guzel olur sanki
Ya cok doreleşiyo o da istemiyorum dore sac kullanmak
şu anki çok iyi duruyor
Kalsin mi
Bence ewet çünkü tatlı duruyor
Kesinlikle sana sarı renk yakışır
Deniycem teşekkür ederim
İlkokul öğretmenime benziyorsun güzel kadındı
Saçınızın rengi çok güzel 💜
Bu renk gayet iyi birde kıvırcıksın süper 😍
Şuanki rengi çok güzel ama
Kızıl alev modeli yaptır
şimdiki renk iyi bence
Kızıl beya turuncu
Sarı gider hafif güzel bu arada bu tonda
kendi rengin daha iyi
Bence. Şu anki renginde güzel bence
Bakır olabilir mi açık kestane tarzı?
Yaa bakira cesaret edemiyorum. Koyulastirmak var aklimda
Boyama böyle iyi saçın 😃
doğal hali iyi
Dogalindan 1 ton aciga boyamistim bu hali o. Ne dersin koyulastirmali miyim
böyle iyii
Kızıl yapma aşık falan oluruz
Shdhhaa dalga gecmesene
Gerçek söylüyorum kızıl olsan hiç iyi şeyler olmazdı
Kizil da akiyo diyolar ondan boyamak istemiyorum dndjdjd
Kızıl buna değer bak emin ol
Sarı ne ya kızıl yapsana
Kizil akiyo diyolar kanka
Benim arkadaşlarımın ki neden akmıyor kaliteli boya al
Bu renkte güzel ama daha koyu güzel olur
Evet koyulastirmak aklimda var. Ayni tonda koyulastirsam nasil olur peki?
Harika olur bence dene pişman olmazsin
Tamams
Kızıl
Bence koyu siyah en iyisi
Karamel
Kal öyle gerek yok
Çok tatlısın yaa😊
Kızıl çok yakışır
Kızıl yap
Kızıl yap
bence bu sekilde iyi
kırmızııı