Kendimi bildim bileli saçlarım kapkara🤦🏻♀️ hiç boyatmadım kaşlarım gözlerim de siyah beyaz tenli olduğum için güzel duruyor. Ben değişiklik istiyorum ama bir taraftan korkuyorum yakışmaz diye sizin fikirlerinizi de almak istiyorum.
Saçlarımı boyatmak istiyorum, sizce bana hangi renk yakışır?
Sen bilirsin kahverengi de olur böyle de olur renkte atabilirsin , ayrıca aşağıda çok güzel diyenler halis mi? Gerçekten güzel kızlara haksızlık yaptığınızı hiç mi düşünmüyorsunuz normal bir bayan fotoğraftaki ben bu abazanları anlamıyorum bu arada foto sahibi kusura bakma söylemeden duramadım bacım
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben güzelim demedim iddia da etmedim birine güzel denilebilir bunu neden sorun ediyorsunuz ki 😊 sende fotoğrafını at bakalım gizliden çık bizde sana yorum yapalım bacım😙
İşte bunu söyleme amacım tam da bu, ben güzel bi kadınım kızlı erkekli herkes tarafından beğenilen. Ve ayrıca başka güzeller de var gerçek güzeller, onların hakkı yenmemeli diye , ve düşünüyorum hangi gözle bakıp abartarak güzel diyebiliyorlar anlamıyorum, ha kalbin güzeldir baş tacısın ☘️
Bak ne güzel kızlı erkekli beğenilebiliyorsun, belki çok çok güzelsin ama kalbin güzelliğinden pek nasibini almamış üzgünüm.☺️ Her insan güzeldir her yaratılış güzeldir. Ben burada çok çok güzelim diye benden (bana göre) daha az güzel olduğunu düşündüğüm birine bunu söylemem mesela. Sen bunu haksızlık olarak görmüşsün üstelik.☺️ Zaten emin ol 20-30 yıl sonra bu yüzümüzden bu cildimizden eser kalmayacak o yüzden çok kasma derim ben. Allah kalp güzelliği versin.🙃
Rica ederim ama çok ciddiyim baya yakışır arkadaşımdan biliyorum. Siyah saçlıydı o da sıkılmıştı kuaföre gittik kuaför onu önerdi bi yaptırdı Allah'ım gözlerimi alamadım cidden siyah saça sombre yapılmalı
Eger istersen, You make up uygulamasıyla bak ya da sarı ve ya açık kahve rüngi parik tak ve aynada bak nasıl görünüyor. Bence gözlerin çok güzel, saçların ve kaşların harika burununda zaten küçük çok tatlı görünuyorsun.😀
dene derim içinde kalmasın kaşlarını da kızıl yapman lazım sonra ama açık sarı yaparsan tenin soluk görünür ve kizilda siyah kas çok yakmaz istersen ilk önlerini yap bak beğeniyor musun sonra tümünü yap