Hayır sakın hiçbir şey yaptırma o saç artık yanmış gitmiş kestir bence çünkü bayağı yıpranmış onun üzerine bir daha bir işlem yaparsan boya filan saç artık hepten kaybedersin hani pişmaniye gibi olur uzamaz bile kendi formunu kaybeder saç artık saçlıktan çıkar hatta bunun üzerine sadece bir şekillendirme işlemi bile yapsan sürekli elektriklenir. #reda
Merhaba. yanan saça boya işelmi uygulanmaz. Boyanması saçı döker kel kalma riskini yükseltir. Sizin için bu noktada en mantıklı olan çözüm direk saçları kestriemk ve sağlığına kavuşması için saça bakım ve kür yapmak olur.
Yakın zamanda bir arkadaşım bahsetti bu mevzudan, ne alakadır bilmem. Yandı dedi ve bir şey yapacağım demişti de, mevzuyu anlamadığım ve ilgilenmediğim için de sormadım. Bitkilerle alakalı bir şeydi, çam yağı mı bir şey yağı galiba.
Uç kısımları kötü duruyor. Bana kalırsa uçları biraz kestir ve ombre yaptırma işini biraz ertele, keratin bakımı felan yaparak saçlarının toparlanmasını destekleyebilirsin. Geçmiş olsun 🤗
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Saçlarım çok kötü yandı sizce ne yapmalıyım, ombre istiyorum ama yanık olduğu için 1000 TL diyen bile var ombre yaptırsam mı? ?