şu an sadece 10 15 gün beklicem, saçlarım çok yıpranmasın diye bir anda işlem yapılmadı ve oreal çok bekletilmedi. Ama neden anlamadım diplerim sapsarı, diğer yerler ise daha koyu böyle. Yani berbat rengarenk bir durumda. Dışarı çıkasım felan gelmiyor bu saçlarla. Bugün yıkadım sanki aktı gibi geldi. Kuaförüm kötü biri değil, yani işinin ehli aslında. Ama ben yinede acaba dedim yanlış bir şey mi yaptı beni mi kekliyor hata yaptı çaktırmıyor mu bilmem ne... Saçın yıkadıkca daha cok akıcak ve tekrar geldiğinde tamamen istediğin renk olcak dedi. Saçlarım simsiyahtı ve böyle olması çok normal dedi. Zor bir siyahtı tam açılmadı, aşama aşama açıyor o da. Siyahtan geçmek istediğim renk şuydu; Arkadaşım yana at saçını diyor. Bazıları şapka tak, bant tak diyor. Bazıları ör diyor, bazıları topuz yap diyor. Ben depresyona girip evden çıkmamazlık yapmak istemiyorum ama... :/ Çok takıntılı, panik atak biriyim :(
Güncellemeler
+1 yıl
BU BENİM SAÇIM DEĞİL. SİYAHTAN BU RENGE GEÇMEYE ÇALIŞIYORUM. İNTERNETTEN ÖRNEK FOTOĞRAF BULDUM.
Saçlarım bu kadar berbat haldeyken ne yapmamı önerirsiniz?
kuaförün besbelli seni kekliyor oreal heryere eşit derecede bırakılmaz heryerin belli zamanları vardır hatta boya olan yerlerde bile farklılık gösterir diplerinde çok çok az bekletilmesi gerekiyordu
evet kesinlikle bir kere orealde akma diye birşey yaşanmaz o anda da boya yaptırmak isteyebilirdin o zaman ben yapmam mı dicekti ne demek zamanla akar oreal saçını açar kuaför saçını mahvetmiş diplerde o kadar tutulmaz çok kötü derini herşeyi yakar 15 gün sonra demesinin nedeni kendi dipten saçının çıkmasını beklemek için çünkü dipler o kadar açıkken boya sürülmez heryerin tek renk olması gerek
napmam lazım ne önerirsin ben oadama asla bir daha gitmem. baska kuaföre gidiyim mi paramıda geri almıcam haram zıkkım olsun psikolojim o kadar bozuldu ki çok iy ibir kuaför hemen halleder dimi
baska kuaföre gitsem sence kızmaz mı? çünkü benim saçımı bilen bu kuafördü numaramı da verdim dicek nerdesin... e başkasına da gitsem bu sefer dicek ki baskasında bozmus gelmiş bende toparlattırıyo felan.
İşinin ehli kuaför siyah boya üzerine sarı boyanın olmayacağını bilmiyor muy muş sana birşey söylemedi mi farkında isen kendi saçların tutmuş boyalı yerler tutmamış
Git tabi sert ol biraz ağırlığını koy beni ne hale getirdin düzelt bunu de para felan verme birde buradaki insanlara kızma seni anlıyorum bir kadın için saçı çok önemli psikolojin bozuk takma kafana sakin ol
Yok canım olmaz takma kafana hal olur biraz araştırma yap netten boyama tekniklerini felan baktın araştırmaların doğrultusunda ilerlemiyor uyar kuaförü kendini teslim etme bana bırak diyorsa birşey yapamaz o kuaför
Hayır bi' bok yapamayacağını sen de biliyorsun. Öyle sallıyorsun işte laf söylemek için. Boş hatunmuşsun. Hadi basayım engeli de, güncellemeyle falan ağlarsın maximum.
öncelikle geçmiş olsun. koyu saçları açma işlemi uyguladığında bu tür sonuçlar çıkabiliyo kolay açılmaz çünkü. bir hafta geçsin başka bir doktora git uçlarını da açsın adam gibi ombre yapsın saçlarını tepeden topuz yap öyle gez. bu akıcak düzelicek gibi bir olay değil.
ya başkasına neden gidiyim sence çünkü benim saçımı bilen bu kuafördü numaramı da verdim dicek nerdesin... e başkasına da gitsem bu sefer dicek ki baskasında bozmus gelmiş bende toparlattırıyo felan.
bak adam pro demişsin ama öyle olsaydı koyu saçı açmanın tehlikelerini bilir daha dikkatli olurdu. senin bu saçının halini söyle diyim ben eskiden annemin saçını açmıştım ve aynen böyle olmuştu işi bilmeyenlerin yapacağı bir olay. mesela benim bir arkadaşımın saçı koyuydu iyi bir kuaföre gitti sarı ombre yaptırdı böyle bir karmaşa olmadı. adam yapamamış yani. e tabi gene de sen bilirsin saç senin
Boş bir zamanında gitmelisin bence önceden kimin yaptığını deme. Kızacaklarını sanmıyorum balım sonuçta sen yapmadın bunu. Saçını bu hale getiren kuaföre gitme derim :)
Başka güzel yapan ve uygun fiyatlı kuaförler bulabilirsin bence. Evde yaptım desen yalan söylemiş gibi birşey olacak bence sen kısacası başka bir kuaföre gittim orda yaptılar de sorarlarsa ismini hatırlamıyorum dersin. Kızacaklarını sanmıyorum aksine daha da güzel yapmak için elinden geleni yaparlar arkadaşlarının illaki tanıdığı iyi yapanbi kuaför biliyodurlar
benim kendi kuaförüm var bana neden gelmedin dicek biliyorum. alınabilir. of inanırlar bosver. o adamdan paramı geri alamam tabi dimi. cıngar çıkartsam nolcak
En İyi Cevaplar