Saçlarım bu kadar berbat haldeyken ne yapmamı önerirsiniz?

şu an sadece 10 15 gün beklicem, saçlarım çok yıpranmasın diye bir anda işlem yapılmadı ve oreal çok bekletilmedi. Ama neden anlamadım diplerim sapsarı, diğer yerler ise daha koyu böyle. Yani berbat rengarenk bir durumda. Dışarı çıkasım felan gelmiyor bu saçlarla. Bugün yıkadım sanki aktı gibi geldi. Kuaförüm kötü biri değil, yani işinin ehli aslında. Ama ben yinede acaba dedim yanlış bir şey mi yaptı beni mi kekliyor hata yaptı çaktırmıyor mu bilmem ne... Saçın yıkadıkca daha cok akıcak ve tekrar geldiğinde tamamen istediğin renk olcak dedi. Saçlarım simsiyahtı ve böyle olması çok normal dedi. Zor bir siyahtı tam açılmadı, aşama aşama açıyor o da. Siyahtan geçmek istediğim renk şuydu;

Arkadaşım yana at saçını diyor. Bazıları şapka tak, bant tak diyor. Bazıları ör diyor, bazıları topuz yap diyor. Ben depresyona girip evden çıkmamazlık yapmak istemiyorum ama... :/ Çok takıntılı, panik atak biriyim :(
Güncellemeler
+1 yıl
BU BENİM SAÇIM DEĞİL. SİYAHTAN BU RENGE GEÇMEYE ÇALIŞIYORUM. İNTERNETTEN ÖRNEK FOTOĞRAF BULDUM.