Merhaba arkadaşlar, bu olay olalı bir ay olmamıştır. Arkadaşlarımla oturuyorduk sohbet muhabbet.. Gece elektrik kesildi mum yakıp sohbet etmeye devam ettik. Sonra karnımız açıktı sucuk pişirelim dedik (mum ışığında:D ) Başladı arkadaşım pişirmeye. Sonra bir yerlerden yanık kokusu almaya başladım. Bu arada arkadaşım sucuk pişirirken bizde yanında duruyorduk. Bende yanık kokusunu alınca arkadaşıma dedim ki tavayı yakıyorsun galiba :D Oda tavayı kaldırdı ben bakmak için eğilirken meğerse mum tam benim saçlarımın arkasında mutfak mermerinin üzerinde duruyormuş saçlarımın uçları hafif hafif ona değip yandığı için yanık kokuyormuş, bende eğilince saçlarım alev aldı. ( o alevi görmeniz lazımdı kafamı çevirince sırtımda alev gördüm ve tabi çığlığı bastım :D ) Sağ olsun yanımda duran diğer arkadaşım elini bir anda saçlarıma atıp söndürmese belkide hiç saçım kalmazdı şu an.
Her neyse saçlarım uzundu uçları yana yana saçım baya bir kısaldı ve bir de aralarda ki saçlar daha çok yanmış o yüzden onların boyu daha çok kısaldı. Mecburen kuaföre gidip saçlarımın uçlarından aldırdım düzelmesi için. Ama aralardaki o daha kısa saçlar uzamıyor nasıl uzatıcam saçlarımı bilen var mı? Çünkü saçlarımı bile toplamıyorum aralardan minik minik bebek saçı gibi çıkıyolar. Yardımlarınızı bekliyorum..
Her neyse saçlarım uzundu uçları yana yana saçım baya bir kısaldı ve bir de aralarda ki saçlar daha çok yanmış o yüzden onların boyu daha çok kısaldı. Mecburen kuaföre gidip saçlarımın uçlarından aldırdım düzelmesi için. Ama aralardaki o daha kısa saçlar uzamıyor nasıl uzatıcam saçlarımı bilen var mı? Çünkü saçlarımı bile toplamıyorum aralardan minik minik bebek saçı gibi çıkıyolar. Yardımlarınızı bekliyorum..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer