2.si saçımı mora boyattım birilerine beğendirmek için bu renge boyatıca mı sanmıyorum
3.yorum değil akıl istedim
bırak kalsın şimdilik öyle krem ya da iii gelicek bir yağ bul bulduğun yerden nasl kullancağn söylenir zaten . ama oda byk ihtmal düzeltmez kolay taramanı sağlar yda saçın çabuk uzayabilir. uzat saçını ama sürekli kestir yanan yerler gitsin. dikkkat çekmemesi için şimdilk koyu bir renge de boyayabilrsn ama siyah değil kahve tonları . uzatıkca kes yoksa uçlar birbirne karışıp kopar zaten
Aslında ben uçlarını boyattım saçlarımın neden dipleri yandı ki bir bilgin var mı acaba
ona bişey diyemem doktora gidebilirsin onun için. kime boyattysan belki dibinede bişeyler sürmüştür. yda şampuanından kaynaklıdır bozuk falansa ne bilm. ya da sen bişeyler yapmışta unutmuş olablrsn bakım falan. saçın yağlyken düzleştirdiysende olablr.
düzleştirmiyorum ben hiç saçımı şamppuanda elidorun turuncusunu kullanıyorum kremiyle :/
nıptın nıptın gaz bommbası mı yedin laa :D valla ilk defa duyuyorum böyle diplerin boyanmadan yandğnı. tandık bir kuaföre sor seebebini. oda bilmiyosa bir doktora git. ama yağlar var aşşada başkasıda sölemiş zaten . hangisi bilmem . aktara sor sölerler sürersin saçına ii gelir.
benm bulunduğum şehirde gaz bombası atılmadı bekledim ama atılmadı öyle olsa saçlarım için tazminat davası açardımm :Dfhgsfdşlkjhgsiklş
işlem uygulama pres ya da maşa yapma.aktara git badem yağı argan yağı ne tavsiye ederse al onlr daha iyi biliyor
maşa düzleştiri zaten hiç yapmadım bende argan yağı düşünmüştüm kullandın mı hiç işe yaradı mı
düzenli olarak kullanıyorum ve memnunumda boya pres falan cok işlem görüyor saçlarım bayaada işe yaradıgını söyleyebilirim.kırılmayı azaltıp kırıkları tamirde ediyor üstelik bgne dek cok ürün kullandım ama kırıkları toparlayan tek ürün argan.bence mutlaka al ama düzenli kullan
kırıklarım yok kii :/ saçımın dipleri böyle pıtrış pıtrış yandı herhalde ama aslında saçımın dipleri boya değil uçları boya bende anlamadım :/
diplerine sürcen be balım sen arganı :) benim sorunum ucta ben ondan uca sürüyorum.
ay hiç bilmiyorum böyle şeyleri ben yaa aslında boyattığıma pişman değilim ama kötü oldu işte yarın denicez artıkk
komple kestir hem farklılık olur hem saçların rahatlar ve kolay bakım yaparsın geçmiş olsun
Banamı yandı Yakmasaydın Parana kıyıp kuaföre gitseydin
Hell yeah ! :D
Cevap
5Cevap
bir kadının en güzel hali en doğal halidir bunu hiç bir zaman unutma
saat olmuş 3, anti-tayyipsin çok güzel, ama saçmış makyajmış boşver be güzelim.
ben makyaj yapmam saçımıda çapulculuk dah belli olsun diye yaptım zaten :D
:D:D:D teşekkürler
bazı kızlra 3 numara yakışıyor
pıtır pıtırlığı halledince bitkisel boya deneyin
öncelikle sorayım kimin için süsleniyorsun bu kadr
Zorun neydi :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar