Saç Bakım Saçını siyahtan sarıya çevirip pişman olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçını siyahtan sarıya ışıltı ombre balyaj yaptırıp pişman olan var mı? Var yıpranıyor Yok değişiklik oluyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saçını siyahtan sarıya çevirip pişman olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MORPHİA Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Merhaba.Siyah saçı sarı renge çevirmek saçların yanmasına, dökülmesine neden olur. Sağlıksız bir işlemdir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ışıltıda mı öyle Yorumla
burcuuu_20 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl tam tersi açık saç renginden siyaha döndüm pişman değilim :D 2 3 Yorumla Soran +1 yıl saçının kendi rengi siyahmıydı :D Yorumla burcuuu_20 +1 yıl hayır kumral gibi bir şeydi tam sarı değildi siyaha boyattım Yorumla Soran +1 yıl sen hiç ombre filan denedn mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhaba.
Siyah saçı sarı renge çevirmek saçların yanmasına, dökülmesine neden olur. Sağlıksız bir işlemdir.
ışıltıda mı öyle
tam tersi açık saç renginden siyaha döndüm pişman değilim :D
saçının kendi rengi siyahmıydı :D
hayır kumral gibi bir şeydi tam sarı değildi
siyaha boyattım
sen hiç ombre filan denedn mi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!