Saçım şu an aşağıdaki sekilde kızıla boyalı, özel bir sebepten dolayi acilen sarı yaptirmak istiyorum. Bugun 3 tane kuafore gittim 3 u de olmaz dedi en sonuncu yapamam deyince dayanamadim aglamaya basladim kadın da "canım senin psikolojin cok bozulmuş başka bir kuaföre gidersin sırf paranı almak için yapıcaz derler ama saçın ellerinde kalır bu saç en fazla koyu kumral olur onu da gel istiyosan yarın yapayim" dedi. Aranızda bu işten anlayanlar varsa gerçekten bu saçın hiç mi olma ihtimali yok? Eğer öyleyse en açık ne renk olabilir? Ve İstanbul'da yaşayanlar bildiğiniz iyi bir kuaför var mı?
Saç açma işlemi yapılacağı için ve evet, saçlarınız yıpranır aynı zaman da iyi sonuç alamayacağınız için de kestirmek zorunda kalabilirsiniz. Bakırköy carousel avm'de kuaförlere bakin
Merhaba. Kızıldan sarı tonlarına dönüş zordur. Saçlar yanabilir. Bademyağı karışımını yapın saçların beslenmesini sağlayın. Saç boyasına bu karışımı ekleyin saçlar daha az zarar görecektir.
Malesef hiçbir yolu yok çok doğru paranı alır saçını eline verir. Maksimum Dore kumral olur küllü kumral olmaz yine. En kurtarıcı siyah basıp geçmek başka yolu yok.
Hayır sadece dip belli olmaz sen saçlarını kendi doğal rengine yakın bir renge boyat ve hiç ellemeden uzat kızıl saç kesilmeden açılmıyor. Bu saçı açar gene turuncu olur ona açık bi kumral yapar ucuz bir renk olur hiç bulaşma.
Kuaförde boyatman daha sağlıklı olur. Kuaföre gitmeden tabi ki boyayı akıtırsan daha iyi olur. Duş öncesi 5 dakika elma sirkesiyle masaj yapar yıkarsan 3 güne çoğı akmış olur.