Dün bir hevesle açık kahve olan saçlarımı şarap kızılı rengine boyadım, sonuç aşağıdaki gibi olduFakat pek beğenmedim ardından saçıma 4.0 Kahve saç boyası uyguladım şu an saçlarım koyu kahve aralarında kızıl ışıltıları var. Sorum şu ben bu kızıldan ne kadar bir sürede ve nasıl kurtulabilirim?
sana tavsıyem eczaneden saf c vıtamını al onu ez boyle hapları sampuanına karıstır sacına sur ve 45 dakııka beklet o boyayı akıtıyor hemde nasıl bır goruceksın bır donem bende koyu renkden kurtulmaya calısırken yaptım basarılıda 3 defa uyguluyucaksın ama sabretmen gerekecek zamanla akıyor cunkı 1. hafta yaptın 2. hafta bırdaha 3. hafta daha sonra ıstedıgın renge donebılırsın :)
denize gidersen geçer en kesin dogal yöntem sacim alev kiziliydi 😄 turuncu yaptim sonra denize gittim tuhaf soluk bisey oldu kumral gibi sonra sarı yaptim fgfgf şimdi kahve rengi yapicam dogal birakicam tavsiye etmiyorum kizili :d
Hangi renge dönmek istediğine bağlı. Sari tonlarını düşünüyorsan açma yapmadan olmaz siyah koyu kahve kestane tonları için sadece saçın yıpranmaması adına bir mudd et beklemen iyi olur
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kahve tonlarına dönüş yapmak istiyorum, bir ay kadar beklesem hangi tona kadar açılır kızıllıklar gidebilir mi bu süre içinde?
Kızıl renk alttan atar, uzayana kadar kurtulamazsın pek. Ama bu zaten çok fazla tutmamış gibi. Biraz daha sık aralıklarla kahverengiye boyayabilirsin. Yine açık kahve istiyorsan, iyi bir kuaför bul derim.
Saclarımı kırmızı kızıl yapmayi cok istiyodum hala da istiyorum ama okudugum yorumlarda hep max 2 haftada tamamen aktığını soyluyorlardi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
2 gündür her saç yıkadığımda (8 9 kere) sanki kafa derimi yüzmüşlercesine inanılmaz boya akıyor kan gibi, ne havlu kaldı ne yastık kılıfı beni vazgeçiren de bu oldu diyebilirim
En İyi Cevaplar