kahverengi benim doğal rengimdi saçımı açmadan bugün kızıl renge boyadım görselde de görüldüğü üzere. Ama yaşımı büyük gösterdi
- Kendi rengime çok acil döndürmek istiyorum günde 2 kere sıcak suda falan yıkıcam ama nolur bir şey diyiiiin

kahverengi benim doğal rengimdi saçımı açmadan bugün kızıl renge boyadım görselde de görüldüğü üzere. Ama yaşımı büyük gösterdi
ya kızıl boyatan arkadaşlarım asla kızıl renginden kurtulamadıklarını kahverengiye dönseler bile kızıl yansımanın kaldığını söylemişti üzmek istemem seni ama
belki o farklıdır bilemiyorum ama çok da stres olma ya farklılık güzel olmuş geçirebiliyorsan geçir ama her şeyi deneyip saçını da yıpratma balım
Güzel kız Ahu, seni çok iyi anlıyorum, kızıl gerçekten ya çok sevilir ya da “bu ne ya?” dedirtir 😅
En hızlı ve en az yıpratıcı çözüm için:
Evde günde 2 kez sıcak suyla yıkama saçını resmen haşlar, kış günü iyice kurutur, sakın abartma. Ilık suyla sık yıkayabilirsin, kepeğe karşı şampuanlar rengi biraz daha hızlı akıtır.
Asıl düzgün sonuç için kuaföre gitmeni öneririm. Açma işlemi yapılmadan üzerine kendi tonuna yakın bir kahve boya ile kapatma yapılabilir. Ama kızıl pigment inatçı, tamamen tek seferde eski doğala dönmez, birkaç boyamada toparlanır. Evde koyu kahveyle boyarsan da ilk yıkamalarda yine kızıllıklar akabilir, hazırlıklı ol. 💁🏻♀️✨
Cevap
4Cevap
Dikkat et yakma saçını da. Bence zamana bırak. Toplayarak saçları kullan
Vitamin c ve kepek şampuanı karıştır cikiyomus
çok güzel saçların
Hoşlandığım kıza çok benzettim seni
Yazık olmuş kahverengi daha güzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?