Bugün arkadaşım sevgilisi saçlarını beğenmiyor diye kızıla boyamaya karar verdiğini söyledi. Şaşırdım, bence değiştirilmemeli. Ve sevgilisinin bu tutumunu doğru bulmadım söyleme tarzı fikir vermekten çok hakaret gibiydi çünkü. Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?
Sevgili beğenmediği için saç rengi değiştirilir mi?
Sevgil saç rengimi beğenmiyor diye değiştirmem. Çünkü ben kendimi nasıl sevip beğeniyorsam o şekilde olmayı tercih ederim. Herkes kendisine yakıştığını düşündüğü saç rengine sahip olmalı. Önemli olan bizim ne istediğimizdir.
öncelikle sevgilimin nasıl söylediği çok önemli ancak şöyle değiştiririm ben şahsen küçük tatlı tavsiyelerde bulunur ben de beğenirsem istersem yaparım istemezsem yapmam saygısızca söylerse de böyle yaparak fikrinin değerini düşürür gözümde ki karşılıklı saygının olduğu bir ilişkide bu yaşanmaz bence zaten
Uzun zamandır siyaha boyuyorum ve artık saçlarımı boyamamaya başladım saçlarımda ki beyazlar kendini göstermeye başlayınca sevgilimde bana şöyle dedi 'eeeee sen her halinle güzelmișsin' ♥️♥️♥️
Öyle bi sevgilim olmuştu saçlarını sarı yap demişti, bende sarı seviyorsan git kendine sarışın kız bul diyip yol verdim😏 tabii sonra peşimde çok dolandı tamam esmere de razıyım diye ama nafile😂