Yakın bir akrabamızın düğünüydü ve herkes sanki hayatında ilk defa insan görmüş gibi beni süzdü. Göze çarpan tonda bir renkteydi saçım. Bu insanların derdi ne?
Düğüne mor saçla gittiğim için ayıplandım, bunun nesi tuhaf?
Neden ayıp olsun ki, insanlar alışılmışın dışında bir şeyler görünce bunun doğal olmadığını düşünürler bu yüzden dikkat çekmişsiniz. Burada ayıplanacak bir durum yok. İnsanlar gerçekten ayıplanmalı olan şeylere tepkilerini göstermeliler. Ama onları gözardı edip, aa bak onun kızı saçını mora boyamış... gibi gibi şeylere kafa yorarlar. İnsanlar gerçekten esrarengizler.
Ayıplamak değil aslında onların içindeki şey, içten içe o rengi ve cesatini kabul edememe var, yani onlar beğenip isteyip cesaret edemediklerini dışa vuruyor, bilirsin kızlar da üstünlük belirleyici güzelliktir.
Alışılmışın dışında olduğu için farklı bakış ya da tepkiyle karşılaşıyor olmanız insanları cahil yapmaz. Farz edin ki ki salona etek giyen bir erkek girdi dikkatler onun üzerinde olur. Aynı şey diye demiyorum farklılığın sonucunun aynı olduğunu belirtiyorum. Mor seviyorsunuzdur, kırmızı seviyordur bu kişisel bir konu size hoş gelmeyen bir şeyi siz de dile getirirsiniz. İstisnalar tabii ki olur çünkü dediğim gibi alışılmışın dışında bir şeyle karşılaşınca tepkilerin farklı olması normaldir.
Herkes istediği gibi görünme özgürlüğüne sahiptir. Bu ayıplanacak bir durum değildir. Bunu yapan insanlar çok kabalar. Herkes istediği gibi görünür ve buna kimse karışmaz. Bu yüzden istediğiniz gibi olun. Siz nasıl mutluysanız öyle görünün.
Toplum tarafından bu tarz olaylara alışık değiliz genel olarak bakarsak yaşı büyük olan kesim uzaylı gözüyle bakıyor hatta yeniliklere açık olmamak ön yargı vesaire
Maalesef insanlar farklı bir şey görünce öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar ne var sanki insan mor saçı ya da farkli olmaya çalışamazmı insanların geri kafalilıkları
Aynen dediğin gibi neresi tuhaf aman boșver biz kim ne der diye dünyaya gelmedik Kim ne derse desin takma takmaya değmez senin kafam nasıl istiyorsa onu yap Millar elaleme bakma
En İyi Görüşler