Saç Bakım Saçlarınızı fosfor yeşiline boyar mısınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Fosfor yeşili saç deneyimi ve siz? Güncellemeler+1 yıl Yeşil Saçlarınızı fosfor yeşiline boyar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Fosfor yeşil değil de normal yeşil boyadım bi 4 5ay öyle kullandım 2ay önce mavi yaptım şu an üstler mavi yandan itibaren altlar mor. Belki fosfor'u aralara attırabilirdim 0 0 Yorumla
Thecollector200906 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayatta Boyamam Heaa Boyayımda Sümüğe Benzeyim dimi 😂😅 Böyle Doğal hali iyi Memnunum😊 @birsuskuncicek 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Saç boyatmaya gıttım saçlarım yeşil oldu çok bekletmiş galıba ya da açıcı çok koydu guzek platın sarısı saç yeşil oldu kuaförü yıktımmm 0 0 Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tabi canım aralara toz pembe birazda patlıcan moru 🙄😄 0 0 Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Çok kötü duruyor boyamayin insan içine çıkamazsınız 🤦😂 0 0 Yorumla
cyrrazyy Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Alttan görünmicekk şekilde mor pembe falan olabilir fosfor yeşil bilemedim 0 0 Yorumla
B6passat Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben boyamam ama saçı öyle boyalı bi sevgilim olsun isterdim😂 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl O an çılgınlığım tutarsa boyarım 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aman aman Allah korusun. Bana ters öyle şey. 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Çok güzel olur gece ışıl ışıl yanar 😃😉🙂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Fosfor yeşil değil de normal yeşil boyadım bi 4 5ay öyle kullandım 2ay önce mavi yaptım şu an üstler mavi yandan itibaren altlar mor. Belki fosfor'u aralara attırabilirdim
Hayatta Boyamam Heaa Boyayımda Sümüğe Benzeyim dimi 😂😅 Böyle Doğal hali iyi Memnunum😊 @birsuskuncicek
Saç boyatmaya gıttım saçlarım yeşil oldu çok bekletmiş galıba ya da açıcı çok koydu guzek platın sarısı saç yeşil oldu kuaförü yıktımmm
Tabi canım aralara toz pembe birazda patlıcan moru 🙄😄
Çok kötü duruyor boyamayin insan içine çıkamazsınız 🤦😂
Alttan görünmicekk şekilde mor pembe falan olabilir fosfor yeşil bilemedim
Ben boyamam ama saçı öyle boyalı bi sevgilim olsun isterdim😂
Kıro gibi
O an çılgınlığım tutarsa boyarım
Hayır boyamam. Keyifli geceler..
15 yaşında olsam yapardım.. 🙄 😂
Oyle bi youtuber vardi
Yürek ister çiçek. 😂
Olabilir neden olmasın
pembeye ve gece mavisine boyatirim yeşil asla boyatmam
hayır boyamam
Çingene pembesi olabilir
deli miyim ayol eifmeşcşeldşxş
Aman aman Allah korusun. Bana ters öyle şey.
Olabilir
Çok çocuksu boyamazdım
Çok güzel olur gece ışıl ışıl yanar 😃😉🙂
hayır boyamam
Yok imkansız
Ay aslaa
Kötü duruyor
Asla
Hayır rrrrrr
nö nö nö :D :D
Evet her hafta
Hayır, düşünmem.