Saç Bakım Saçlarınızı istediğiniz renkte fosforlu olarak boyatmak ister miydiniz? Oturundayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçlarınızı istediğiniz renge boyattıktan sonra geceleri parlaması çok hoş olabilirdi. :D Saçlarınızın fosforlu gibi görünmesini ister miydiniz? Saçlarınızı istediğiniz renkte fosforlu olarak boyatmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Dikkat çekmek bazen iyi olmayabilir gadası 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Boyat sen boyat sonra etrafla trafik lambası gibi dolaş 😂😂😂 1 0 Yorumla
tamam-jülide-olsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçlarım kendinden fosforlu🌉Mavi yansımalı siyah gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl ya abi kusucam bu ne ya saçmaladılar iyice bir de kamyoncular gibi led döşesinler 0 0 Yorumla
Dilraklem Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Hayır asla ıstemezdim o Ne öyle gece lambası gibi 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Gece sokakta paril paril parliyosun falan 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dikkat çekmek bazen iyi olmayabilir gadası
Boyat sen boyat sonra etrafla trafik lambası gibi dolaş 😂😂😂
Saçlarım kendinden fosforlu🌉
Mavi yansımalı siyah gibi görünüyor.
ya abi kusucam bu ne ya saçmaladılar iyice
bir de kamyoncular gibi led döşesinler
Bana yakışır. Denemek isterim
Kendi saç rengimden çok mutluyum.
Hayır asla ıstemezdim o Ne öyle gece lambası gibi