Günümüzde renkli saçlar oldukça revaçta.🙄Pembeden mora, yeşilden maviye pek çok renk tercih ediliyor. Herkes tercih etmeyebilir ama kimilerine de çok yakışıyor. Saç modeli seçiminin doğru yapıldığı zaman, yakışmayacak kimse yok diyebilirim.. Peki siz saçınızı yeşile boyarmıydınız?🎈
Saçınızı yeşile boyasanız, aileniz ne tepki verirdi?
Aslında böyle bir renge boyamak istiyorum. Şimdi yeşil var birde yeşilin tonları var. Bu renkli tonlar çok güzel görüntü sağlıyor. - Evde ailem bana pek bir şey söylemez de zaten onlarında hoşuna gidiyor böyle şeyler. Çok dikkat çekici renklerde var. Mesela aşırı parlak renkli olursa itici bir şekilde insanları kendine çeker. Fakat saç renklerinin hafif tonlarını yaparsak saçta inanılmaz hoş bir görüntü sağlıyor. <3
Bu zamana kadar mora maviye kırmızıya yeşile boyadım. En iyi tepkiye de yeşilde aldım :D + Babannem ; Bu saçlarının haline ne şuna bak. - Babam ; Yolda gelirken çimenlere sürtmüş kafasını...
Anneme söylediğimdeyse tepkisi; Kızım ne b*k yiyorsan ye Babam; Öyle saç mı olur, eve almam valla aha orada kulübe var orada yatarsın Ablam; Benim de saçım mavi zaten beraber dolaşırız Erkek kardeşim; Zaten çirkinsin daha da mı çirkin olmaya çalışıyorsun
çokça yorum yap başında xper 2 ya da xper 5 olan sorulara çokça görüş yap. Sitenin anketlerine yorum yap onun xperi fazla olur. Ne kadar çok yorum yaparsan, o kadar hızlı 2. seviyeye gecersin