Saç Bakım Ya bu kızın sac rengi ne sizce ne kızılı bu bakır kızıl mı? Kafadagitiyotum Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya bu kızın sac rengi ne sizce ne kızılı bu bakır kızıl mı? Güncellemeler+1 yıl Kimse yazmıyo görunnu :)) Ya bu kızın sac rengi ne sizce ne kızılı bu bakır kızıl mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Article Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Yanlis yerden girmissin konuya baska bir soru sor bence 😂 0 4 Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Nasıl anlamadım Yorumla Article +1 yıl Bir de gec kalmissin Dogrusu. Diziyi takip ediyormusun Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Ya coktan izledim diziyi zaten ama kizi takip ediyorum sac stilini cok begendim o yuzden sordum Yorumla Article +1 yıl Reklam gibi olmus ama bak gordugun gibi fazla yazan da olmamis o yuzden soyledim eger amacin fazla gorus almaksa diye farkli yerden giris yapabilirdin Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl bakır 0 21 Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Bakır dimi bencede.. Yorumla keremkayar +1 yıl yani kızıl böyle olmaz bakır veya soğan kabuğumuydu neydi o olabilir Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Tamam Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Sogan kabugu sanirim saol 👍👍 Yorumla keremkayar +1 yıl olabilir :) Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Yalniz sogan kabuguyla bakir ayniymis zaten sjsnbsh Yorumla keremkayar +1 yıl öylemi :D :D :D :D ama sanırım aralarında ton farkı var Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Tarcin bakir olabilir offf bulamadim djjsj Yorumla keremkayar +1 yıl araştırmaya devam et peki şu an ne renk saçların Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Ay cok guzel boyucam kesinlike dndnndnd saclarim koyu kahve ama beyaz tenliyim yakisicagini dusunuyorum noyeyse jdjdje Yorumla keremkayar +1 yıl hmm beyaz tenliysen eminim yakışır ve kızılda çok yakışır Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Ilk defa boyucam saclarimda cok uzun bulaşsam mı bu ise bilemedim 🤷♀️🤷♀️😂 Yorumla keremkayar +1 yıl yani şimdi ne desem bilemedim görmeden boya veya boyama demem yanlış olur Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Tamam denicem olsun zate evdeyiz sjjshs Yorumla keremkayar +1 yıl peki sen bilirsin ama dikkat et saçlarına zarar verme Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Tamam saol 👍👍😋😂 Yorumla keremkayar +1 yıl tamam ama gerçekten seni ve saçlarını çok merak ettim göme imkanım olsaydı keşke Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Yok maalesef.. Yorumla keremkayar +1 yıl sorun değil iyi günler kendine ve saçlarına çok iyi bak çünkü bir kadının en büyük güzelliklerinden birisi saçlar bence Yorumla Kafadagitiyotum +1 yıl Hı ben kapalıyim ama hahahah Yorumla keremkayar +1 yıl olsun sonuçta kapalı olman saçlarına bakmaman anlamı taşımaz ve kapalı olman çok daha güzel :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlis yerden girmissin konuya baska bir soru sor bence 😂
Nasıl anlamadım
Bir de gec kalmissin Dogrusu. Diziyi takip ediyormusun
Ya coktan izledim diziyi zaten ama kizi takip ediyorum sac stilini cok begendim o yuzden sordum
Reklam gibi olmus ama bak gordugun gibi fazla yazan da olmamis o yuzden soyledim eger amacin fazla gorus almaksa diye farkli yerden giris yapabilirdin
bakır
Bakır dimi bencede..
yani kızıl böyle olmaz bakır veya soğan kabuğumuydu neydi o olabilir
Tamam
Sogan kabugu sanirim saol 👍👍
olabilir :)
Yalniz sogan kabuguyla bakir ayniymis zaten sjsnbsh
öylemi :D :D :D :D ama sanırım aralarında ton farkı var
Tarcin bakir olabilir offf bulamadim djjsj
araştırmaya devam et peki şu an ne renk saçların
Ay cok guzel boyucam kesinlike dndnndnd saclarim koyu kahve ama beyaz tenliyim yakisicagini dusunuyorum noyeyse jdjdje
hmm beyaz tenliysen eminim yakışır ve kızılda çok yakışır
Ilk defa boyucam saclarimda cok uzun bulaşsam mı bu ise bilemedim 🤷♀️🤷♀️😂
yani şimdi ne desem bilemedim görmeden boya veya boyama demem yanlış olur
Tamam denicem olsun zate evdeyiz sjjshs
peki sen bilirsin ama dikkat et saçlarına zarar verme
Tamam saol 👍👍😋😂
tamam ama gerçekten seni ve saçlarını çok merak ettim göme imkanım olsaydı keşke
Yok maalesef..
sorun değil iyi günler kendine ve saçlarına çok iyi bak çünkü bir kadının en büyük güzelliklerinden birisi saçlar bence
Hı ben kapalıyim ama hahahah
olsun sonuçta kapalı olman saçlarına bakmaman anlamı taşımaz ve kapalı olman çok daha güzel :)