Saç Bakım Bu kızın saç tonu kızıl veya bakırın hangi tonu? Kına ile bu tonlar olur mu? Eftalyaa1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kızıl saç için kaşların tonu sizce ne olmalı ben yok gibi açık olanları sevmiyorumtam bu tonbuda kıvırcık hali Güncellemeler+1 yıl Ve renna 8.44 kızıl bakırı önerir misiniz? Bu kızın saç tonu kızıl veya bakırın hangi tonu? Kına ile bu tonlar olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence çok güzel bir renk size yakışır. 8.77 7.77 gibi karştırarak 1 1 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Saçımın dip kısımları daha koyu tutar mı emin değilim
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 8.77 7.77 karıştırarak bu saçı elde edebilirsin. Daha koyu istiyorsan sadece 7.77 kullanabilirsin profilimden bakabilirsin 7.77 ile 8.77 karışımı 1 7 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Çok Teşekkür ederim ama öncesinde açmam gerekicek sanırım Yorumla Eylulemira +1 yıl Evet Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Teşekkür ederim bakacağım ama bu renkler içinde öncesinde açmam gerekiyor mu Yorumla Eylulemira +1 yıl Benden sana tavsiye bu rengi yapma bakımı oldukça zor Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Ama çok da güzell Yorumla Eylulemira +1 yıl Saçın yıpranabilir şahsen benim şu an öyle Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Maalesef boya illa ki yıpratıyo Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Ah gecem aydınlandı için kıpır kıpır oldu şu kıvırcık saç beni benden alıyor 💞 1 2 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Benide Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl 😊. Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kırmızı değil mi işte 1 7 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Değil... Yorumla Pipetpipet +1 yıl Evet kıpkırmızı çünkü Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Ya kırmızı farklı turuncu farklı kızıl farklı şsmdşwmdps Yorumla Pipetpipet +1 yıl Heee farklı, yok hatta vişne çürüğü de var de tam olsun Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Var o da kızılın tonu pembe dersin ona da artık Yorumla Pipetpipet +1 yıl Görmeden bilemem Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Görsen de bilmiyorsun ğslwğldpw Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sacin iyi gibi bence yapma 1 3 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Kızıl zaten ama bu tona taktım lskdlskd Yorumla Benchbas +1 yıl Hic boyama bence kıvırcık saç zaten cok güzel Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Kumraldı sarıydı sıkıldım ayrı bi hava katmam lazım Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl üzgünüm ama bunu kınayla tutturamassın boya şart 1 2 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl hatta evde de zor yani işin ehli lazım Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Kuaföre gittim ama bu ton kataloğunda yoktu çok açık ya da çok koyu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kahve bakırla tarçın bakır karıştır 1 3 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Kahve bakır daha koyu yapmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kahve bakır fazla koyu değil zaten ben denemiştim Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Teşekkür ederim güzelim Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl 7.77 1 5 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Denyeceğim Yorumla Beyazzz2525 +1 yıl dene Yorumla Beyazzz2525 +1 yıl www.google.com/search Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl teşekkürlerr Yorumla Beyazzz2525 +1 yıl rica ederim Yorumla
Üsengeckiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cok guzel 1 6 Yorumla Üsengeckiz1 +1 yıl Garnier nutrisse turuncu olani kullan az beklet 15dk Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Neden az pekii Yorumla Üsengeckiz1 +1 yıl Parlak turuncu olur Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Ben daha kızıla yakın istiyorum boya karıştırsam olur mu Yorumla Üsengeckiz1 +1 yıl Ayni seriden olursa olur diye dusnuyom Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Deneyelim bakalımm Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kına Koyuya Kaçar 1 1 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Maaleseff Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saç rengin açıksa olabilir koyuysa olmaz ama 1 3 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Öncesiinde açmam gerekiyorsa sorun değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi açıcıyla açıp yapabilirsin Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Teşekkür ederim güzelim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sondaki olmalı 1 8 Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Tonu lazım zaten saçım kıvırcık onda sorun yok iki ton da olur ama sorun şu boyalarda bu tonu tutturmak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıvırcık saçlı isen tona gerek yok sana daha da her renk yakışır Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl teşekkür ederim ama kumraldan ve sarıdan sıkıldım Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Kullanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafına bakıp saç modeli tavsiye edecektim sağlık olsun Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl El becerim var ama saçımın şekli bozuluyor örünce veya topuz yapınca ondan saldım kendi halinde takılıyor güzelce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla Eftalyaa1 +1 yıl Kendi mi ifşalayamam aaa. 💅💅💅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence çok güzel bir renk size yakışır. 8.77 7.77 gibi karştırarak
Saçımın dip kısımları daha koyu tutar mı emin değilim
8.77 7.77 karıştırarak bu saçı elde edebilirsin. Daha koyu istiyorsan sadece 7.77 kullanabilirsin profilimden bakabilirsin 7.77 ile 8.77 karışımı
Çok Teşekkür ederim ama öncesinde açmam gerekicek sanırım
Evet
Teşekkür ederim bakacağım ama bu renkler içinde öncesinde açmam gerekiyor mu
Benden sana tavsiye bu rengi yapma bakımı oldukça zor
Ama çok da güzell
Saçın yıpranabilir şahsen benim şu an öyle
Maalesef boya illa ki yıpratıyo
Ah gecem aydınlandı için kıpır kıpır oldu şu kıvırcık saç beni benden alıyor 💞
Benide
😊.
Kırmızı değil mi işte
Değil...
Evet kıpkırmızı çünkü
Ya kırmızı farklı turuncu farklı kızıl farklı şsmdşwmdps
Heee farklı, yok hatta vişne çürüğü de var de tam olsun
Var o da kızılın tonu pembe dersin ona da artık
Görmeden bilemem
Görsen de bilmiyorsun ğslwğldpw
Sacin iyi gibi bence yapma
Kızıl zaten ama bu tona taktım lskdlskd
Hic boyama bence kıvırcık saç zaten cok güzel
Kumraldı sarıydı sıkıldım ayrı bi hava katmam lazım
üzgünüm ama bunu kınayla tutturamassın boya şart
hatta evde de zor yani işin ehli lazım
Kuaföre gittim ama bu ton kataloğunda yoktu çok açık ya da çok koyu
Kahve bakırla tarçın bakır karıştır
Kahve bakır daha koyu yapmaz mı
Kahve bakır fazla koyu değil zaten ben denemiştim
Teşekkür ederim güzelim
7.77
Denyeceğim
dene
www.google.com/search
teşekkürlerr
rica ederim
Cok guzel
Garnier nutrisse turuncu olani kullan az beklet 15dk
Neden az pekii
Parlak turuncu olur
Ben daha kızıla yakın istiyorum boya karıştırsam olur mu
Ayni seriden olursa olur diye dusnuyom
Deneyelim bakalımm
Kına Koyuya Kaçar
Maaleseff
Saç rengin açıksa olabilir koyuysa olmaz ama
Öncesiinde açmam gerekiyorsa sorun değil
Tabi açıcıyla açıp yapabilirsin
Teşekkür ederim güzelim
Sondaki olmalı
Tonu lazım zaten saçım kıvırcık onda sorun yok iki ton da olur ama sorun şu boyalarda bu tonu tutturmak
Kıvırcık saçlı isen tona gerek yok sana daha da her renk yakışır
teşekkür ederim ama kumraldan ve sarıdan sıkıldım
Kullanmıyorum
Fotoğrafına bakıp saç modeli tavsiye edecektim sağlık olsun
El becerim var ama saçımın şekli bozuluyor örünce veya topuz yapınca ondan saldım kendi halinde takılıyor güzelce
Hmm hangi şehirde yaşıyorsun
Kendi mi ifşalayamam aaa. 💅💅💅