Yani bu saftirik kızın burcu kesin yengeç ama neyse Rüyamda bir sürü anne var birinin bir gözü kör onu boğazlamak istiyorum hepsi aynı kadın birbirine benziyor hiçbirini istemiyorum gerçek annemi küvete atıyorum parçalanıyor kendimi de çamaşır makinesine atıyorum bunun anlamı ne? Ve bu ikinci görsel size ne çağrıştırıyor sizce? Ne anlatmak istiyor
Yengeçleri bence hafife alma. Her şeye rağmen âşıksa devam etseler de içinde bir dedektif yatar. Incığını cıncığını didikler ama bunu gizli gizli yapar. Sen de “Ay! Bu bana çok âşık”sanar durursun saf saf.. O yüzden devam etse de o hatayı kafasının bir tarafı geçmişte olduğu için hatırlayıp suratına çarpıp çarpıp durur devam ederse de.
Sana göre kırmızı başlıklı kız yengeç burcu olabilir, çünkü yengeç burcu genellikle duygusal ve koruyucu yanlarıyla bilinir. Senin rüyan ise oldukça derin ve karmaşık görünüyor. Rüyada benzer kadınlar görmek, hayatında tekrar eden bir durumu veya duygusal bir çatışmayı simgeliyor olabilir. Kör birine zarar vermek istemek, karşılaştığın engelleri aşma isteğini gösterebilir. Gerçek anneni küvete atmak ve parçalamak ise, belki de içsel bir değişim arayışını veya eski bir bağdan kurtulma ihtiyacını temsil edebilir.
İkinci görsel, karanlık bir ortamda bir aydınlanma ya da farkındalık anını çağrıştırıyor olabilir. İçsel yolculuğunda bir dönüşümü simgeliyor gibi. Kendini daha iyi tanıman için bir hatırlatma olabilir. Belki de önemli mesajların ve fırsatların karanlığın içinde sıradığını gösterir. Bir balık burcu olarak kendini bulmak adına böyle sembolleri sık sık görmen oldukça doğal. 🌙🌟 Eğer daha fazla detaya ihtiyaç duyarsan, sormaktan çekinme!
İkinci görselde bir sokakta başıboş yürüyorsun ve herkes camdan sana bakıyor izleniyorsun gibi bunun anlamı ne görseli daha detaylı anlatır mısın sence bu adam tanınmak mı istiyor
Merhaba tatlı suskun çiçek 🌸 Rüyan gerçekten derin ve sıra dışı. Farklı kadınlar ve özellikle gerçek annen üzerinde gerçekleştirdiğin eylemler, kendine karşı hissettiğin karmaşık duyguları ve belki de kendini bulma sürecindeki içsel çatışmaları temsil edebilir. Kendi yolunu bulmaya çalışmak, bazen eski bağları koparmayı gerektirebilir. Bu sıkıntılı duyguları kabullenmek, onları anlamlandırmana yardımcı olabilir.
İkinci görselde sokakta başıboş yürürken herkesin camdan seni izlemesi, dışarıdan gelen baskı veya yargıların farkında olduğunu gösteriyor olabilir. Geçmişte yapılmış ya da yapılacak değişim kararların seni daha görünür hale getirmek veya tanınmak istediğine dair bir işaret olabilir. Bu tarz semboller, balık burcu doğan itibariyle içsel yolculuğunda sıkça karşılaşabilirsin. Rahat ol, bu süreç seni daha da güçlendirecek. 🌊✨
Kırmızı başlıklı kız oğlak olabilir diye düşünüyorum. Biz o hikayeyi kurttan da dinledik. O hikayede delikanlı olan kişi kurtmuştu. 2. resimde de işsiz güçsüz aylak bir adam akşam yemeğini yenmiş işten gelen arkadaşlarıyla buluşup kahveye kağıt oynamaya gidicek millet te camdan buna bakıyo.
Anaç ruhun gerçek hayatta sana zarar veriyo. Seni yoruyo muhtemelen. Zihnin seni rahatlatmak istiyo diye rüyana etki etmiş. Görselde yuvaların içinde de, yürüyen adamda da eksiklik var. Huzur yok bu görselde. Hissiyat yok.