Kime sorsam deneme, yakışmaz diyor. Çok heves ediyorum sarı saçlara, doğal saçlarım kahve tonlarında ama ben boya olarak kumral kullanıyorum. Saçlarımı sarı yapmalı mıyım sizce? Gerçekten yakışmaz mı? Bir süre sonra çevremdekilerin gözleri alışır mı?
Esmerim diye saçlarımı sarıya boyama hakkım yok mu?
bence o kadar heves ediyorsan sarı saçları dene hevesini al. beğenirsen kullan gitsin. diyelim sarı saçtan bıktın istediğin zaman rengini değiştirirsin. tavsiyem bir kuaförün el atması kendi başına deneme saçların için tehlikeli olabilir. saçın açılma aşamaları var çünkü. kuaför istediği gibi saçı yıpratmadan rengini açabilir. üstelik sana uygun sarı rengi seçebilir. gönlünde kalacağına dene gitsin. etrafın dediklerini boşver. sen beğendikten sonra ahali beğenmese ne olur. içine sinsin yeter. muhtemelen denemezsen sarı saç hevesin gönlünde kalacak bence kalmasın sarışın ol gitsin
Yakışmamasından değil, biz koyu renk saçlılar için yorucu olmasından bahsetmek istiyorum sana. Saçını sarıya boyattın diyelim, çok fa fazla hasar görmedi, her şry yolunda gibi düşünelim. 2 hafta sonra dipten kendi saçların görünmeye başlayacak ve büyü bozulacak. Sen de eğer bu görüntüden hoşlanmazsan sık sık saçını boyatmak isteyeceksin. Hem yorucu hem pahalı bir süreç başlayacak. Ayrıca sarıya boyattığın saçların dipten uzamaya başladıkça dibe yakın olan sarılar hafif turunculaşmaya başlayacak. Gerçekten bunlara değeceğini düşünüyorsan insanların ne diyeceğini umursamadan boyat. Önemli olan insanın kendisinin beğenmesi, yakıştırmasıdır. Kuaförle konuşup tenine uygun renkte bir sarı tonu bulabilirsiniz.
Bizim ülke böyledir. Sen ne yapmak istersen iste , karşına geçip neden olmayacağı ile ilgili bir sürü şey söylerler.. :) astronot olup uzaya çıkacağım de , alkışlayacakları yerde güler geçerler.. beynimiz bu kadar çalışır çünkü.. hala net garanti olanı ister ya memur oluruz ya da doktora avukat ile evleniriz.
Doğal yollarla rengini açarsan Eminim yakışır ;) kimyasal boyalar büyük renk farklılığı yapıyor ve ucube gibi görünüyor. Her şeyin en güzeli ve yakışanı doğal olanıdır veya doğal yollarla elde edilenidir. Biraz uğraştırır ama hem güzel olur hemde sağlıklı olur.
Esmer tende sarı tonlar çiğ durur.. Seni çingene gibi gösterir.. Eğer kaliteli durmasını istiyorsan saçı dipten sarı yapmak yerine saç uçlarına ombre yaptırmalısın
Bir insan kumraldan nasil vazgecip sari yappmak ister ki? Tabiki senin secimin bu eger cok istiyorsan yaptir hevesini giderirsin ve bunun senin icin dogru bir renk olmadigini anlayacaksin cunku esmerlerde vok siritiyor sari sac ve cok cok zahmetli 1-2 hafta sonra dip boya cikiyor yeniden boyat falan filan hem ne buluyorsunuz canım sari sactan:)
Cilt alt tonunu anla önce ve seçeceğin sarı tonunu ona göre belirle. Sıcak alt tonluysan sıcak bir sarı soğuk alt tonluysan soğuk bir sarı seçmelisin. Kaşlarının rengini de buna göre biraz açarsan çok acayip görünmez. Bilgili bir kuaförle konuş ve yavaş yavaş açtır. Tek seferde sapsarı olma bana sorarsan. Hem saçların çok fazla yıpranmaz hem de sen sana neyin yakıştığını bulabilirsin.
Her 'ten rengine sarı renk olur. Ama önemli olan sarının hangi tonu bu? Sarı diyoruz ama sarının öyle 3 -5 tonu yok. Her tene uygun bir tonu mutlaka vardır. Çağla şikel mesela. Kadın tam bir esmer ama sarışın. Ve çokta yakışıyor koyu saçtan daha çok hemde... kaufore git ve sana uygun tonu bul
açıkçası biraz ten rengi önemli bu durumda, eğer tenin açık tonlarda değilse ya çok hoş durmuyor bence. zaten herkes sarı saça ilgi duyuyor ama çok az insana sarı saç yakışıyor bence, ten rengi bunda önemli bir etken. rihanna falan da boyattı sarıya saçını ama ben çok yakıştıramadım açıkcası. bence hafiften aralara sarı attırabilirsin , veya ombre yapabilirsin
para kıyıp çok iyi bir kuaföre git ama güzelce araştır kuaförleri sana uygun sarı tonunu bulup istediğin gibi yaptırabilirsin sarı saç kırmızı ruj gibidir bence herkese yakışır doğru tonu bulduktan sonra tabi ;)
Ben de esmere sarı saç yakıştıramıyorum ya.. Rihanna'ya bile yakışmaz yani. istediğin kadar güzel ol ama esmersen sarı saç pek gitmiyor abi yapmayın gerçekten..
ten rengın ve tarzında cok önemlı kendı resmını koysaydın daha net bır fıkır söylenebılırdı ama esmersen ben hıc tavsıye etmıyorum herseyın orjınalı guzeldır eger ten rengın acık ve kaş rengın cok koyu deglse belkı bır nebze
Gerçekten yakışmıyor ama İbrahim Yattara gibi dolanan kızlar var korkumç duruyor, dipleri kahve uçlara doğru sarı olacak şekilde ombre daha iyi olabilir.
Evet hakkın yok. Sadece kendi görünüşünü berbat etmekle kalmazsın ayrıca dışardaki insanların göz zevkini bozarsın. Bu esmer kızlar çingeneye benzemeye neden bu kadar meraklı ya
Hiç girme sarıya turuncumsu bir renk bırakıyor akınca devamlı boya mor şampuan istiyor çingeneye dönüyorsun. s
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Esmerim çok şükür simsiyah saç ya da kumral haricinde hiç bir renk yapmam tenim beyaz olsada öyle net diyorum acayip itici sarı saç ya nasıl isteyebiliyorsunki
Yüzün bebeksi mi önce onu söyle önemli olan kadında budur
Ayrıca sarı saçları ben de çok itici buluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazı şeyler bazı insanlara yakışmaz ha diyorsan ki ben tarık mengüç gibi görüneceğim çevrem tarafından ama kendimi iyi hissedeceğim hiçbir problem yok senin hayatın. Arandan çingeneye dönmüş denince de ben böyle iyi hisediyorum dersin olur biter.
Herşeye hakkın var ama sonuçları ayrı tabi ters bir kombin gibi duruyor esmer sarı saç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kimse hakkın yok diyemez, milletin göz zevkine göre mi yaşayacaksın boya bence belki yakışacak hem hevesini almış olursun boyamazsan içinde kalır, beğenmezsen eski haline çevirirsin.