Beyaz tenli kadınlara hemen hemen her saç tonu güzel olur fakat iki gözde renk var ki ikisinin tonları çok harika duruyor. sence beyaz tenli kadınlara kızılın tonları mi yoksa sarının tonları mi daha güzel olur?
Güneşten rengini alan sarı saçlar mı, kızılın büyüleyici rengi mi? Hangisi beyaz tenli bir kadını bir adım daha öne taşır?
Gönlüm kızıldan yana ancak sarı saçta beyazlar belli olmuyor ve bu nedenle daha karar veremediğim için boyamadım bile saçımı neyse derdimi de açtım buraya sanki, 😂ve kızıl saç öne taşır diyorum
Bir ara kızıl sacliydim da hem kizil hem de sarı renkler beyaz tene yakışan renkler fakat her ton her beyaz tenliye gitmiyor.. bana mesela koyu kızıl hiç gitmiyordu. Doğru tonu tutturduktan sonra her daim bir adım önde olunur😊
Bence kızılın koyu tonları ve bakır beyaz tene en yakışan ve mavi gözü ortaya çıkaran renkler deneyimle sabit. Bir de gri muhteşem oluyor bu tarz kişilerde 🌼
Şahsen, beyaz tenli kızlarda siyah saçı daha çekici buluyorum, kızıl saçlar özellikle kısa kesilmiş ise esmer kızlar için daha çekici olduğunu düşünüyorum,
Şunu merak ettim sormasam olmaz mesela buradan tanıştığın birisiyle buluşur muydun? Buluşmazsan da mesela neden kullanıyorsun tam olarak bu uygulamayı ah şu merak duygum
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Güneşten rengini alan sarı saçlar mı, kızılın büyüleyici rengi mi? Hangisi beyaz tenli bir kadını bir adım daha öne taşır?