Güzellik & Bakım Kadında hangi̇ ten rengi̇ daha çekici? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Beyaz mı esmer mi? BEYAZ ESMER Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadında hangi̇ ten rengi̇ daha çekici? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Neden her iki ten rengi için de aynı insanın fotosunu kullandın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İkiside benim zatn maksat anket resmi boş kalmasn😁 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yavrum, ikiside sensin bukalemun gibi kendini gölgeye atıp esmer diye paylaşıyorsun. Beyaz olacak, vurdum mu kızaracak. 0 10 Yorumla Just1member +1 yıl Habahahahhaah bukalemun gibi 😂😂off haykırıdm ya yorumuna Yorumla SHEKAU +1 yıl Haykırtmayı bağırtmayı severim normaldir çıtır ceylan. Yorumla Just1member +1 yıl He ben bağırarak gülmedim ama haykırarak güldüm dipnot olarak belirtiyim maskeli canavar 😂 Yorumla SHEKAU +1 yıl Ne fark eder ikisinden de ses çıkıyor Ben aslanım çıtır ceylanım Yorumla Just1member +1 yıl Sen bağırarak gülüyorsan özürlüsündür o zaman sende bi sıkıntı vardır 😂😂 Yorumla Just1member +1 yıl ya da aslan değil maymunsun Yorumla SHEKAU +1 yıl Çok sertti, teşekkürler Yorumla Just1member +1 yıl Aslanmışsın 🦁 Yorumla SHEKAU +1 yıl Bana ihanet eden dişi ceylanlar göçebe erkek aslanlara yem olmaya mahkumdurSekekama Yorumla Just1member +1 yıl Anladık tamam aslansın dedik ya Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl fiziğin hakkaten efsaneymiş yalnız. Ki bu yüzden ne giysen götürüyor. İkisi de hayli çekici içindeki kişiden ötürü 1 1 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl aynı zamanda doğulu biri olabilirsiniz. Bence genler etkili :) Yorumla
Nikuleta Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 77% +1 yıl Bana açık renkli azcık da balık etli gögüsler dolgun kadınlar çekici geliyor resimdeki gibi 😊 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Esmer beyaz fark etmez. Kadının çekiciliği renginde değildir. Bazen bakışında, bazen duruşunda, bazen sesinin tonunda, bazen fiziğinde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ten rengini Bosver de resimde ki iyiymis ne macera lar yasanirdi bununla 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neler yaşanırdı anlat sana 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebek burdan olmas ama istersen yaz 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazarmisin bugun 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayda Yorumla Soran +1 yıl Hesabın gizli sne yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazamadim ki kapali Takip attim geri Takip yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyudun heralde 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahu Nerdesin nerde Yorumla
Beste110 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ten rengi o onemsiz fizik güzellik önemli 2 0 Yorumla
Simple_man30 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Esmer derim, esip esip vurur adamı yerden yere.. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Esmer 0 0 Yorumla
Berfin__18 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl beyaz ama ölüm beyazlığında olcak ben isterdim 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Karı dediğin beyaz olur, erkeksi değil.. 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Süt beyazı tenli kadin lezzetlidir bak 0 0 Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Dışarıda esmer Cinsellikte beyaz ten 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı. beyaz değil esmer de değil pembe guzel 0 0 Yorumla
süslü_şirinn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Göbeği erit 2 3 Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Seninki gibi mi olsun 🤔 Yorumla süslü_şirinn +1 yıl Benim göbeğim mi var Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Senin gibi mi olsun dedim zaten 🤦 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 838 cevap paylaştı. Beyaz.. 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Beyaaaaazzzz 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. beyaz 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Seninki super bence 1 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 943 cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
FONDÜÜÜ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. beyaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Neden her iki ten rengi için de aynı insanın fotosunu kullandın
İkiside benim zatn maksat anket resmi boş kalmasn😁
Yavrum, ikiside sensin bukalemun gibi kendini gölgeye atıp esmer diye paylaşıyorsun. Beyaz olacak, vurdum mu kızaracak.
Habahahahhaah bukalemun gibi 😂😂off haykırıdm ya yorumuna
Haykırtmayı bağırtmayı severim normaldir çıtır ceylan.
He ben bağırarak gülmedim ama haykırarak güldüm dipnot olarak belirtiyim maskeli canavar 😂
Ne fark eder ikisinden de ses çıkıyor Ben aslanım çıtır ceylanım
Sen bağırarak gülüyorsan özürlüsündür o zaman sende bi sıkıntı vardır 😂😂
ya da aslan değil maymunsun
Çok sertti, teşekkürler
Aslanmışsın 🦁
Bana ihanet eden dişi ceylanlar göçebe erkek aslanlara yem olmaya mahkumdur
Sekekama
Anladık tamam aslansın dedik ya
fiziğin hakkaten efsaneymiş yalnız. Ki bu yüzden ne giysen götürüyor. İkisi de hayli çekici içindeki kişiden ötürü
aynı zamanda doğulu biri olabilirsiniz. Bence genler etkili :)
Bana açık renkli azcık da balık etli gögüsler dolgun kadınlar çekici geliyor resimdeki gibi 😊
Esmer beyaz fark etmez. Kadının çekiciliği renginde değildir. Bazen bakışında, bazen duruşunda, bazen sesinin tonunda, bazen fiziğinde.
Ten rengini Bosver de resimde ki iyiymis ne macera lar yasanirdi bununla
Neler yaşanırdı anlat sana 😉
Bebek burdan olmas ama istersen yaz 😉
Yazarmisin bugun 😉
Hayda
Hesabın gizli sne yaz
Yazamadim ki kapali Takip attim geri Takip yap
?
Uyudun heralde 😄
Yahu Nerdesin nerde
Ten rengi o onemsiz fizik güzellik önemli
Esmer derim, esip esip vurur adamı yerden yere..
Esmer
beyaz ama ölüm beyazlığında olcak ben isterdim
Bunun ikisi de ayni degil mi ya
resimdeki hangisiyse o 😂
esmeri yalar yutarsın
Karı dediğin beyaz olur, erkeksi değil..
Süt beyazı tenli kadin lezzetlidir bak
Dışarıda esmer
Cinsellikte beyaz ten
Bilmiyorum ben beyaz tenliyim
Beyaz pürüzsüz olması da cabası 🤗
Sut beyazı gibi olun ama leke görmeyin.
Esmer
bu tene neler yapilmaz kiii
baldiziminki beyaz o yüzden beyaz
beyaz değil esmer de değil pembe guzel
Göbeği erit
Seninki gibi mi olsun 🤔