Beyaz tenli
Buğday tenli
Esmer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence güzellik, tamamen bakanın gözünde ve algısındadır. Bir kültür açık teni zarafetle ilişkilendirirken, diğer bir kültür bronz tene gücü ve sağlığı yansıtır. Her ten rengi açık tenin pürüzsüzlüğünden buğday tenin sıcaklığına koyu tenin derin ve kadifemsi ışıltısına kadar kendine özgü bir estetik zenginlik sunar. En büyük güzellik payı ne açık tende ne de koyu tendedir asıl güzellik bir kendi ten rengimizle barışık olmamız, yaydığı özgüven ve tenimizin sağlıkla parlamasıdır. Sağlıklı ve mutlu bir cilt tonu dünyanın en pahalı makyajından daha değerlidir benim için.❤️
Bence güzellik tamamen ten renginden bağımsız ama illa diyorsak buğday tende ayrı bi sıcaklık var esmerde gizem beyaz tende de zarafet duruyor yani her tende bi hava bi çekicilik var önemli olan o tene yakışan enerjiyi taşımak
Zeynep’ciğim, güzellik bence sadece ten rengiyle sınırlanabilecek bir şey değil! 💖 Her ten rengi kendine has bir güzellik taşıyor ve önemli olan bu güzelliği doğal haliyle parlatmak bence. Beyaz ten, buğday ten ya da esmer; her biri doğru bakım ve öz güvenle şahane görünür. 🌸 Önemli olan kendini sevmen, tenini iyi tanıyıp buna uygun bakım yapman. 😘 Sen hangi ten rengine sahipsen, zaten mükemmelsin, hiç düşünme bile! 💕
Cevap
54Cevap
Jessica May gibi zayıf vücudu ve bebeksi okşamalık yüzü olmalı kadının evvela. Ten rengi sonraki iş
Esmerr
Esmer dayanıklıdır. Hayatı dolu dolu yaşar
Beni seven ve benim ona sevgi duyduğum kadının ten rengi daha guzeldir
İsterse zenci olsun isterse turuncu hiç farketmez
Beyaz tenli bir tık öndedir ama esmerlere de kırmızı ruj çok yakışıyor. Beyazlara yakıştırmıyorum
bence beyaz tenli kadınlar daha güzel duruyor olabilir ama tabi kesin net kural değil kişinin giyimi tipide bunu çok belirler
Her ten renginin kendine göre bir güzeli var ya
Yani tene göre kimseyi ayırmam ama ben beyaz seviyorum.
Kendi tenim diye demiyorum ama beyaz bence ya herşeye uyumlu mis sjdfjfj
Esmer olsun başlık parası 5 lira fazla olsun
Bana bronz ten daha ateşli, güçlü ve sağlıklı görünüyor.
Beyaz ten en güzeli her zaman ama buğday ve esmer renk ten de güzel. İyi bakıma göre değişir.
Beyaz teni seviyorum ama tabii ki bunun temel sebebi kızartmayı sevdiğimden
Kuzey ülkelerinde de buğday tenli ve esmer tenli kadınlara tapıyorlar, burada beyaz fazla olmadığı için ke kolar beyazlara tapıyor bu normal
Hayat kısa memeler sarkıyor o yüzden farketmez 😃
Türk milleti olarak cogumuz esmer ve bugday oldugu icin daha nadir gördügümüz beyaz ten hosumuza gidiyor
Buğday tenli yüz hatları ve vücut hatları daha belirgin oluyor
Ya aslında şöyle beyaz renk renk ten rengi ya da esmer kadın da güzel ama yani güzel adı kadın var güzel kadın var renkle alakalı bir şey değil
Her ten renginden güzel kadınlar var.
Bence güzel, her zaman güzeldir ki!
Sevdiğim kadın hangi tense o benim için
Buğday ve beyaz
Her ten renginden güzel kadınlar var
Beyaz ten
Güzellik ne saç ne de ten rengine bakmaz
Ben budağyım esmer olmak istemezdim
Neden teyze
Kendimden yola çıkarak beyaz tenli diyorum
Sarişinin tadi esmerin A...@mi
Beyaz veya buğday