Cilt Bakım Kadınlarda hangi ten rengi daha güzel? ismegerekduymadım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Beyaz ten (krem vs. Beyazın tüm alt tonları) Buğday ten esmer ten Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlarda hangi ten rengi daha güzel? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Beyaz tene sahip biri olarak beyaz ten diyorum. Yani her ten rengi güzel ama bana göre en güzeli beyaz ten. 0 4 Yorumla fdt467gt4y +1 yıl benimle dalga geçiyorlar hortlak diye Yorumla u SilverBlooming +1 yıl @fdt467gt4y kimseyi takma kiskandiklari için öyle diyorlar bence Yorumla fdt467gt4y +1 yıl sağol çok tatlısjn Yorumla u SilverBlooming +1 yıl @fdt467gt4y 🥰🥰 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Beyazın ayrı bir çekiciliği var benim nezdimde. Bir de kızıl olunca tamam 0 0 Yorumla
Kimseye_güvenme11 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl yani daha çok esmer yaa bana göre ve kumral saçlari ve gözleri ela olsun dişleride simsiyah olsun🥹 0 1 Yorumla xgünışığıx +1 yıl Dişleri niye siyah be abi Yorumla
theseleniko Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ya kesinlikle beyaz neden esmerlere o kadar şarkı yapıldı anlamıyorum😂 0 0 Yorumla
Zerya2008 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl En iyisi kesinlikle beyazdır çok güzel, saf ve tertemiz gözüküyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Beyaz tene sahip biri olarak beyaz ten diyorum. Yani her ten rengi güzel ama bana göre en güzeli beyaz ten.
benimle dalga geçiyorlar hortlak diye
@fdt467gt4y kimseyi takma kiskandiklari için öyle diyorlar bence
sağol çok tatlısjn
@fdt467gt4y 🥰🥰
Beyazın ayrı bir çekiciliği var benim nezdimde. Bir de kızıl olunca tamam
yani daha çok esmer yaa bana göre ve kumral saçlari ve gözleri ela olsun dişleride simsiyah olsun🥹
Dişleri niye siyah be abi
Ya kesinlikle beyaz neden esmerlere o kadar şarkı yapıldı anlamıyorum😂
En iyisi kesinlikle beyazdır çok güzel, saf ve tertemiz gözüküyor
Kumral buğday daha iyi geliyor bana
Beyaz.. vurdun mu kızaracak
esmer
Beyaz ten ve bazi yerlerin pembe olani
Esmer
kesinlikle beyaz
esmer esmer
Beyazzzz