Güzellik & Bakım Kadınlara en çok hangi oje rengi yakışıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce kadınların el ve ayaklarında hangi oje rengi daha güzel duruyor? Kadınlara en çok hangi oje rengi yakışıyor? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kırmızı renk 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Beyaz tenli olduğum için kırmızı ağırlıklı kullanıyorum. 0 0 Yorumla
gizlilik_korunuyor Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ten rengine göre değişir bence 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırmızı ve şeffaf beyazrenk bence 0 0 Yorumla
blacknightttt Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Siyah. Tercihim siyahtan yanadır hep🔥 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. şanzıman yağı rengi olan 0 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 soğan kabuğu rengi de güzel olur 🤣🤣 Yorumla _Thanos_ +1 yıl @r_engarenkyollar aynen balım oda olur sen ne diyorsan o :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aman efendim estafurullah teveccühünüz 🤣🤣😂 Yorumla _Thanos_ +1 yıl @r_engarenkyollar olsun balım o senin sözün :D Yorumla
AşkınDiliEvrenseldir Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Kırmızı ve siyah 1 1 Yorumla Spesifik27 +1 yıl En tehlikeli iki renk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kırmızı renk
Beyaz tenli olduğum için kırmızı ağırlıklı kullanıyorum.
Ten rengine göre değişir bence
Siyah ama manikür daha güzel duruyor :)
Kırmızı ve şeffaf beyazrenk bence
vişne ve hafif simli şeffaf
Kırmızı ve pastel bordo
Siyah. Tercihim siyahtan yanadır hep🔥
Kırm8zı ya da bulut mavisi
şanzıman yağı rengi olan
😂😂 soğan kabuğu rengi de güzel olur 🤣🤣
@r_engarenkyollar aynen balım oda olur sen ne diyorsan o :D
Aman efendim estafurullah teveccühünüz 🤣🤣😂
@r_engarenkyollar olsun balım o senin sözün :D