evet sarı gider aslında beyaz tene her renk gidebilir senelerce sarı kullandım her tonunu denedim en çok platine yakın rengi yakıştırıyordum kendime bir gün dönerim gene o renge bir kere karamel sarı denedim işte şu soldakine yakın gibi görünüyordu 😀 hayatımda denemediğim renk siyah siyah saçlıyken nasıl görünüyorum bilmiyorum işte ama saçlarım tekrar belime ulaşsın kömür gibi yapıcam saçlarımı bakalım 😀
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beyaz ten rengine kızıl saç rengi, sarıya göre daha çok yakışıyor. Ama en çok yakışan siyah ve kızıl kahve.
Koyu kızıl ya da şarap kızılı mı diyorsunuz? İşte o saçlar daha da seksi. Kırmızıya yakın renkler ve tonlar zaten insanda cinselliği ya da cazibeyi çağrıştırıyor. Ama kimilerine de simsiyah düz saç daha seksi duruyor ama o nadir ya. Onun için epey güzel ve duruşu olması gerekiyor.
Kızıl saç bana göre tam buradayım diyor. Fakat öyle çok aşırı ve kırmızıya çalan kızıl değil. Daha çok bakır tonları kızıl saçlar çekici geliyor. Hastası olabiliyoruz yani.
Off su kadını artk koymayın ya heryerı şop yapma estetik lı efektli gerçek hallerini gordm bokumu surmem sız ne mal insanlarsınız fotolara aldanıyorsunuz kac turlu efekt basıyorlar faceapp tan
kızıl saçlar bence harika gösteriyor ayrıca güçlü ve dominant gösteriyor kızıl saç hele birde yüzünde hafiften çilleri varsa burnuda kemerliyse mükemmel olur bence ayaklarına kapanırım hemen