Schwarzkopf jel boya kullanan var mı? Kullanımının daha kolay olduğunu söylüyorlar, üstelik kalıcıymış. Saçlarımı evde boyayacağım işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum. Schwarzkopf Pure Color kullanan var mı?Schwarzkopf jel boya
Beni çok heyecanlandıran saç boyalarından biriydi. Daha önce hazır bir jel boya kullanmıştım, bu kalıcı olmayan boyalardan ve çok kolay uygulanıyordu. Kalıcı bir jel boya olması beni mutlu etti açıkçası çünkü saçlarımı genel olarak evde boyamayı tercih ediyorum :)
Renk kalıcılığı müthiş diyebilirim, saçtan hemen akıp gitmiyor. Zaten bir saç boyasından beklediğim en önemli özellik kalıcı olmasıdır. Bazıları zamanla matlaşıyor, renk değiştiriyor. Bu kesinlikle öyle değil, uzun süre parlaklığını koruyor :)
Jel formülü sayesinde kolay uygulama!
Jel boya
Saçlarda kolayca dağılıyor ve her saç teline işliyor, saçlarımda hiç renk farklılığı olmadı :) Her yer eşit şekilde boyandı. Üstelik damlama gibi aksilikler de olmuyor jel boyada. Bu sayede evde saç boyamak çok kolay hale geliyor, hepimizin istediği de budur bence. İstediği rengi evde kolayca tutturabilmek.
Saçları derinlemesine besliyor, bakım yapıyor!
İçeriğindeki aloe vera ve kaktüs özleri sayesinde saçları besliyor, saç kremindeki jojoba yağı sayesinde saçlar neme doyuyor, yumuşacık oluyor. Üstelik boyama sonrasında misler gibi kokuyor. Benim tercihim 6.88 Vişneli Turta oldu ancak iştah açan isimleriyle 15 farklı renk seçeneği bulunuyor :) Kendinize uygun olanı kolayca bulabilirsiniz, zorlandığınız tek konu bu kadar tatlı saç renkleri arasında hangisini seçeceğinizdir :) İmkanım olsa hepsini denerdim tek tek :D
Yaa merak ettim doğrusu değişik de isimleri var çok hoşlar ama sanki ilk bakışta gösterdiği renkler tutmayacakmış gibi bir hissim vardı neden bilmiyorum
@Gamze2010 Kutunun arkasında zaten doğal saç rengine göre nasıl sonuç vereceği mevcut, aynı şekilde sonuç çıkıyor :) Kullanma kılavuzunu da dikkatlice okursan bir sorun yaşamazsın. Benim saçlarım harika oldu.
💜 Saçların daima bakımlı, göz alıcı ve sağlıklı olmasını sağlayacak, İlk kalıcı jel Boya içeriğinde neler var? Deneyimlerim neler? seninle paylaşmaya geldim 😇
🌟 Schwarzkopf Pure Color ile istediğin renk saçlarında🌟
🌟 15 farklı renk ile istediğin rengi kolayca bulabilirsin. O kadar iştah açıcı renkleri var kiii çikolatalı sufle, vișneli turta, bal badem gibi tatlıș, pofuduk isimlerini gördüğün an hayranlıkla bakıp, bir an önce kullanmak isteyeceksin 😇 içeriğinde neler var bir de ona göz atalım 😍
💜 Öncelikle Aleo vera aşığı olarak görür görmez daha da bağlandım. "Aleo vera, kaktüs ve aquaxyl" özleri sayesinde saçım gereken neme anında kavuştu 😇 hele ki "Jojoba yağı" içeren bakım kremi sayesinde, saçlarım parlak, canlı ve eşsiz yumuşaklığa kavuştu 😍 ahh biz kadınlar kimimizin saçları erkenden beyazlar ya işte Pure Color bizleri düşünerek, saçlarımıza daima aşkla bakmamızı sağlayarak, %100 beyaz kapama sağladı 😇 eee hadi o zaman benim deneyimlerime geçelim 😍
💜 Saçlarımın Tercihi "Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli
🌟 Öncelikle boya kabımda ben uygulamayı tercih ettim. İstersen uygulama şişesinde de kullanabilirsin. Boyayı kabıma dökerken bilirsin rahatsız edici koku alırız. Ama inan tam tersine mis gibi kokular burnumda dolandı. Saçlarıma uygularken normalde boya için ayrı bir tişörtüm vardır benim. Yıkar koyarım. Boya zamanında tekrar giyerdim. Giydim tişörtümü boyarken saçlarıma anında etkisine şahit oldum. Saç diplerimde ne acı, ne yanma hiç bir şey olmadı. İnanır mısın o giydiğim boya tişörtümde bile hiç bir leke yoktu. Sonra saçlarımın boya işlemi bitince 40-45dakika bekledim. Beklerken asla rahatsız olmadım. Saç diplerimde ferahlık, hafiflik hissettim. Zaman o kadar hızlı geçti ki kaşıntı bile oluşmadı.
Ardından saçlarımı duruladım ve Jojoba yağı içeren bakım kremimi sürdüm. O kadar güzel kokuyor ki yicektim az kalsın beni kendisine bağlamayı başardı 😇 sonra, saçlarımı kurutup kendime aynadan baktım. Gün boyu aynadan bakıp bakıp durdum. Birden değiştim ve yüzüm daha da meydana çıktı. Yumuşacık, eşsiz bir görünüme sahip oldu. Saçının seçme şansı olsaydı O'nu tercih ederdi #SaçınınTercihi💙
Selam, Yakın bir zamanda denemiş olduğum bir boya markası. Siyah üzüm reçeli rengini denemiştim. Seni boyanın özellikleriyle kısaca tanıştırmak isterim.
Pure Color Kaliteli Bir Boya Markası Mıdır?
Piyasada o kadar çok boya markası var ki, hangisi güvenilir ve kaliteli pek emin olamıyoruz denemeden. Boyanın içeriği saçlarımız için çok önem arz ediyor o yüzden ve her boyayı kullanmadan önce tereddüt durumu yaşayabiliyoruz. Bu durumu yaşamayıp, gözün kapalı güvenebileceğin sayılı markalardan biri de Pure Color' dır. İçerdiği ürünler bile saçlarını güvenle emanet edebileceğini gösteriyor. Bu yüzden oldukça kalitelidir diyebilirim.
En Kalıcı Siyah Saç Boyası 1.4 Pure Color Siyah Üzüm Reçeli
Saç boyadıktan sonra bazen birkaç hafta geçmesine rağmen renginde solmalar olabiliyor fakat Pure Color üzerinden haftalar geçmesine rağmen renginde solma gibi durumlar söz konusu olmuyor. Tıpkı ilk günkü gibi sağlıklı, ışıltılı ve canlı görünen saçların hep seninle oluyor. Bu yüzden de renk kalıcılığı konusunda içini rahat tutabilirsin.
Pure Color Beyazları Kapatır Mı?
Elbette, %100 beyaz kapama garantisi veriyor sana. Saçlarımda beyaz yok ama annemin saçları beyazladığı için o da tercih etmek istedi ve gerçekten de yüzde yüze kadar bir beyazlık sağladı. Kendim görmemiş olsam inanmazdım normalde çünkü beyaz rengi kapatmak zordur ama Pure Color bu konuda oldukça iyi bir ürün. Onun için beyaz kapama konusunda tek geçerim.
Pure Color Saç Boyasının Özellikleri Nelerdir?
Saçlarına jojoba Yağı içeren bakım kremi sayesinde ışıltı, canlılık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.
Vanilyalı tart, buzlu kestane gibi iştah açıcı 15 farklı, en sevilen tatlılardan esinlenilmiş renk seçenekleriyle gönlümüzde taht kuruyor.
Jel formülde olduğundan akma ve damlama gibi sorunları ortadan kaldırır.
%100 beyazları kapatma özelliği mevcut ve oldukça kalıcı bir saç boyası
Aloe vera ve kaktüs özleri barındıran içeriği sayesinde saçlara bolca nem sağlıyor, nem dengesini kuruyor ve saçlar boyama sonrasında yumuşacık oluyor 🙂
Kendim de kullandığım için rahatlıkla önerebilirim 🙂 Evde saç boyayanların işini çok kolaylaştırıyor ve sonuç gerçekten mükemmel oluyor ♥
İlk kalıcı jel boya olan Pure Color evde saç boyayanların işini oldukça kolaylaştırıyor. ''Vişneli turta, tarçınlı kek'' gibi renk isimleriyle de hem göze hitap ediyor hem de yeme isteği uyandırıyor :) Renk seçeneklerine bayılıyorum.
Schwarzkopf jel boya nasıl kullanılır, etkisi nasıl?
Jel boyanın normal boya kullanımından bir farklı yok aslında. Kutusundan eldiven, saç boyası, oksidan, bakım kremi çıkıyor. Oksidan ve boyayı güzelce karıştırıyoruz ve uygulamak için hazır hale geliyor. Saçlara uygulaması çok kolay, jel kıvamında olduğu için akma damlama sorunları olmuyor. Yüze bulaşırsa da kolayca çıkıyor.
Neden Schwarzkopf jel boya kullanmalı?
İçeriğinde Aloe Vera, Kaktüs ve Aquaxyl bulunuyor. Böylece saçlara istenilen renk uygulanırken saçlar bir bakımdan da geçmiş oluyor :) Saçlarda kuruma, sertleşme yapmıyor. Renkleri daha parlak ve canlı görünüyor. Kalıcılığı gerçekten iyi. En önemlisi de ilk kalıcı jel boya olması. Jel kıvamı evde saç boyayanların akma, bulaşma derdine son veriyor ve kolayca dağıtılıyor.
Ben daha 4 gün önce boyadım :)) çok mennum kaldım. İçerisinde bulunan Aloe Vera ve jobaba yağı ile hem saçlarımı besledi. Jel formülü akma damlama riski olmadan rahatça boyadım. Sonucundan çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Merhaba saçımız uzun zamandır kızıla boyuyorum ama hep turuncu kalıyor bu (youtube de Melody Albayrak diye bir kız var) sizin sitenizde birisi paylaşmıştı oradan görmüştüm ben bu kızda ki gibi renk gibi istiyorum. Ayrıca bu jel boyalar saçta çabuk akıyor mu?