Saç Bakım Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? (Sayfa 8) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3145 Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
midyesever1isi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Süt reçeli bal badem ve vanilyalı tart👍🏻 0 0 Yorumla
damlaozpinar Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl Bal badem mükemmelmiş kesinlikle benim tercihim 😍 0 0 Yorumla
drifter00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Vişneli turta neymiş be en iyisi adana kebap :) 0 0 Yorumla
Ettentugla Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Bal badem harika bence çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Gamzekrt Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Saçlarının boyaya ihtiyacı yok maaşallah ☺️😃 0 0 Yorumla
CakmaSindirellaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Çok güzel bir bence olmuş ellerine emeğine sağlık 0 0 Yorumla
Nefes26 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Sacını boyatanlar düşünsün ama süt receli güzel 0 0 Yorumla
Pop-cornxx Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 38% +1 yıl Vişneli Turta, Frambuazlı çikolata, bal badem 0 0 Yorumla
FthEknc Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Bunlara hiç gerek yok her şeyin doğalı güzel 0 0 Yorumla
Berkarsslan Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 35% +1 yıl Evet çok güzel saçlar kestane guzel 0 0 Yorumla
Polisafyon Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Siyah üzüm pekmezi. Siyah saç en sevdiğimdir 0 0 Yorumla
altınsever Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Vişneli turtayım bu tonlarda 2. Seneye gireceğim 0 0 Yorumla
venus04 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Buzlu kestane cidden hoş. Üstelik doğal. 0 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Kadınlarda bal köpüğü hoşuma gider. 0 0 Yorumla
Baharçetin Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Hiç saçımı boyamadım ve boyamayıda düşünmüyorum 0 0 Yorumla
karamelliball Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Kendi kendime rez aliyorum denicem bunu #rez 0 0 Yorumla
rockinrolla Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl tarçınlı kek ❤ cok şirin bir renk ve seri 0 0 Yorumla
konuşabilenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Buzlu çikolata güzel keşke benim olza 0 0 Yorumla
janetphan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 51% +1 yıl Bal bademe bayıldım bence rengi süppperrrrr 0 0 Yorumla
hayallparesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Vişneli turta ve frambuazlı çikolata 0 0 Yorumla
MScAras Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Tabii ki süt reçeli#Etliyesütlüyekarışmayın 0 0 Yorumla
vetibrahimay Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Marjinal renkleri kızlara çok yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
maclurapomifera Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Buzlu kestane dogal duruyor. Guzelmis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
606Cevap
Süt reçeli bal badem ve vanilyalı tart👍🏻
Saçlarımı boyatmayi pek düşünmüyorum
Bal badem mükemmelmiş kesinlikle benim tercihim 😍
Vişneli turta neymiş be en iyisi adana kebap :)
Buzlu kestane deneyebilirim
Bal badem harika bence çok hoşuma gidiyor
Doğal hali desem nasıl olur👍
Bunların hepsini de güzel 😂😂🖖👌
Krem karamel bana en uygun olandır 🤩
Bitter browni harika olur bence
muzlu turta gayet iyi bence
Krem karamel baya iyiiii😍👌
Hoş bir ürüne benziyor denemek lazim
Saçlarının boyaya ihtiyacı yok maaşallah ☺️😃
ben boyamıyom ama eşim için iyidir
Ben doğalım ihtiyacım yok
Çikolatalı Sufle güzel bence👍🏻
Çok güzel bir bence olmuş ellerine emeğine sağlık
5/5 tercihim yani başka olamaz 😂👏👍
❤Bitter Brownie❤ vazgeçmem
Saçımın tercihi Doğal rengi :)
Ben koyu kestane diyorum.
Sacını boyatanlar düşünsün ama süt receli güzel
Vanilyalı tart güzelmiş beğendimm
Kimin schwarzkopf' u buuuu
Vişneli turta benim rengim
Aynen katılıyom
Ndjsnsmdkdmdmmd
krem ve karamel güzel duruyor
Sarımtırak renkler güzel duruyor...
Vişneli Turta, Frambuazlı çikolata, bal badem
Buzlu kestane çok güzelms
Bunlara hiç gerek yok her şeyin doğalı güzel
Tarçınlı kek hoş duruyor sanki
Evet çok güzel saçlar kestane guzel
Siyah üzüm pekmezi. Siyah saç en sevdiğimdir
Vişneli turtayım bu tonlarda 2. Seneye gireceğim
Buzlu kestane cidden hoş. Üstelik doğal.
Kadınlarda bal köpüğü hoşuma gider.
Hiç saçımı boyamadım ve boyamayıda düşünmüyorum
Kendi kendime rez aliyorum denicem bunu #rez
tarçınlı kek ❤ cok şirin bir renk ve seri
Buzlu çikolata güzel keşke benim olza
Bal bademe bayıldım bence rengi süppperrrrr
taecinki kek bana gore bence
güzel paylaşım teşekkürler
Vişneli turta ve frambuazlı çikolata
Tabiki buzlu çikolata ❤️❤️
Tabii ki süt reçeli
#Etliyesütlüyekarışmayın