Saç Bakım Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? (Sayfa 9) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3145 Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Böğürtlenli brownie Benim için üretilmiş olmalı. 0 0 Yorumla
bad_girl_rockci Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Buzlu kestane ya da az sütlü çikolata:) 0 0 Yorumla
ElifÇakal Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl En güzeli frambuazlı çikolata olmalı 😍😍😍 0 0 Yorumla
Tırnagıkırılankıs Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Guzele benziyorlar denemek lazım 0 0 Yorumla
McFlurry Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl 9-0 sarı candır gerisi heyecandır ya :D 0 0 Yorumla
Htc232017 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Süt reçeli çok güzel görünüyor yaa bayıldım 0 0 Yorumla
KekYaparmısınBana Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Çikolatalı suffle en sevdiğim tatlı 💋 0 0 Yorumla
sessizlikprensi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl Herşeyi geçtim.. ben bunu neden kullanmalıyım? 😂 0 0 Yorumla
eemmemememi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Vişneli turta tabiki harika bir kırmızı aşığım yaa 0 0 Yorumla
Pelinnnn90 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl bal badem cok iyi bence. benim rengimede benziyor 0 0 Yorumla
mardinliiii3547 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Sıcak cikolata guzel bana yakışabilecek bir renk 0 0 Yorumla
Neskuzusu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Gerçekten çok iyi bir marka ben memnunum 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl iyiki kadın değilim sac bakımı kolay değil 0 0 Yorumla
Bilgiiiiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Frambuazlı çikolata güzel duruyor 😍 0 0 Yorumla
Cananknt19 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Bal badem yapardım zaten sarı saçlarım 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sıcak çikolata olsun :D :D:D :D :D 0 0 Yorumla
oldurdunbenisezar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Tarçınlı kek şu an ama dibi geldi 0 0 Yorumla
AhBab1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl 1-4 üzüm reçeli süper olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Duygusalmavi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Gercekten güzelmiş hemen gidip almayı dusnuyorum 0 0 Yorumla
Beyazcikolata35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Sut receli cok hos bence bayildim 0 0 Yorumla
berg1717 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl Siyah üzüm reçeli ve süt reçeli en sevdiğim renk 0 0 Yorumla
kaktüslüçorap Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Gerçekten ürünleri dillere şayen helal olsun 0 0 Yorumla
Uzun_Parlementt Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl böğürtlenli iyimiş , az sütlü çikolatada öyle :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
606Cevap
Siyah üzüm reçeli iyidir☺
Vişneli turta ya da tarçınlı kek 😀
Böğürtlenli brownie Benim için üretilmiş olmalı.
Buzlu kestane ya da az sütlü çikolata:)
En güzeli frambuazlı çikolata olmalı 😍😍😍
Bu sorub2 gündür karşımda
Frambuazlı çikolata harika duruyor
7 0 kestane rengi muhteşem
Guzele benziyorlar denemek lazım
benimkisi en güzeli :D boyamaya gerek yok
Iyi biseymi bu yenilirmi 😀
Yaşasın Kara Kafa boyaları
Elmalı turta seviyorum ben
Vişneli turta seviyorum ben.
9-0 sarı candır gerisi heyecandır ya :D
Süt reçeli çok güzel görünüyor yaa bayıldım
güzel ama bana gelmez :) ...
Vanilyalı tart Olabilir Bence
frambuazlı çikolataaaaa 😛😛😛😝😝😝😝😘😘😘😘
Siyahtan daha asil bir renk var mı
Vişneli turta 😍 çok hoş duruyor bu renk
Çikolatalı suffle en sevdiğim tatlı 💋
Saçlarımı boyaman doğal daha çok severim
Herşeyi geçtim.. ben bunu neden kullanmalıyım? 😂
Bitter brownie rengi hoş :)
Vişneli turta tabiki harika bir kırmızı aşığım yaa
#SaçınınTercihi doğal hali olması,
Vişneli turta güzel görünüyo
bal badem cok iyi bence. benim rengimede benziyor
Sıcak cikolata guzel bana yakışabilecek bir renk
Vanilyalı tart tam benlik 🤩
Tabiki siyah saç rengi çünkü .
Böğürtlenli Brownie diyelim (:
Ah Birde saçlarım olsaydı
Gerçekten çok iyi bir marka ben memnunum
iyiki kadın değilim sac bakımı kolay değil
Krem karamel guzel görünüyor
Tarçınlı kek 🤣🤣benim tarzım
Vişneli turta muhteşem gözüküyor
Frambuazlı çikolata güzel duruyor 😍
Bal badem yapardım zaten sarı saçlarım
Sıcak çikolata olsun :D :D:D :D :D
Tarçınlı kek şu an ama dibi geldi
Vanilyalı tart tam benlikmiş gjhfgjfg
8 4 güzel her Simaya gider
1-4 üzüm reçeli süper olduğunu düşünüyorum
Beyaz ten sarı ve düz saçlara gider
Gercekten güzelmiş hemen gidip almayı dusnuyorum
Vişneli turta der susarım :))
Frambuazlim çikolatam 😍😍
Sut receli cok hos bence bayildim
Saclar icin enguzeli budur
Tarcinli kek sen ne guzelsin oylee 💞
çikolatalı sufle :-) çok hoş bence
Siyah üzüm reçeli ve süt reçeli en sevdiğim renk
Gerçekten ürünleri dillere şayen helal olsun
Tarçınlı kek çok güzel değil mi?
böğürtlenli iyimiş , az sütlü çikolatada öyle :)
Sicak cikolata baya iyi gibi
Sıcak çikolata olabilir bence ya