Saç Bakım Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? (Sayfa 7) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3145 Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
Baptiste Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Frambuazli cikolatayi denedim, begendim 0 0 Yorumla
betulnb Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Buzlu kestane ve krem karamel harika görünüyor 0 0 Yorumla
AynurSalim Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl çukulatalı sufleye bayılıyorum favorim odur :D 0 0 Yorumla
Aannff Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Süt reçeli rengi güzel duruyor denemek lazim 0 0 Yorumla
Realist_Man Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 47% +1 yıl Benim saçımın rengi Çikolatalı suffle gibi 0 0 Yorumla
Duygularımıaldırdım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Karar veremedim hepsi cok guzel gozukuyo 0 0 Yorumla
Ediz35 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 35% +1 yıl Bunu görünce aklima hep almancilar geliyor 😜 0 0 Yorumla
LuciferMorningstar00 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Parlak saçlar bir erkeğin bile hayali 0 0 Yorumla
Fullmoon82 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 64% +1 yıl 9-0 süt reçeli tercih ederim eşim için 0 0 Yorumla
aslı_asl1 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl siyah üzüm reçeli sanki benim için yapılmış 0 0 Yorumla
Benkeyfimkahyası Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Sıcak cikolata ve frambuazli çikolata tercihlerim 0 0 Yorumla
yanidiyorumk_i Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Beyaz tenli olunca güneş bana haram oluyor 0 0 Yorumla
uzaylıbiryalnızkuş Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl Bal badem tabii ki tam bana göre 😍 0 0 Yorumla
ardarda01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Böğürtlenli Brownie ilgi çekici görünüyor 0 0 Yorumla
Ulaşkimmiş Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Bal madem ve süt reçeli çok hoş duruyor 0 0 Yorumla
inanc_onder Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Şunları öğretin işte birgün lazım olucak :)) 0 0 Yorumla
mutsuzumutsuz1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl çok iyi ya süt reçeli denemeye deger 0 0 Yorumla
BenSUBZERO Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl Puan kazanmak için yorum yapmak ben kadar iğrençl 0 0 Yorumla
kahramanruhlu Takip Et Xper 3 Yaş: 36 , eic 30% +1 yıl 6 doğal renk sanki daha güzel gibi geldi 0 0 Yorumla
semihpehlivan Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Ortaya 1 tane çikolatalı sufle alabilir miyiz 0 0 Yorumla
Spaceandfirst Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Vanilyalı tart.. keşke saç rengim tutsa 0 0 Yorumla
Akil_duskunuu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Vişneli turta. Çok asil ve cool bir renk bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
606Cevap
Frambuazli cikolatayi denedim, begendim
Buzlu kestane ve krem karamel harika görünüyor
çukulatalı sufleye bayılıyorum favorim odur :D
Süt reçeli rengi güzel duruyor denemek lazim
Benim saçımın rengi Çikolatalı suffle gibi
Karar veremedim hepsi cok guzel gozukuyo
Vişneli turta benim favorim😄
Bunu görünce aklima hep almancilar geliyor 😜
Parlak saçlar bir erkeğin bile hayali
6.0 ve 7.57 tabi kendimde degil ;)
9-0 süt reçeli tercih ederim eşim için
Siyah üzüm reçeli kalp ben 🖤
Saçlarım döküldü maalesef. 😢😑
siyah üzüm reçeli sanki benim için yapılmış
Sıcak cikolata ve frambuazli çikolata tercihlerim
Beyaz tenli olunca güneş bana haram oluyor
Bal badem tabii ki tam bana göre 😍
Böğürtlenli brownie hatun çok sevmiş :D
Böğürtlenli Brownie ilgi çekici görünüyor
Bitter browni tam benlik ❤❤
bal badem olabilir severim
frambuazlı çikolata en sevdiğim :)
Renkler çok güzel duruyor
Mükkemmel👍👍👍👍👍👍👍 beğendim
Bal badem tamda benim
rengim
7.0 buzlu kestane tercihim
Herkesin zevki kendine guzel ☺️
Headandsholders kullanıyorum
Denedim süt reçelini gayet başarılı
Zigavus kullaniyorum. Guzel urun
Bal badem bence kesinlikel
Pek erkeklere göre değil sanki.
Kesinlikle vişneli turta 😋
Vişneli turta daha iyi sanki :)
Bal madem ve süt reçeli çok hoş duruyor
Bence bal badem güzelmiş 😉
Şunları öğretin işte birgün lazım olucak :))
Tarçınlı kek ya da karamel güzel
6-88 vişneli turta olan kızıl
çok iyi ya süt reçeli denemeye deger
Krem karamel göze güzel görünüyor
Süt reçeli rengini beğendim
Puan kazanmak için yorum yapmak ben kadar iğrençl
Frambuazli çikolata çekti canim.
Bal badem bence en güzeli o bana göre
6 doğal renk sanki daha güzel gibi geldi
Kullanmıyorum. Bu markayı sevmiyorum
çok iyi kesinlikle alınmalı
Harika görünüyorlar denemek lazım