Saç Bakım Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? (Sayfa 6) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3145 Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
Blues_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Tarçınlı kek çok iyi olmus bu bence olmuş bu 1 0 Yorumla
PINKDREAMS4 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Siyah üzüm reçeli ya da Buzlu Kestane :) 1 0 Yorumla
sultann3363 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Denemeye değer bence :)) frambuazlı çikolata ♥ 1 0 Yorumla
eskilerdenbirtanidik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Esmer tonlar aralarında da ışıltı olmalı 😊😊😊😊 1 0 Yorumla
AişəTürkovaa Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Ben bu halimle mutluyum teşekkürler 🙄 1 0 Yorumla
kalypsonur Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Ben saç boyatmaya karşıyım en güzeli foğal hali :) 1 0 Yorumla
Idealist1young Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 67% +1 yıl Kızıl candır ama herkese yakismiyor 1 0 Yorumla
_Rüyamm_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Bal badem istiyorum o renk hosuma gidiyor 1 0 Yorumla
6inch5r Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Hiçbiri. Boyamaya da boyatana da karşıyım. 😁 1 0 Yorumla
friendzonemahkumesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 62% +1 yıl Beyaz ve hafif çilli ten. Vişneli turta 😍❤ 1 0 Yorumla
dengesizveuykusuz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl çikolatalı sufle ımm en sevdigim 1 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Frambuazlı Çikolata bana çok yakışırdı. 1 0 Yorumla
_DelininBiri_ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Tarçınlı kek ve Krem karamel harika görünüyor. 🤩 1 1 Yorumla Uykusuzlar1231 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Masal-sı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl krem karamel ne kadar güzel öyle yaa 1 1 Yorumla gokborakay +1 yıl Ayaklarınızın altında yaşamak isterdim efendim.. Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Sıcak çikolatayı beğendim 1 0 Yorumla
Hayrung-Yon-ung Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Vişneli tart veya tarçınlı kek benim tarzım 0 0 Yorumla
-_-kara-_-inci-_- Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl Ben 7-77 yi çok kullanmıştım zamanında. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% +1 yıl iyi güzel sevdim hoş bişey galiba :D 0 0 Yorumla
AlminaLara Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Renkler muazzam.Bal badem özellikle ^^ 0 0 Yorumla
PinkFreudPanter Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 48% +1 yıl Krem Karamel beyaz tene çok yakışıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
606Cevap
Sanırım süt reçeli tam benlik 😍
Tarçınlı kek çok iyi olmus bu bence olmuş bu
Sanırım bal badem seçerim
bal badem cok asıl duruyor ama...
Çikolatalı shuffle kesinlikle bu
Siyah üzüm reçeli ya da Buzlu Kestane :)
Süt reçeli diyorum susuyorum
Bitter brownie canım çekti ya shfjjf
Süt receli guzel duruyor sanki 😊
Denemeye değer bence :)) frambuazlı çikolata ♥
Esmer tonlar aralarında da ışıltı olmalı 😊😊😊😊
bal badem her zaman favorimdir :)
Ben bu halimle mutluyum teşekkürler 🙄
kızıl olsun 5 fazla olsun aşkım net
Tarçınlı kek güzel duruyor
Ben saç boyatmaya karşıyım en güzeli foğal hali :)
Tarcinli kek sıcak çikolata
Buzlu çikalatayı cok sevdimmm
Kızıl candır ama herkese yakismiyor
Bal badem istiyorum o renk hosuma gidiyor
Buzlu çikolata güzel gözküyor
tarcınlı kek cok güze lgörnüyor
Birinci derdim kız olsam😄
Hiçbiri. Boyamaya da boyatana da karşıyım. 😁
.
Siyah.
Üzüm reçeli.
.
Beyaz ve hafif çilli ten. Vişneli turta 😍❤
7-0 buzlu kestaneye bayıldım
çikolatalı sufle ımm en sevdigim
Frambuazlı Çikolata bana çok yakışırdı.
Aynen öyle katılıyorum ben
Süt reçeli benlik duruyor 🤗🤗
6-8 tam rengim, mükemmel ❤️❤️❤️
Frambuazlı çikolata ya da krem karamel
Siyah üzüm reçeli tam benlik
Doğal saç daha iyi kızlar
Tarçınlı kek ve Krem karamel harika görünüyor. 🤩
Aynen öyle
krem karamel ne kadar güzel öyle yaa
Ayaklarınızın altında yaşamak isterdim efendim..
Bal badem güzel duruyor bence
Siyah üzümlü reçelli uygulanır
Bitter brownie ❤😘 denemem lazım 💙💚💛
Sıcak çikolatayı beğendim
Cikolatali sufle en sevdigimmm
Buzlu kestane tam bana göre ☺️
Böğürtlenli browni 😍 en güzeli renklerin
Buzlu kestane çok iyi bence
Vişneli tart veya tarçınlı kek benim tarzım
Ben 1-4 kullanıyorum ve çok iyi
Ben 7-77 yi çok kullanmıştım zamanında.
Bal badem çok güzelmiş🍬😊😊😊