Saç Bakım Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? (Sayfa 5) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3145 Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Yumuşak müthiş parlak saçlar? Sanırım bana göre değil 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kizlar rengarenk yapın bakım nasıl olacak acaba merak ettim ya 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl öğürtlenli Brownie, Vişneli Turta, Süt Reçeli, Çikolatalı Sufle 0 0 Yorumla
Nygel Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben boyamasam da kız arkadaşım için canlı gözükmesi saçı yıpratmaması ve hemen akmaması aradığım özellikler 0 0 Yorumla
Frdvzz Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Pure Color’ın aloe vera ve kaktüs özleriyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde, saçlar ihtiyacı olan neme ve müthiş parlaklığa kavuşuyor. 0 0 Yorumla
Bubble_gum1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tarçınlı kek denedim. Mükemmel duruyordu çillerim de olunca doğal turuncu gibi olmuştum. Bal bademi de merak ediyorum:) 0 0 Yorumla
byİstanbullu Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl bir kere kuzenim saçını boyarken merak ettim benim saçımıda boyadık. Süt reçeli cidden çok güzel bir renk ama bana gitmedi xd 0 0 Yorumla
nehir170 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl saçım koyu kahverengi saçımı açmadan geçici boya kullanmak istiyorum hangi renk uyar bilmiyorum yani hangi renk saçımda gösterir ve hangi marka 0 0 Yorumla
razhelmaryarasit Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl . Süt reçeli sanki benim için yapılmış. İsmi gibi saçlarıma da değişik bir hava katacağını düşünüyorum. Dememeye değer. 0 0 Yorumla
FİBİAAK Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı boyamaya bayılıyorum tam "acaba hangi renge boyasam?"derken buzlu kestane ve krem karameli görmem harika oldu. Kesinlikle denemeliyim 0 0 Yorumla
sahino2810 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saç rengi kizin tenine gore degisir ama yumusak ve parlak olmasi en guzeli 0 0 Yorumla
justsev Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tarçınlı keki deniycem umarım bakırımı daha güzel hale getirir 1 0 Yorumla
muhalifgirl Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Canım tatlı istedi 🤦🏻♀️ Bu ne böyle yaa gece gece hiç iyi olmadı şimdi bu “krem karamel” 1 0 Yorumla
susanZ Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Çikolata frambuazlı mı olsun az sütlü mü olsun karar veremedim. 1 0 Yorumla
sevgipetegi Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Benim saçlarım harika ya. Açık olsam herkes bayılır :) 0 1 Yorumla MassacreTerrible +1 yıl evdeyken aç dışarıda açma Yorumla
Zeynep013 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Saclarimi boyama gibi derdim yok herzaman d9gal kalmayi tercih ederim 1 0 Yorumla
doyumsuzleylaa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl siyah üzüm reçeli aşırı güzel gözüküyorrr... hemen alıp kullanmak için sabırsızlanıyorumm 1 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Vanilyalı tart alıyim ben çok güzel duruyo 4 0 Yorumla
CoffeeBrown Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl buzlu kestane çok güzel. ama biraz daha açık renkler hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Burdayim05 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hepsi haarika. Buzlu cikolota ayni bana cok yakin. Hemen baslamaliyim! 0 0 Yorumla
saglikdis Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Bal badem muhtesem harika bir renk ve kalici boya ozelligi en ufak beyazlara kadar kapatiyor 0 0 Yorumla
Jxkifjjf Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Valla benimki bal badem çok güzel sanki benim için yaratılmış gibi ya bayıldım🌸çiçek gibi rengi var 0 0 Yorumla
Angry_Man Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Renkler çok güzel duruyor kadınlar için güzel bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
atillaempireee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Vişneli turta rengi çok güzel duruyor bence beyaz tenli olan kişilere çok yakisacagini düşünüyorum. 0 0 Yorumla
isimismi58 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl böyle iş mi olur arkadaş önce nemlendirmen gerekiyor 0 0 Yorumla
vedatistnbl Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Beyaz renk cok güzel ama kötü olur diye korkuom mq 😂 0 0 Yorumla
Usumu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çilekli muzlu bütün meyveler insanlar için her alanda kullanılır güzel görünüyor 0 0 Yorumla
gzgnEsra Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Şuanki renginden başka bir renk yakışıcağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
MertAltunkynk Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl bence boya yasaklanmali. herkes doğal rengini kullansin 0 0 Yorumla
Pıtırcık99 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence vanilyalı tart müthiş ama şu aralar boyamayı pek düşünmüyorum 0 0 Yorumla
müptela_011 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl buzlu kestaneyi denedim daha önce çok memnun kaldım 0 0 Yorumla
Mertcurlyy Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Vişneli turta gibi kırmızı tonları sizce de çok güzel değil mi 0 0 Yorumla
eylemmm0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Vişneli turta ya da frambuazlı çikolata güzel duruyo 0 0 Yorumla
Yesimgur Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Vazgeçilmez sarı 😍 Vanilyalı tartı mutlaka deneyeceğim 😘 0 0 Yorumla
Gamzelisema Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Ben kumral sacim var beyaz tenliyim koyu renk çikolata kahve toprak veya kahverengiye yakın 0 1 Yorumla Gamzelisema +1 yıl Hepsi birbirinden güzel ve ayrı ayrı deneyebilirim size de tavsiye ederim😁😍 Yorumla
gufi4 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl 8_0. 9-0 bnceee hafif kahverengi ama sarimsi saclara biraz zaafim. var 0 0 Yorumla
turkeylegend Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Az sütlü cikolata ne güzel şampuan insanin icesi geliyor 😀 0 0 Yorumla
FurkanGermanotta Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Siyah uzum reçeli bence en iyi ilanı ama sen bilirsin 0 0 Yorumla
Laz_kizi6161 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çikolatali suflee çikoltaya asla hayir diemem zaten 0 0 Yorumla
Sallacos Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Yaşlandığımda sakalları turuncuya boyatacam en büyük hayalim 0 0 Yorumla
_Rainbow_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Renkleri yiyecek gibi anlatmaniz😄. Cokzel olmus 3 0 Yorumla
pimotor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Sıcak çikolata veyahut az sütlü çikolata👌 2 0 Yorumla
kotukizzx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Siyah üzüm reçeli 😻😻😻😻hemen uygulayacağım👍 2 0 Yorumla
Monstersela Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Vişneli turtaaa baya iyi ben düştüm ❤❤❤ 1 0 Yorumla
bangtagramm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl vişneli turta veya frambuazlı çikolata 1 0 Yorumla
banakısacahaklısınde Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Süt reçeli tam benliksin bebeğim 😘 1 0 Yorumla
asyaecrin Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Az sütlü çikolata alayım ben :) 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Buyrun😂 Yorumla
zeynoasikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Bitter brownie ya da Böğürtleni brownie 1 0 Yorumla
Bernece Takip Et Xper 3 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kendi rengini seviyorum. Değiştirmem büyük ihtimal 1 0 Yorumla
0Mısra-ıBerceste0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Vişneli Turta ya da Çikolatalı Sufle 😊 1 0 Yorumla
bulursanbanadasoyle Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 31% +1 yıl bal badem çok güzel kumral yapıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
606Cevap
Yumuşak müthiş parlak saçlar? Sanırım bana göre değil
Kizlar rengarenk yapın bakım nasıl olacak acaba merak ettim ya
öğürtlenli Brownie, Vişneli Turta, Süt Reçeli, Çikolatalı Sufle
Ben boyamasam da kız arkadaşım için canlı gözükmesi saçı yıpratmaması ve hemen akmaması aradığım özellikler
Pure Color’ın aloe vera ve kaktüs özleriyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde, saçlar ihtiyacı olan neme ve müthiş parlaklığa kavuşuyor.
Tarçınlı kek denedim. Mükemmel duruyordu çillerim de olunca doğal turuncu gibi olmuştum. Bal bademi de merak ediyorum:)
bir kere kuzenim saçını boyarken merak ettim benim saçımıda boyadık. Süt reçeli cidden çok güzel bir renk ama bana gitmedi xd
saçım koyu kahverengi saçımı açmadan geçici boya kullanmak istiyorum hangi renk uyar bilmiyorum yani hangi renk saçımda gösterir ve hangi marka
. Süt reçeli sanki benim için yapılmış. İsmi gibi saçlarıma da değişik bir hava katacağını düşünüyorum. Dememeye değer.
Saçlarımı boyamaya bayılıyorum tam "acaba hangi renge boyasam?"derken buzlu kestane ve krem karameli görmem harika oldu. Kesinlikle denemeliyim
Saç rengi kizin tenine gore degisir ama yumusak ve parlak olmasi en guzeli
Tarçınlı keki deniycem umarım bakırımı daha güzel hale getirir
Canım tatlı istedi 🤦🏻♀️ Bu ne böyle yaa gece gece hiç iyi olmadı şimdi bu “krem karamel”
Çikolata frambuazlı mı olsun az sütlü mü olsun karar veremedim.
Benim saçlarım harika ya. Açık olsam herkes bayılır :)
evdeyken aç dışarıda açma
Saclarimi boyama gibi derdim yok herzaman d9gal kalmayi tercih ederim
siyah üzüm reçeli aşırı güzel gözüküyorrr... hemen alıp kullanmak için sabırsızlanıyorumm
Vanilyalı tart alıyim ben çok güzel duruyo
buzlu kestane çok güzel. ama biraz daha açık renkler hoşuma gidiyor
Hepsi haarika. Buzlu cikolota ayni bana cok yakin. Hemen baslamaliyim!
Bal badem muhtesem harika bir renk ve kalici boya ozelligi en ufak beyazlara kadar kapatiyor
Valla benimki bal badem çok güzel sanki benim için yaratılmış gibi ya bayıldım🌸çiçek gibi rengi var
Renkler çok güzel duruyor kadınlar için güzel bir paylaşım olmuş
Vişneli turta rengi çok güzel duruyor bence beyaz tenli olan kişilere çok yakisacagini düşünüyorum.
böyle iş mi olur arkadaş önce nemlendirmen gerekiyor
Böğürtlenli brownie Benim için üretilmiş olmalı.
Beyaz renk cok güzel ama kötü olur diye korkuom mq 😂
Çilekli muzlu bütün meyveler insanlar için her alanda kullanılır güzel görünüyor
Şuanki renginden başka bir renk yakışıcağını sanmıyorum
bence boya yasaklanmali. herkes doğal rengini kullansin
Bence vanilyalı tart müthiş ama şu aralar boyamayı pek düşünmüyorum
buzlu kestaneyi denedim daha önce çok memnun kaldım
Vişneli turta gibi kırmızı tonları sizce de çok güzel değil mi
Vişneli turta ya da frambuazlı çikolata güzel duruyo
Vazgeçilmez sarı 😍 Vanilyalı tartı mutlaka deneyeceğim 😘
Ben kumral sacim var beyaz tenliyim koyu renk çikolata kahve toprak veya kahverengiye yakın
Hepsi birbirinden güzel ve ayrı ayrı deneyebilirim size de tavsiye ederim😁😍
8_0. 9-0 bnceee hafif kahverengi ama sarimsi saclara biraz zaafim. var
Az sütlü cikolata ne güzel şampuan insanin icesi geliyor 😀
Siyah uzum reçeli bence en iyi ilanı ama sen bilirsin
Çikolatali suflee çikoltaya asla hayir diemem zaten
Yaşlandığımda sakalları turuncuya boyatacam en büyük hayalim
Renkleri yiyecek gibi anlatmaniz😄. Cokzel olmus
Sıcak çikolata veyahut az sütlü çikolata👌
Buzlu kestane hoş duruyor
Siyah üzüm reçeli 😻😻😻😻hemen uygulayacağım👍
Böğürtlenli brownie cok tatlı
Vişneli turtaaa baya iyi ben düştüm ❤❤❤