Saç Bakım Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? (Sayfa 4) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3145 Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
thsynkr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bal badem en güzel saç boyasıır. bir kez badem saç herzaman güzeldir ki 😍 0 0 Yorumla
Esmermehmet Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Piyasamiz sadece bayanlara calisiyor gercwkten iyiki biz erkekler variz :)) 0 1 Yorumla Kadir0707kadir +1 yıl Ayn Yorumla
Bahar-DE Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımın doğal rengini seviyorum. Şimdilik boyama planım yok 0 0 Yorumla
PetrolHeads Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Fabrika çıkışlı takılıyorum ben, boyatırsam siyah. 😂 0 0 Yorumla
İslekoz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl İsimler o kadar tatlı ki hepsi hepsi 😁buzlu kestana benlik gibi 0 0 Yorumla
meraklımasum Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl bakımlı olan her saç güzeldirrenk pekte önemli değil aslında :) 0 0 Yorumla
BeyazMelek10 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Renklerin bir önemi yok hemen akıyor ne de olsa abartmanın anlamı ne Schwarzkopf 0 0 Yorumla
pembeciwciw Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Vanilyali tart guzelmis keske saclarimiz boyle koksa boyayinca 😀 1 0 Yorumla
201465 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Doğal saç daha güzeldir. Siyah üzüm reçeli de iyimiş. 3 0 Yorumla
Entero Takip Et Yoda Yaş: 47 +1 yıl Fiyatları ne ki acaba geçen aldım başka bişey kız arkadaşım için sür suir Sina bı ise yaramamis 0 0 Yorumla
rrrrabia Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl saçlarımı 9-0 a boyadım bakır karamel oldu fazla şey etmemek lazım 0 2 Yorumla Changemood +1 yıl Hadı ya🙄 Yorumla rrrrabia +1 yıl @Changemood açık kahverengiydi saçlarım bu arada. Koyu renklerini bilmiyorum açık rengi facia Yorumla
bigbigata Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl bence saclariniza erkek spermiyle karisik arap sabunu kullanin icinede bir adet aspirin katin uygulayin muhtesem olur 0 0 Yorumla
afra_tafra Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Benim tercihim vişneli turta.Ama saçıma tercihini sorarsak muhtemelen daha az yakan kahve tonlarını seçer sanırım 0 0 Yorumla
masal_anlatan_peri Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Çikolatalı süfleyi denicem mutlaka 😊 1 0 Yorumla
mademosille_noir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yakın zamanda boya almayı düşünüyorum deneyebilirim 0 0 Yorumla
aysetrker Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Boya kullanmıyorum allah vergisi saçım var ama ben mine tugayın saç rengi gibi olsun isterim 0 0 Yorumla
burak_gunes Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Cikolatali sufle yapsin sevgilim cok tatli bjr renk 0 0 Yorumla
GökyüzündeSaklıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bal badem benimmm ahah ne yazsam bilemedim uzun olsun diye 1 0 Yorumla
Cemilase Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı uzun süredir boyamıyorım doğallıktan yanayım 1 0 Yorumla
Melih1789 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl süt reçeli iyi gibi fakat en iyi saç doğla saç yani 0 0 Yorumla
rroommeeoo Takip Et Master Yaş: 51 +1 yıl Parlak csnlı ve dolgun gostersin yeter. Hangisi bunu yaparsa o olsun benimki 😉😎 0 0 Yorumla
İsimsiz17717171 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Az sütl çikolata güzel zaten saçımın rengi yani güzel güzel güzel bayıldım renge harika 0 0 Yorumla
Beylerbeyi-06 Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Çok anlamam ama koyu kestane gölgeli sanki güzel gibi 😉 0 0 Yorumla
Ciaccalato1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Süt reçeli tercihimdir adıda biraz değişik geldi sanki hoş durur gibi kızlarda 0 0 Yorumla
Kalbimdeki_sevgi Takip Et Xper 7 Yaş: 47 +1 yıl Bayanlar için az sütlü çikolatalı daha güzel olabilir tabi ten rengine göre değişir 0 0 Yorumla
Handenur6153 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Frambuazlı çikolata çok hoşmuş denemeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
radyasyonluPANDA Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Böğürtlenli brownie Benim için üretilmiş olmalı. 0 0 Yorumla
Meraklı1melahat Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Süt reçeli ne bee 😂öylee bir renk mi varmış 😁😁 0 0 Yorumla
ChristianGreyRuhlu Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Renkjlerden anlamam bal bademin tadını seviyorum ordan yürüyelim bari 0 0 Yorumla
Çocukadamsoruyor Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Böğürtlenli Brownie, Vişneli Turta, Süt Reçeli, Çikolatalı Sufle… 15 rengin her biri bu kadar tatlıyken, seçim yapmak çok zor biliyoruz. 0 0 Yorumla
devilsdaughterrr Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı bu zamana kadar hiç boyamadım. Kuru saçlarım olduğu için bu boyayla boyamak istiyorum fakat saçımı yıpratır mıyım bilemiyorum. Doğal mı kalsın yoksa boyayayım mı sizce? 0 0 Yorumla
Sistamm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçımı seviyorum ve boyarsam yıpranır falan korkuyorum 0 0 Yorumla
LastDown Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Süt reçeli ve vanilyali tart ikiside güzel duruyorrrr 0 0 Yorumla
Nightslent Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Sade renkler ya da üç nokta olarak pastel renkler 0 0 Yorumla
MROXX Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Mavi tutamli boyayincs cok guzel oluyor savlar bencd 0 0 Yorumla
rexeberia34 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl kel birisi olarak bana uygun bir ürün degil ama kullananları begenirim 0 0 Yorumla
Konservatuar01 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Süt reçeli mi ilk defa duydum yapan biri recrube paylassin 0 0 Yorumla
savcıadayı34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl esmer kumral sarışın kızıl hepsi ayrı yakışanı var yakışmayanı var. 0 0 Yorumla
Durukankezban Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Süt Reçeli veya Bal badem... Tatliş bir kızım zaten ;) 0 0 Yorumla
alikrdvtt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Benim sacimin tercihi Otacı bitkisel , kimyasal ürünler tercih etmem 0 0 Yorumla
emre_______90 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Süt reçeli ve vanilyalı tart arasında kaldım ikisi de çok güzel görünüyorr 1 0 Yorumla
Mavişim42 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Bunların üzerine kadın resmi koymayi bırakana kadar saçlarımi boyamm 0 0 Yorumla
spedy6934 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Erkel olarak kendi birazcikta kirlasmıs okgun hava veren saçlarim, karizmadir.. 0 0 Yorumla
SacmaSapanAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Kızıla Bayilirim ama doğal görünen saçlar daha cok dikkatimi çeker. Kizlar supersiniz 0 0 Yorumla
Vurucu_24 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Saç boyamayı kolaylaştıran Pure Color’un birbirinden tatlı ve iştah açıcı renkleri var 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Daha hic boyamadim pek te düşünmüyorum kadınlara yönelik 0 0 Yorumla
TurkishGigoloSedat Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl saç boyalarının isimlerine bak yaş pasta ismi gibi :D 0 0 Yorumla
kübrayysarı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl Saçımı hiç boyamadım doğallıktan yanayım 6 0 Yorumla
muratcann44 Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Saçlar önesmli aga ben şimdiden cikiyom arasında sağlıklı cinsel 0 0 Yorumla
21cantim Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl kadında saçın önemi kullanmayı bilmedikten sonra sıfırdır!!! 0 0 Yorumla
Efsaneprens1998 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sari olsun favorimdir sarı saclı kadınlar ha birde kıvırcık olursa 0 0 Yorumla
Shef_vedo Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl bal badem Müthiş parlak ve yoğun neme kavuşan saçlar 0 0 Yorumla
Yamac3506 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bilmem hiç düşünmedim ama kızlara sıcak çikolata iyi gider 0 0 Yorumla
intimacyy Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Saç boyatmayı sevmiyorum boyalı saçıda sevmiyorum. Bana itici geliyor 0 0 Yorumla
Gülnur01 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Siyah üzüm reçeli şahane çok hoşuma gitti uygulayacağım 2 0 Yorumla
Doktorasorum Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Siyah genelde tercihim genelde baska renk tarzim, olamaz zaten 0 0 Yorumla
Ghostshutterr Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Hepsi saçlara zarar veriyor. Kına yakın güçlendirir kına. 0 0 Yorumla
bacce_ Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl Sacin genetik yapisinda sorun varsa ne yaparsaniz yapin işe yaramaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
606Cevap
Bal badem en güzel saç boyasıır. bir kez badem saç herzaman güzeldir ki 😍
Piyasamiz sadece bayanlara calisiyor gercwkten iyiki biz erkekler variz :))
Ayn
Saçlarımın doğal rengini seviyorum. Şimdilik boyama planım yok
Fabrika çıkışlı takılıyorum ben, boyatırsam siyah. 😂
İsimler o kadar tatlı ki hepsi hepsi 😁buzlu kestana benlik gibi
bakımlı olan her saç güzeldir
renk pekte önemli değil aslında :)
Renklerin bir önemi yok hemen akıyor ne de olsa abartmanın anlamı ne Schwarzkopf
Vanilyali tart guzelmis keske saclarimiz boyle koksa boyayinca 😀
Doğal saç daha güzeldir. Siyah üzüm reçeli de iyimiş.
Fiyatları ne ki acaba geçen aldım başka bişey kız arkadaşım için sür suir Sina bı ise yaramamis
saçlarımı 9-0 a boyadım bakır karamel oldu fazla şey etmemek lazım
Hadı ya🙄
@Changemood açık kahverengiydi saçlarım bu arada. Koyu renklerini bilmiyorum açık rengi facia
bence saclariniza erkek spermiyle karisik arap sabunu kullanin icinede bir adet aspirin katin uygulayin muhtesem olur
Benim tercihim vişneli turta.
Ama saçıma tercihini sorarsak muhtemelen daha az yakan kahve tonlarını seçer sanırım
Buzlu kestane yi beğendim ben
Çikolatalı süfleyi denicem mutlaka 😊
Yakın zamanda boya almayı düşünüyorum deneyebilirim
Boya kullanmıyorum allah vergisi saçım var ama ben mine tugayın saç rengi gibi olsun isterim
Cikolatali sufle yapsin sevgilim cok tatli bjr renk
Bal badem benimmm ahah ne yazsam bilemedim uzun olsun diye
Saçlarımı uzun süredir boyamıyorım doğallıktan yanayım
süt reçeli iyi gibi fakat en iyi saç doğla saç yani
Parlak csnlı ve dolgun gostersin yeter. Hangisi bunu yaparsa o olsun benimki 😉😎
Az sütl çikolata güzel zaten saçımın rengi yani güzel güzel güzel bayıldım renge harika
Çok anlamam ama koyu kestane gölgeli sanki güzel gibi 😉
Süt reçeli tercihimdir adıda biraz değişik geldi sanki hoş durur gibi kızlarda
Bayanlar için az sütlü çikolatalı daha güzel olabilir tabi ten rengine göre değişir
Frambuazlı çikolata çok hoşmuş denemeyi düşünüyorum
Böğürtlenli brownie Benim için üretilmiş olmalı.
Süt reçeli ne bee 😂öylee bir renk mi varmış 😁😁
Renkjlerden anlamam bal bademin tadını seviyorum ordan yürüyelim bari
Böğürtlenli Brownie, Vişneli Turta, Süt Reçeli, Çikolatalı Sufle… 15 rengin her biri bu kadar tatlıyken, seçim yapmak çok zor biliyoruz.
Saçımı bu zamana kadar hiç boyamadım. Kuru saçlarım olduğu için bu boyayla boyamak istiyorum fakat saçımı yıpratır mıyım bilemiyorum. Doğal mı kalsın yoksa boyayayım mı sizce?
Süper guzel paylasım olmus
Saçımı seviyorum ve boyarsam yıpranır falan korkuyorum
Süt reçeli ve vanilyali tart ikiside güzel duruyorrrr
Sade renkler ya da üç nokta olarak pastel renkler
Mavi tutamli boyayincs cok guzel oluyor savlar bencd
kel birisi olarak bana uygun bir ürün degil ama kullananları begenirim
Süt reçeli mi ilk defa duydum yapan biri recrube paylassin
esmer kumral sarışın kızıl hepsi ayrı yakışanı var yakışmayanı var.
Süt Reçeli veya Bal badem... Tatliş bir kızım zaten ;)
Benim sacimin tercihi Otacı bitkisel , kimyasal ürünler tercih etmem
Süt reçeli ve vanilyalı tart arasında kaldım ikisi de çok güzel görünüyorr
Bunların üzerine kadın resmi koymayi bırakana kadar saçlarımi boyamm
Erkel olarak kendi birazcikta kirlasmıs okgun hava veren saçlarim, karizmadir..
Kızıla Bayilirim ama doğal görünen saçlar daha cok dikkatimi çeker. Kizlar supersiniz
Saç boyamayı kolaylaştıran Pure Color’un birbirinden tatlı ve iştah açıcı renkleri var
Daha hic boyamadim pek te düşünmüyorum kadınlara yönelik
saç boyalarının isimlerine bak yaş pasta ismi gibi :D
Saçımı hiç boyamadım doğallıktan yanayım
Saçlar önesmli aga ben şimdiden cikiyom arasında sağlıklı cinsel
kadında saçın önemi kullanmayı bilmedikten sonra sıfırdır!!!
Sari olsun favorimdir sarı saclı kadınlar ha birde kıvırcık olursa
bal badem Müthiş parlak ve yoğun neme kavuşan saçlar
Bilmem hiç düşünmedim ama kızlara sıcak çikolata iyi gider
Saç boyatmayı sevmiyorum boyalı saçıda sevmiyorum. Bana itici geliyor
Siyah üzüm reçeli şahane çok hoşuma gitti uygulayacağım
Siyah genelde tercihim genelde baska renk tarzim, olamaz zaten
Hepsi saçlara zarar veriyor. Kına yakın güçlendirir kına.
Sacin genetik yapisinda sorun varsa ne yaparsaniz yapin işe yaramaz.