Saç Bakım Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? (Sayfa 3) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3145 Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
Talebeveaç Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl sıcak çikolata her zaman iyidir bence hem saç için hem içecek olarak 0 0 Yorumla
Sareofficiall Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl Guzel renkler gerçekten ben de denemek istiyorum 💖 0 0 Yorumla
JohnC Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 30% +1 yıl Nedense kıvırcık ve yumuşak saçlar daha seksi geliyor bana 0 0 Yorumla
ilkay-17 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Krem karamel saç rengime daha yakn oldugu icn onu secerdm 😊 0 0 Yorumla
Erol_bey Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 51% +1 yıl Baya da çeşit varmış ha bayanların kafası karışması çok normal bune böyle yav😂😂 0 0 Yorumla
azap91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl çikolatalı sufle en beğendiğim içlerinde bu renk diğer renkli kızlar ilgimi çekmiyor nedense 0 0 Yorumla
ოλรλℓℓλરოλรλℓʅ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl İsminizi görünce ufaklıktan beri aklıma yazılı olan sloganınız geliyor. Yine Schwarzkopf'tan 😂😂 0 0 Yorumla
Gungirl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Siyah üzüm reçeli olsun. Zaten koyu bir Rengim var, güzel tutar 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yaz aylarında beyazların üstesinden sen gelirsin teşekkür ederim 0 0 Yorumla
pentin Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Gençken vişneli turta benim rengimdi. Beyaz tenliyim, gayet yakışıyordu. 0 0 Yorumla
Niçeninmanitası Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 42% +1 yıl Çikolatalı Sufle…püff saça tatlı ismi koyan vatan hayinleri 0 0 Yorumla
gamze-ce Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Sıcak çikolata rengi hoş duruyor saçımı boyatmak istersem deneyeceğim 0 0 Yorumla
umutefekaan Takip Et Xper 3 Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl Bakımlıysa renk önemsiz ama esmer ten aşığıyım onada siyah saç gider 0 0 Yorumla
mavikutu Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 35% +1 yıl İki yandan turkuaz renkte saçımı boyamak isterdim 😍 0 0 Yorumla
Footlovermann Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bayanların en önem verdigi şey faydalı olmus teşekkürler 0 0 Yorumla
xyzman Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 33% +1 yıl Tarçınlı kek hem tadı hem kokusu güzel olur bunun 😁😁😁 0 0 Yorumla
Bebettoo Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 60% +1 yıl Müthiş parlak ve yoğun neme kavuşan saç için süt reçeli boyasını tercih edebilirim 0 0 Yorumla
RubyRouge Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl 2 numara olmaması kötü, benim saçıma uyacak renk tonu yok maalesef 🤷♂️ 0 0 Yorumla
Elito_27 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 45% +1 yıl Tabikide doğal genelde ama birkere boyayırsan doğal renkler tercih ederim 🙂 0 0 Yorumla
sedeferd Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Böğürtlenli browni ismi bilwm güzelll bak canım çektiiii 0 0 Yorumla
Phyllis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Buzlu kestane adamdır. Doğal saç rengim olur kendisi 0 0 Yorumla
oylesinebircanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Vişneli turta gel beni boya diyor ama sonu pişmanlık olursa diye de korkmuyorum değil 0 0 Yorumla
_Kızılımsı Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 52% +1 yıl tarçınlı kek imiş.bu marka hiç kullanmadım nasıl acaba fikir sahibi olanlar yazsaydi ögrenirdik. 0 0 Yorumla
Melissezin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Tarçınlı kek denemek istiyorum ama korkuyorum 🙈🌸😂 0 0 Yorumla
fadiyez_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Tercihim Az sütlü çikolata olurdu ama boya kullanmayı tercih etmiyorum 👍🏻 0 0 Yorumla
blogist Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Tarçınlı Kek, Müthiş... İsimler çok yaratıcı gerçekten... 0 0 Yorumla
hocaz35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Sacimi olduğu gibi seviyirum degik renklere pek aldırış etmiyorum 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl güzel derleme ama hiç deneme ihtiyacı duymadım ama bayanlara yakışıyor 0 0 Yorumla
Adrenokortikotropi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Frambuazlı çikolata ve çikolatalı sufle favorim oldu. Belki denerim 😊😍 0 0 Yorumla
Changemood Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Vanılyalı tartı sevdım bu yaz aklımda var aslında sarısın olmakta cesaret edemıyorum 0 0 Yorumla
Elftrcn Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Krem karamel denemek için sabirsizlaniyorum hemen denicem 0 0 Yorumla
OnlineOdun Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Siyah üzüm reçeli, bence kadına en yakışan ton koyu tonlar. Ayrıca acıktım :) 0 0 Yorumla
bebeksibüşra Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Ürünlerinizi severek kullanıyorum, çok kaliteli bir marka 0 0 Yorumla
victoriallen Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl 7-77 Tarçınlı Kek saç boyası aşırı çarpıcı gözüküyor. Ben buğday tenliyim. Acaba kendime yapsam yakışır mı? Ama yakından tanıdığım arkadaş bu saç serisini 7-77 Tarçınlı Kek olanını aldı arkadaş bana göre esmer ama onun yüzüne gitmiş. 1 0 Yorumla
QİNGOFLİFE Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Şıvarzkopf eyi markadır. Her ne kadar kullanmasam da. 0 0 Yorumla
JantMan Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Siyah üzüm reçeli😍 saçımın çok hoşuna gidecekYakıcaz yıkıcax. Ortalığı 0 0 Yorumla
oğuzataolmak Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tuket tuket tuket.. tüketim kültürü almış başını gidiyor. 0 0 Yorumla
aklıkarışıkkız Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Süt reçeli hemde bugün yedim süt reçeli belkide ondan :) 0 0 Yorumla
gokkusagındanbırısı Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Tarçınlı kek ve Krem karamel harika görünüyor. 🤩 0 0 Yorumla
2gsshsgsehh Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bal badem bu benim stilim olsa gerek bende bal bademim zaten😊 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl kadınların işi zor Allah tan bizim boya badana vb. dertlerimiz yok 0 0 Yorumla
Naz-hanimkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl krem kamareli, bal badem i secerim. cevap niye gitmiyo acaba 1 0 Yorumla
34_Bilgin Takip Et Xper 5 Yaş: 106 +1 yıl Kesinlikle siyah dolgun simsiyah saçlar herkesin hayalidir herhalde 0 0 Yorumla
tasmanya_canavarı Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Beyaz tenliler icin sari sac , koyu tenliler icin kizol bence 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sondan 3. güzel. Çok açık ya da çok koyu renkler sevmiyorum 1 0 Yorumla
Krakozya Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl İkizler burçlarını düşünemiyorum bu kadar çok çeşit arasından seçemezler şimdi. 0 0 Yorumla
greenprofessor Takip Et Master Yaş: 50 , eic 36% +1 yıl Doğal saç olsun çikolata rengi de güzel. 9 1 Yorumla Me-Se38 +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
itaatkarbiköle Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sol baştaki mavi şortlu kim sanki testestoranları var gibi 😄🙈🙈 0 0 Yorumla
Sena4135 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kızlar esmerlere genelde hangi renkler yakışıyor yardım edermisiniz? 0 0 Yorumla
Baskabirturlu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Mutlaka tarçınlı kek veya vişneli turta. Çok hoş gözüküyorlar! 0 1 Yorumla Baskabirturlu +1 yıl Frambuazlı çikolata da güzelmiş... Yorumla
emirryusuff16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Saça başa yaşa dikkat edin. Giden gelmiyor 😂bakım sart 0 0 Yorumla
nazlituzel Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Böğürtlenli brownie ve frambuazlı çikolata hoş gözüküyor 1 0 Yorumla
Kimmişbueren Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Herkes kıvırcık ve turuncu olsun. Onları barındırmayanda ne bileyim... 0 0 Yorumla
AvadaKedavraa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Hayır bu renk olayına meyve ve yemekleri karıştırmasınız 0 0 Yorumla
loaeover Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Siyah üzüm recelii.. Sanırım kumralligima elveda diyeceğim 😍😍 1 0 Yorumla
godot Takip Et Xper 3 Yaş: 56 +1 yıl Benim saçlarım doğal olsun, Arap sabunuyla yıkayayım 0 0 Yorumla
gülx17 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bunlardan hic biri değil ama bal badem yapmayı tercih edeceğim 😍teşekkürler #purecolor 👏 0 0 Yorumla
komünist_imamın_kızı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Sarı sarı kimin yari die ibo boşuna mı demiş shsjsjs 0 0 Yorumla
NiyetimDostluk Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Yumuşak ve müthiş parlak saçlar için Schwarzkopf diyorum :) 0 1 Yorumla NiyetimDostluk +1 yıl @Gölgeleremahkum tabi ki Yorumla
Bienvenur Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Vanilyalı tart ve bal badem arası bir saçım doğal olarak var :D boyatsam da bu ikisi arası isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
606Cevap
sıcak çikolata her zaman iyidir bence hem saç için hem içecek olarak
Guzel renkler gerçekten ben de denemek istiyorum 💖
Nedense kıvırcık ve yumuşak saçlar daha seksi geliyor bana
Krem karamel saç rengime daha yakn oldugu icn onu secerdm 😊
Baya da çeşit varmış ha bayanların kafası karışması çok normal bune böyle yav😂😂
çikolatalı sufle en beğendiğim içlerinde bu renk diğer renkli kızlar ilgimi çekmiyor nedense
İsminizi görünce ufaklıktan beri aklıma yazılı olan sloganınız geliyor. Yine Schwarzkopf'tan 😂😂
Siyah üzüm reçeli olsun. Zaten koyu bir Rengim var, güzel tutar
Yaz aylarında beyazların üstesinden sen gelirsin teşekkür ederim
Gençken vişneli turta benim rengimdi. Beyaz tenliyim, gayet yakışıyordu.
Çikolatalı Sufle…püff saça tatlı ismi koyan vatan hayinleri
Sıcak çikolata rengi hoş duruyor saçımı boyatmak istersem deneyeceğim
Bakımlıysa renk önemsiz ama esmer ten aşığıyım onada siyah saç gider
İki yandan turkuaz renkte saçımı boyamak isterdim 😍
Bayanların en önem verdigi şey faydalı olmus teşekkürler
Tarçınlı kek hem tadı hem kokusu güzel olur bunun 😁😁😁
Müthiş parlak ve yoğun neme kavuşan saç için süt reçeli boyasını tercih edebilirim
2 numara olmaması kötü, benim saçıma uyacak renk tonu yok maalesef 🤷♂️
Tabikide doğal genelde ama birkere boyayırsan doğal renkler tercih ederim 🙂
Böğürtlenli browni ismi bilwm güzelll bak canım çektiiii
Buzlu kestane adamdır. Doğal saç rengim olur kendisi
Vişneli turta gel beni boya diyor ama sonu pişmanlık olursa diye de korkmuyorum değil
tarçınlı kek imiş.
bu marka hiç kullanmadım nasıl acaba fikir sahibi olanlar yazsaydi ögrenirdik.
Tarçınlı kek denemek istiyorum ama korkuyorum 🙈🌸😂
Tercihim Az sütlü çikolata olurdu ama boya kullanmayı tercih etmiyorum 👍🏻
Tarçınlı Kek, Müthiş... İsimler çok yaratıcı gerçekten...
Sacimi olduğu gibi seviyirum degik renklere pek aldırış etmiyorum
güzel derleme ama hiç deneme ihtiyacı duymadım ama bayanlara yakışıyor
Frambuazlı çikolata ve çikolatalı sufle favorim oldu. Belki denerim 😊😍
Vanılyalı tartı sevdım bu yaz aklımda var aslında sarısın olmakta cesaret edemıyorum
Krem karamel denemek için sabirsizlaniyorum hemen denicem
Siyah üzüm reçeli, bence kadına en yakışan ton koyu tonlar. Ayrıca acıktım :)
Ürünlerinizi severek kullanıyorum, çok kaliteli bir marka
7-77 Tarçınlı Kek saç boyası aşırı çarpıcı gözüküyor. Ben buğday tenliyim. Acaba kendime yapsam yakışır mı? Ama yakından tanıdığım arkadaş bu saç serisini 7-77 Tarçınlı Kek olanını aldı arkadaş bana göre esmer ama onun yüzüne gitmiş.
Şıvarzkopf eyi markadır. Her ne kadar kullanmasam da.
Siyah üzüm reçeli😍 saçımın çok hoşuna gidecek
Yakıcaz yıkıcax. Ortalığı
Tuket tuket tuket.. tüketim kültürü almış başını gidiyor.
Süt reçeli hemde bugün yedim süt reçeli belkide ondan :)
Tarçınlı kek ve Krem karamel harika görünüyor. 🤩
Bal badem bu benim stilim olsa gerek bende bal bademim zaten😊
kadınların işi zor Allah tan bizim boya badana vb. dertlerimiz yok
krem kamareli, bal badem i secerim. cevap niye gitmiyo acaba
Kesinlikle siyah dolgun simsiyah saçlar herkesin hayalidir herhalde
Beyaz tenliler icin sari sac , koyu tenliler icin kizol bence
Sondan 3. güzel. Çok açık ya da çok koyu renkler sevmiyorum
İkizler burçlarını düşünemiyorum bu kadar çok çeşit arasından seçemezler şimdi.
Doğal saç olsun çikolata rengi de güzel.
🙂🙂
Sol baştaki mavi şortlu kim sanki testestoranları var gibi 😄🙈🙈
Kızlar esmerlere genelde hangi renkler yakışıyor yardım edermisiniz?
Mutlaka tarçınlı kek veya vişneli turta. Çok hoş gözüküyorlar!
Frambuazlı çikolata da güzelmiş...
Saça başa yaşa dikkat edin. Giden gelmiyor 😂bakım sart
Böğürtlenli brownie ve frambuazlı çikolata hoş gözüküyor
Herkes kıvırcık ve turuncu olsun. Onları barındırmayanda ne bileyim...
Hayır bu renk olayına meyve ve yemekleri karıştırmasınız
Siyah üzüm recelii.. Sanırım kumralligima elveda diyeceğim 😍😍
Benim saçlarım doğal olsun, Arap sabunuyla yıkayayım
Bunlardan hic biri değil ama bal badem yapmayı tercih edeceğim 😍teşekkürler #purecolor 👏
Sarı sarı kimin yari die ibo boşuna mı demiş shsjsjs
Yumuşak ve müthiş parlak saçlar için Schwarzkopf diyorum :)
@Gölgeleremahkum tabi ki
Vanilyalı tart ve bal badem arası bir saçım doğal olarak var :D boyatsam da bu ikisi arası isterdim