Saç Bakım Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? (Sayfa 2) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3145 Yumuşak ve müthiş parlak saçlar! 15 tatlı renkten #SaçınınTercihi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
shadow_thea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Bu serinin ürününü kullandım ama saçımda renk değişimi olmadı. Nedeeennn? 0 0 Yorumla
AOS_ONLINE Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl bir erkek olarak vişneli turta ile boyayan dikkatimi çekerdi :D 0 0 Yorumla
Dilberto Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Denedim denedim sonunda buldum.. Vişneli Turta ye. Çikolatalı pasta ye.. Dayanamadım valla :) 0 0 Yorumla
matmzelPanda Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Krem karamel sen ne hoşsun öyle keşke boyamaya cesaret edebilsem 0 0 Yorumla
mermaid90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Az sutlu cikolataya bayildim , kumralimsi bir renk sanirim.. 0 0 Yorumla
asumegzo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Siyah üzüm reçeli. Çok isterdim saçlarımın bu renk olmasını ama cesaretim yok yapmaya :)) 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl saçları sertleştirmese benim de boyatasım var ama o doğallık gitsin istemiyorum açıkçası 0 0 Yorumla
Eren7007 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Hepsi birbirinin aynı. Ondan koy bundan koy al değişik 0 0 Yorumla
Ege_449 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl 7 buzlu kestane ve de 8 vanilyalı tartı da röfle/highlight olarak üstüne 0 0 Yorumla
AsosyalParamedik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Vişneli Turta- Tarçınlı Kek Tatlı sipariş ediyoruz sanki :D 0 0 Yorumla
BigDick20 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Bazı kadınlara 6-88 (Vişneli Turta) çok yakışıyor 👍😋 0 0 Yorumla
86393320640213533293 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl bu birbirinden değişik saç boyası isimleri karnımı acıktırıyor 😂 0 0 Yorumla
cebiosman Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Süt reçeli sanki benim için yapılmış. İsmi gibi saçlarıma da değişik bir hava katacağını düşünüyorum. Dememeye değer. 0 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Erkekler içinde yapın. Gri, siyah, küllü sarı falan. 0 0 Yorumla
ecenurdel Takip Et Xper 2 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Bence insanın yüzüne ve fiziğine uygun olmalı seçtiği saç rengi. 0 0 Yorumla
ahmetyilmz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Saçım zaten yumuşak önemli olan daha canli ve güçlü görünmesi bence 0 0 Yorumla
Ruzgarak07 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 66% +1 yıl Hepsi guzel ama hicbirini tercih etmem en guzeli dogal sac🙂 0 0 Yorumla
çaklıtmocha Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Doğallıktan yanayım hiç kullanmadım belki beyazlar çıkınca o da belki :) 0 0 Yorumla
Cennetin_Kokusu Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 37% +1 yıl Siyah üzüm reçeli tam benlikmiş. Yakın zamanda denerim 0 0 Yorumla
isimsizolmakgüzel Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Tarçınlı kek çok güzel ama bana gider mi bilemiyorum 0 0 Yorumla
ahmet_yusuf_007 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Benim saçım böyle gri olsak ama kırmızımsı gri. Saçmalama minik Joe asdasd 0 0 Yorumla
centilmen1erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 47% +1 yıl Buzlu Kestane çok hoş bir renge sahip ama saçıma uygularmıyım bilmiyorum : ) 0 0 Yorumla
enbebeksim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl bence böğürtlenli brownie ismiyle bile insanı cezbediyor :) 0 0 Yorumla
HeyJ06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Bakımlı saç renk istemez. Tabi mor ve mavi tonlarının karşımı harika oluyor. 0 0 Yorumla
fckthesystem Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl erkeklere yönelik bir soru değil bu ama kadın olsaydım kızıl tonlarını denerdim 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Krem karamel 7-57 denemek isterdim. Ve 6-8 Frambuazlı çikolata 0 0 Yorumla
Gönlünün-Huzuru Takip Et Xper 4 Yaş: 105 , eic 47% +1 yıl Saç rengi değil de kişinin kendine yakıştırdığı renk güzel. 0 0 Yorumla
BeyZadee34 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Doğal rengin yerini hiç bir boya tutamaz heleki yumuşaksa o saçlar oyooyyoy 0 0 Yorumla
HotButPsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Krem karamel ve çikolatalı sufle. bak canım çekti ama yaa😅 0 0 Yorumla
tarihlordu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Kadınlar bence tarçınlı keki tercih edin. Kırmızıya yakın bir şey olmadığı için bunu beğendim. 0 0 Yorumla
Gündoldu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Kendi doğal rengi beyazlarsa ilerde kahveye boyarım. 0 0 Yorumla
muratdenizd Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 33% +1 yıl Bal badem tüm kadınlara ve yüz tipine gidiyor daha genç gösteriyor 0 0 Yorumla
___Artemisia___ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl şu an bal bademim.. 😉Görüş neden bu kadar uzun olmak zorunda.. 0 0 Yorumla
TurkishAdmiral Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Saçımı kül grisine boyatsam mı acaba kızlar siz ne diyorsunuz 0 0 Yorumla
QRGASM Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl valla ben birini seçmiyorum ama tarçınlı kek severiz 0 0 Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Kendi saç rengim bence çok iyi gerek yok boya işlerine 0 0 Yorumla
trouvillaa Takip Et Xper 4 Yaş: 109 , eic 52% +1 yıl Saçlarımı koyu olmasını sağlamak istiyorsam bu renkler çok güzel özellikle bal badem tam benlik. 0 0 Yorumla
AdanaliCedric Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Tarçınlı kek çok iyi yakışırsa o renge boyatmanızı öneririm kızlar 0 0 Yorumla
ilyşym Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Vişneli turta ya da tarçınlı kek, kesinlikle denemek istiyorum; 0 0 Yorumla
MargaritAlexee Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl sadece saçımın uçlarını azacık boyarım )) boyatmıyorum 0 0 Yorumla
gelmemeyegidenkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Siyah üzüm reçeli ve vişneli turtaya kalbimi bıraktım... 0 0 Yorumla
Müthişanne Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Ben ordan bir Böğürtlenli Brownie alayım da saçlarıma süreyim😂😂 0 0 Yorumla
malfoy_s Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Krem karamel baya iyi gözüküyor. Bu arada harbi canım tatlı çekti 0 0 Yorumla
sokağıntavanu Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Frambuazlı Çikolata 😍 kulağa hoş gelmesini bırak rengide tam benlik yahu 😍! 0 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Siyah ve siyah kalmasını istiyotum belki sakallar farklı renk olablir:) 0 0 Yorumla
Kedoş Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Krem karamel efsane bence yakışır kullanacak herkese güzelbir renk 0 0 Yorumla
Efendy1986 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 77% +1 yıl koltuk altlarımi bal badem ile boyuyorum ilk günkü gibi sağlıklı ve parlak kalıyorlar. 0 0 Yorumla
stellarosie Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Aralarından en çok buzlu çikolatayı beğendim ve saçımı bu renge boyatabilirim 0 0 Yorumla
TerraTTengeir Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Tarçınlı kek severisss. Tarçınlı kek rengini de sevdik. 0 0 Yorumla
mad_hause58 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl Schwarzkopf'un bu boyasına bayıldım, ve vişneli turta tam benlik 😍😍 0 0 Yorumla
Kingleonex Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Kadınlar ne olur sarıyı kullanmayın, bazılarında güzel duruyor ama geneli iğrenç 0 0 Yorumla
cansuselik Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Sacimi boyatmayi düşünmüyorum, ama dusunursem ilk tercihim olcak:) 0 0 Yorumla
BlueKnight Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Şu ana kadar boyamadık ama 'asla ve asla' dememek lazım... 0 0 Yorumla
Karakalemci21 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Visne çürüğü arabada cok cekici ama sacta nasil durur bilemiyorum 😅 0 0 Yorumla
__AnKaKuŞu__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Vişneli turta tam benim istediğim renk. Cesaretimi toplayıp deneyeceğim bir gün :)) 0 0 Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Bal badem güzelmiş, fakat ten rengine uygun olması önemli. 0 0 Yorumla
Akşam_yıldızı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Saçım dan memnunum ya xd baslicam ama görüşün çok kısa 0 0 Yorumla
Rgndogdu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Benim saçlarım yok acaba saç çıkarma etkisi de var mı 🤔 0 0 Yorumla
Alper_pyrz Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 43% +1 yıl Sanırım buzlu kestane ve vişneli turta sıra dışı bir görünüm sağlar... 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Saç boyamadım, boyamam da :) Ama az sütlü çikolata fikrimin olumlu olması hâlinde beni cezbedebilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
606Cevap
Bu serinin ürününü kullandım ama saçımda renk değişimi olmadı. Nedeeennn?
bir erkek olarak vişneli turta ile boyayan dikkatimi çekerdi :D
Denedim denedim sonunda buldum.. Vişneli Turta ye. Çikolatalı pasta ye.. Dayanamadım valla :)
Krem karamel sen ne hoşsun öyle keşke boyamaya cesaret edebilsem
Az sutlu cikolataya bayildim , kumralimsi bir renk sanirim..
Siyah üzüm reçeli. Çok isterdim saçlarımın bu renk olmasını ama cesaretim yok yapmaya :))
saçları sertleştirmese benim de boyatasım var ama o doğallık gitsin istemiyorum açıkçası
Hepsi birbirinin aynı. Ondan koy bundan koy al değişik
7 buzlu kestane ve de 8 vanilyalı tartı da röfle/highlight olarak üstüne
Vişneli Turta- Tarçınlı Kek Tatlı sipariş ediyoruz sanki :D
Bazı kadınlara 6-88 (Vişneli Turta) çok yakışıyor 👍😋
bu birbirinden değişik saç boyası isimleri karnımı acıktırıyor 😂
Süt reçeli sanki benim için yapılmış. İsmi gibi saçlarıma da değişik bir hava katacağını düşünüyorum. Dememeye değer.
Erkekler içinde yapın. Gri, siyah, küllü sarı falan.
Bence insanın yüzüne ve fiziğine uygun olmalı seçtiği saç rengi.
Saçım zaten yumuşak önemli olan daha canli ve güçlü görünmesi bence
Hepsi guzel ama hicbirini tercih etmem en guzeli dogal sac🙂
Doğallıktan yanayım hiç kullanmadım belki beyazlar çıkınca o da belki :)
Siyah üzüm reçeli tam benlikmiş. Yakın zamanda denerim
Tarçınlı kek çok güzel ama bana gider mi bilemiyorum
Benim saçım böyle gri olsak ama kırmızımsı gri. Saçmalama minik Joe asdasd
Buzlu Kestane çok hoş bir renge sahip ama saçıma uygularmıyım bilmiyorum : )
bence böğürtlenli brownie ismiyle bile insanı cezbediyor :)
Bakımlı saç renk istemez. Tabi mor ve mavi tonlarının karşımı harika oluyor.
erkeklere yönelik bir soru değil bu ama kadın olsaydım kızıl tonlarını denerdim
Krem karamel 7-57 denemek isterdim. Ve 6-8 Frambuazlı çikolata
Saç rengi değil de kişinin kendine yakıştırdığı renk güzel.
Doğal rengin yerini hiç bir boya tutamaz heleki yumuşaksa o saçlar oyooyyoy
Krem karamel ve çikolatalı sufle. bak canım çekti ama yaa😅
Kadınlar bence tarçınlı keki tercih edin. Kırmızıya yakın bir şey olmadığı için bunu beğendim.
Kendi doğal rengi beyazlarsa ilerde kahveye boyarım.
Bal badem tüm kadınlara ve yüz tipine gidiyor daha genç gösteriyor
şu an bal bademim.. 😉
Görüş neden bu kadar uzun olmak zorunda..
Saçımı kül grisine boyatsam mı acaba kızlar siz ne diyorsunuz
valla ben birini seçmiyorum ama tarçınlı kek severiz
Kendi saç rengim bence çok iyi gerek yok boya işlerine
Saçlarımı koyu olmasını sağlamak istiyorsam bu renkler çok güzel özellikle bal badem tam benlik.
Tarçınlı kek çok iyi yakışırsa o renge boyatmanızı öneririm kızlar
Vişneli turta ya da tarçınlı kek, kesinlikle denemek istiyorum;
sadece saçımın uçlarını azacık boyarım )) boyatmıyorum
Siyah üzüm reçeli ve vişneli turtaya kalbimi bıraktım...
Ben ordan bir Böğürtlenli Brownie alayım da saçlarıma süreyim😂😂
Krem karamel baya iyi gözüküyor. Bu arada harbi canım tatlı çekti
Frambuazlı Çikolata 😍 kulağa hoş gelmesini bırak rengide tam benlik yahu 😍!
Siyah ve siyah kalmasını istiyotum belki sakallar farklı renk olablir:)
Krem karamel efsane bence yakışır kullanacak herkese güzelbir renk
koltuk altlarımi bal badem ile boyuyorum ilk günkü gibi sağlıklı ve parlak kalıyorlar.
Aralarından en çok buzlu çikolatayı beğendim ve saçımı bu renge boyatabilirim
Tarçınlı kek severisss. Tarçınlı kek rengini de sevdik.
Schwarzkopf'un bu boyasına bayıldım, ve vişneli turta tam benlik 😍😍
Kadınlar ne olur sarıyı kullanmayın, bazılarında güzel duruyor ama geneli iğrenç
Sacimi boyatmayi düşünmüyorum, ama dusunursem ilk tercihim olcak:)
Şu ana kadar boyamadık ama 'asla ve asla' dememek lazım...
Visne çürüğü arabada cok cekici ama sacta nasil durur bilemiyorum 😅
Vişneli turta tam benim istediğim renk. Cesaretimi toplayıp deneyeceğim bir gün :))
Bal badem güzelmiş, fakat ten rengine uygun olması önemli.
Saçım dan memnunum ya xd baslicam ama görüşün çok kısa
Benim saçlarım yok acaba saç çıkarma etkisi de var mı 🤔
Sanırım buzlu kestane ve vişneli turta sıra dışı bir görünüm sağlar...
Saç boyamadım, boyamam da :) Ama az sütlü çikolata fikrimin olumlu olması hâlinde beni cezbedebilir.