Saç Bakım Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? (Sayfa 7) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2534 Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 59 kişi beğendi
Konudısu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Pratik ve kurtarıcı ürün olan arkadaşlar için tam çantaya at evden çık tarzında bir ürün. 0 0 Yorumla
Floydmm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kadınlarda beyaz saç teli kaç yaşında çıkmaya başlıyor 0 1 Yorumla djhdhtn +1 yıl Değişiyor Yorumla
mmustafa12 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bazılarinda irsi oluyor lise de benim arkadisimdada vardi 0 0 Yorumla
__myButterFly__ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Saçlarıma aklar düştü bu yaşta :( 3 0 Yorumla
SelinTuran Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Schwarzkopf Root Retoucher ile tabiki de :) 3 0 Yorumla
ANTARTICA Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Erkeklerde okadar da sorun olmuyo bence:) 1 0 Yorumla
esaretim_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 57% +1 yıl kesinlikleoule katiliyoeum sonuna kadar 2 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Kına yaptırın saçınıza güzel kokar ve doğaldır 2 1 Yorumla Eymen42 +1 yıl Bencede Yorumla
yakamoz922 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Saçlarımdaki beyazları seviyorum doğal ve güzel 💜 2 0 Yorumla
Hayatımhayal Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Beyazım yok şükür o yüzden gerek de yok 😅 2 0 Yorumla
sessizelfida Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Erkekler bişey yapmasın bence güzel duruyor 2 0 Yorumla
rockinrolla Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl henuz bir sorun yaşamadım ve kullanmadım 2 0 Yorumla
LostAngels Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Öyle bir problemim yok. olanlar için zor tabi 2 0 Yorumla
Error_returned Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Hiç beyazım yok 😅😅😅 ama ilerde yaparız bişiler 1 0 Yorumla
KS_Kullanıcısı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Nasıl mı baş ediyorum tabikide boyatarakk 😔 1 0 Yorumla
Gizlisisli Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl beyazım tek tük var onları da dert etmiyorum 1 0 Yorumla
ceydatasdemir34 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl henuz beyaz cikmiyo sansliyim sanirim 1 0 Yorumla
Tiryanna Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Beyazın yok Allahtanda uğraşmıyorum böyle şeylerle 1 0 Yorumla
Katerina_7 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Saçımda beyaz yok olanlar düşünsün jssjs 1 0 Yorumla
destroyme Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Aldık bakalım ise yarayacak mı ben çok umitliyim 1 4 Yorumla vaytmoka +1 yıl Ise yaradimi Yorumla destroyme +1 yıl Annem kullandı , evet baya kurtarici Yorumla vaytmoka +1 yıl Tesekkurler Yorumla 1 yorumu gör Prenseschocolate +1 yıl Nasıl kullanıyorsunuz acaba saçta ne kadar süre duruyor terleme veya yapmur gibi durumlarda akma yapıyormu Yorumla
damlagündüz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl beyazım yok daha umarım da uzun süre olmaz 1 0 Yorumla
yasemenxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Daha yok olunca dusunurum 1 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Sende dert yok beyazlamaz saclarin Yorumla
bahar_cicegim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Muhteşemin de ötesinde schwarzkopf ❤️❤️❤️ 1 0 Yorumla
sahmeran3499 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Bende yok pek birşey söyleyemem o yüzden 1 0 Yorumla
arzumoss Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Bende henüz yok. Ama gerçekten kurtarıcı olmuş 1 0 Yorumla
selenatorsari Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Oha lan daha demin annemle bunu konuşmuştuk 1 0 Yorumla
TuğbaŞeker Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Bazen kına yapıyorum saçlara iyi geliyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
550Cevap
Pratik ve kurtarıcı ürün olan arkadaşlar için tam çantaya at evden çık tarzında bir ürün.
Kadınlarda beyaz saç teli kaç yaşında çıkmaya başlıyor
Değişiyor
Bazılarinda irsi oluyor lise de benim arkadisimdada vardi
Saçlarıma aklar düştü bu yaşta :(
Allahtab beyaz saçlı değilim.😂😂
Schwarzkopf Root Retoucher ile tabiki de :)
O yaşa gelmedik henüz 🙈🙈🙈
Erkeklerde okadar da sorun olmuyo bence:)
Oldukça faydalı bir ürün! 💖
baş edemiyorum teşekkürler
Beyazlarim olunca düşüncem
kesinlikleoule katiliyoeum sonuna kadar
Daha beyazlamadı be canım ya
sacimdaki beyaz tellerim kalp ben
Kına yaptırın saçınıza güzel kokar ve doğaldır
Bencede
Çok şükür saçlarımda beyaz yok.
Yaş ilerleyince okurum bbbs
Bir denemek lazım. Belki işe yarar.
Beyaz çıkmaya başladığında denerim
Çörekotu yağı en iyi çözüm...
Ürünü aldım ama henüz kullanmadım
Saçlarımdaki beyazları seviyorum doğal ve güzel 💜
Beyazım yok şükür o yüzden gerek de yok 😅
Erkekler bişey yapmasın bence güzel duruyor
henuz bir sorun yaşamadım ve kullanmadım
Öyle bir problemim yok. olanlar için zor tabi
Kafami kestirdim kurtuldum.
Beyazlarım çıkmıyor ki *-*
beyazımlarımın çıkmasına daha 20 yıl var
Henüz beyazlar ile mücadele etmeye başlamadım
Boyayla zaten var denilcek kadar az
Saçlarımı boyamıyorum beyazım var bir kaç tane ama
Hiç beyazım yok 😅😅😅 ama ilerde yaparız bişiler
Beyaz yok ki hiç saçlarımda
Nasıl mı baş ediyorum tabikide boyatarakk 😔
Saçlarımda hiç beyaz yok ki 🙂
Anneme deneyelim hemen 🙏😁
beyazım tek tük var onları da dert etmiyorum
Beyazım yok, olursa kına yakarım 😉
O konuda şanslıyım😁😁 beyazım yok
henuz beyaz cikmiyo sansliyim sanirim
Beyazın yok Allahtanda uğraşmıyorum böyle şeylerle
Saçımda beyaz yok olanlar düşünsün jssjs
Aldık bakalım ise yarayacak mı ben çok umitliyim
Ise yaradimi
Annem kullandı , evet baya kurtarici
Tesekkurler
Nasıl kullanıyorsunuz acaba saçta ne kadar süre duruyor terleme veya yapmur gibi durumlarda akma yapıyormu
beyazım yok daha umarım da uzun süre olmaz
Daha yok olunca dusunurum
Sende dert yok beyazlamaz saclarin
Sevgili kuaförüm sağolsun ☺️
Daha o kadan da yaslanmadim knki
Daha beyaz yok çok şükür 😄
Muhteşemin de ötesinde schwarzkopf ❤️❤️❤️
Bende yok pek birşey söyleyemem o yüzden
Saç diplerimde neyse ki beyaz yok :D
vallah beyaz yok bende siyah saçım
Bende henüz yok. Ama gerçekten kurtarıcı olmuş
Oha lan daha demin annemle bunu konuşmuştuk
Boyamak iyidir siyaha vur geç
Görmezden geliyorum onları.
Bazen kına yapıyorum saçlara iyi geliyor.
Çok güzel bir boya gerçekten.
Umarım kimse ihityaç duymaz..