Saç Bakım Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? (Sayfa 8) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2534 Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 59 kişi beğendi
Almilaadass Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Benim saçımda beyaz yok olunca bakariz🙄😀😀 1 0 Yorumla
sporcu_ens Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Beyazım yok şükürler olsun 1 2 Yorumla Eymen42 +1 yıl Bencede Yorumla sporcu_ens +1 yıl @Eymen42 🤗 Yorumla
hunilibeba Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl Gri boyayıp marjinallik katıyorum. Şıvarzkofcum. 1 0 Yorumla
doymamkiben Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Etmiyorum.. bir iki tel beni rahatsız etmiyor 1 0 Yorumla
begstrip Takip Et Xper 2 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Bu ürün gerçekten harika. Herkese tavsiye ediyorum 1 0 Yorumla
Phoenixdir Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 78% +1 yıl Bas edemiyorum. Beyazlarim kapanmiyor 1 0 Yorumla
Burcusvndk Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Genelde 40 yaş üstü olanlar için faydalı olabilir 1 0 Yorumla
rengarenkbalonlarım Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Henüz beyazım yok. İleride düşünürüm. 1 0 Yorumla
ada62dersim Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Saçlarım beyaz değil ama arkadaşıma tavsiye ettim 1 0 Yorumla
Mrymasya Takip Et Xper 3 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl Daha beyazlarla savasmaya baslamadım :) 1 0 Yorumla
Bayanhickimseeee Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Sacimin dibinde beyaz yok jsjsjsj 1 0 Yorumla
izmirliderlerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Guzel bir urun bende deneyecegim 1 0 Yorumla
Mamafrica Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl ayy ben bundan hemem bulayim da kullanayimmm 😱😱 1 0 Yorumla
Pop-cornxx Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 38% +1 yıl Güzel ve pratik. Ama beyazlarım yok daha🙂 1 0 Yorumla
Oppansa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Henüz daha O kadar beyazlamadık çok şükür 1 0 Yorumla
XXKadın Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Kendi haline bırakıyorum. Bende iyiyim onlarda 1 0 Yorumla
sanasoruyurumcnm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Kesinlikle ben alıcağım, harika bir şeye benziyor. 1 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Hiç umrumda değil hepsi beyazlasın ne olacak. 1 0 Yorumla
Nihavent78 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 57% +1 yıl Kökü bende bende ama buna çözüm yok 🙄😜 1 0 Yorumla
Auroroo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Güzelmiş pratik ve doğal görünüme çok yakın 1 0 Yorumla
Sedaella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Dogal kalsin beyazlari severim safligin nişanesi 1 0 Yorumla
KaraKızCamdanBakıyor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Beyaz saç telim dahi yok. Olsa tercih edebilirdim. 1 0 Yorumla
Vaveylaaa_s Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Güzel olmuş lâkin benim ihtiyacım yok 1 0 Yorumla
Elleylevennehâr Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Henüz beyazım yok ama olursa elbette kullanacağım 1 0 Yorumla
Sahraaa1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Kapalı olduğum için pekde önemsiyorum 1 0 Yorumla
Cesurcaylakx Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl İleride denemek istiyorum 👍👍👍 1 5 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla Cesurcaylakx +1 yıl @oski35 çünkü beyazım yok 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Yorumla oski35 +1 yıl şu an nasıl Yorumla 2 yorumu gör Cesurcaylakx +1 yıl @oski35 açık kumral canım saçlarım Yorumla oski35 +1 yıl Süper bnce Yorumla
ilkay-17 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Saçım beyazlasn denerm 😊😊 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Nasol Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Baş etmiyorum aksine seviyorum o beyazları. 1 0 Yorumla
Melekcetincetin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Saçında beyazlar olanlar için iyi birsey. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
550Cevap
Benim saçımda beyaz yok olunca bakariz🙄😀😀
Beyazım yok şükürler olsun
Bencede
@Eymen42 🤗
beyazım olmayacak kadar gencim
Gri boyayıp marjinallik katıyorum. Şıvarzkofcum.
Etmiyorum.. bir iki tel beni rahatsız etmiyor
ihityacı olan icin denemye değer🌸
Bu ürün gerçekten harika. Herkese tavsiye ediyorum
Bence çok yararlı bir yöntem olmuş
Müşteri memnuniyeti sınaması.
ben daha gencim beyaz yok
Kullanışlı fakat ihtiyaç duymuyorum.
Bas edemiyorum. Beyazlarim kapanmiyor
Genelde 40 yaş üstü olanlar için faydalı olabilir
Henüz beyazım yok. İleride düşünürüm.
Mücadele etmiyorum çünkü yoklar
Kesinlikle beyazlar varsa kullanilmali
Saçlarım beyaz değil ama arkadaşıma tavsiye ettim
Saçlarım beyazlamıyor neyse ki. :)
Çok güzel çok beğendim 😍
Daha beyazlarla savasmaya baslamadım :)
Sacimin dibinde beyaz yok jsjsjsj
Gercekten etkili mi cok merak ettim
beyazım yok ki benim ya napalim
Bu guzel ürün icin tesekkur ederim
Anca boyayla kapanır bence 🤷♀️🤷♀️
Birgün ihtiyacım olursa düşünürüz
Mükemmel! Hemen deneyeceğimmm
kurtarıcı bir ürüne benziyor.
schwarzkopf sürekli kullaniyorum
Guzel bir urun bende deneyecegim
ayy ben bundan hemem bulayim da kullanayimmm 😱😱
Güzel ve pratik. Ama beyazlarım yok daha🙂
Henüz daha O kadar beyazlamadık çok şükür
Boya kullanarak baş ediyorum
Renkli boyalarınız neden yokkk
Kendi haline bırakıyorum. Bende iyiyim onlarda
Benim saçımda beyaz çıkmıyor
Çok şükür henüz beyazım yok :D
Şu an böyle bir sorunum yok
Kesinlikle ben alıcağım, harika bir şeye benziyor.
en kısa zamanda deneyeceğim
Hiç umrumda değil hepsi beyazlasın ne olacak.
şipşak kapatıcı sprey boya
soğan kürü dene kesı etkılı
Kökü bende bende ama buna çözüm yok 🙄😜
Güzelmiş pratik ve doğal görünüme çok yakın
Dogal kalsin beyazlari severim safligin nişanesi
Beyaz saç telim dahi yok. Olsa tercih edebilirdim.
Daha o levele gelmedim 😂
Güzel olmuş lâkin benim ihtiyacım yok
Henüz beyazım yok ama olursa elbette kullanacağım
Kapalı olduğum için pekde önemsiyorum
Genelde kesiyorum, ama geri uzuyor
İleride denemek istiyorum 👍👍👍
Neden
@oski35 çünkü beyazım yok 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
şu an nasıl
@oski35 açık kumral canım saçlarım
Süper bnce
Saçım beyazlasn denerm 😊😊
Nasol
Neyse ki öyle sorunlarım yok
Bu sorunu yaşayan çok insan var.
Baş etmiyorum aksine seviyorum o beyazları.
Saçında beyazlar olanlar için iyi birsey.
Boya yaparım ve her ah boyarım