Saç Bakım Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? (Sayfa 6) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2534 Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 59 kişi beğendi
justdlyona Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayat kurtarıcı şaç renginde spreyler gratislerde var bence kullanın dedim ya da saç maskaraları cidden çok ise yarıyor. 1 0 Yorumla
Konusmayisevmemben Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Valla benim henuz beyazim yok ama olsaydi zaten kapaliyim yani sorun degil benim icin ha ama rahatsizneder yani yaslandigimi hissederim 1 0 Yorumla
Nobilitypride Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Karşısındaki erkeğe onu o kadar savunmasız görme şansını vermeyen kadındır. Olay utanmak değil karşındakinin seni ele geçirmesine izin vermemek. 1 0 Yorumla
Kotuyum055 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benim zaten saçımda deri egzaması var şampuan değil de eczaneden aldığım ozel şampuanı kullanıyorum hiç denemedim jdndf 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Boya var mı Yorumla
moiiraa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl beyazlar ve saçların yavaş uzaması bir sorundur bu konu hakkında 0 0 Yorumla
Alperkaan222 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bana da yardım edin. Saçlarımı beyazlatmak istiyorm 0 1 Yorumla carpee_diemm +1 yıl Neden? Yorumla
kopkop3442 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl beyazlar sıkıntı oluşturmuyor daha. uzun bir süre de umarım oluşturmaz. 0 0 Yorumla
Sargopass Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Edemiyorum malesef ki ama yapacak artık bir şey var 0 0 Yorumla
FAZLI52KULAC Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl boya yaparlar hep bazen de kina yakarlar ama geneli boyuyor erkeklerde oyle bir sorun yok tabi 0 0 Yorumla
skyturk55 Takip Et Yoda Yaş: 56 +1 yıl Öyle bir sorunum yok. O kadar çok ki kapatmaya gerek duymuyorum. 0 0 Yorumla
Ramsesever Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Peki sen saç diplerindeki beyazlarla nasıl mücadele ediyorsun? 0 0 Yorumla
kurutulmusssbirçiçek Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Umursamayarak. Hepsine yaşanmışlık gözüyle bakıyorum 2 0 Yorumla
Şahane1111 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Şimdilik beyazlarım yok. Ama kurtarıcı bir tavsiye olmuş 2 0 Yorumla
Hzeylull Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçının beyaz olmasından şikayet eden de ne biliyim 2 0 Yorumla
Devilcarefty00001 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Çok pratik ve kurtarıcı bir ürün. Saçında beyaz olan arkadaşlar 0 0 Yorumla
HaydarAbiniz Takip Et Guru Yaş: 110 +1 yıl Kadınlar için efsane bir paket içeriğinden olmuscasina merhaba iyi bayramlar 0 0 Yorumla
cheaps Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl benim için beyazlarla mücadele etmek için çok erken 0 0 Yorumla
Django_00 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çok güzel bir urun olmuş kızlar buna bayılacaktır eminim 0 0 Yorumla
Ghostshutterr Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Schwarzkopf ürünlerini eşim de kullanıyor ve gayet güzel pratik buluyor. 0 0 Yorumla
korkmaz01 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Evet gercekten kurtarıcı bir ürün beyaz saçlar için 0 0 Yorumla
Anka_06 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Temel kural bol bol ama su ile durulamak. Hani tamam bitti dedin ya yine durula.. 0 0 Yorumla
FerdiKamacı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Doğal hali en iyisi. Boyatmak mantıklı birsey degil bence 0 0 Yorumla
Mertakca Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Hiç dert etmiyorum ben kadınlar için durum farklı tabi 0 0 Yorumla
erendadaş Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl Beyaz saçli bayanlar bana çekici gelir bence boyamayin 0 0 Yorumla
berke_corleone Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl güzel marka kaliteli tavsiyeyi dikkate almak gerek kızlar :D 0 0 Yorumla
maex_bloore Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl güzel iyi çalışma deneyen var mı burada arkadaşlar 0 0 Yorumla
21cantim Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl size ayrı bir hava katıyorsa uğraşlara girmeyin kızlar 0 0 Yorumla
Ayşenuriy Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Boya en iyi çözüm farklı renk denemekte lazım bu arada kızıma isim arıyorum Nisan zerya ismi nasıl sizce 0 0 Yorumla
JonhRuth2 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kızlaeınmı savaşı var bir tek erkeklerinde bitmiyor derdi 0 0 Yorumla
foxtrotbravo Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl bana gore beyaz candır o sebebten sorun etmiyorum pek 0 0 Yorumla
gecemiymiis Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Saçlarım çok dökülüyor boydana dolayı siz hangi seriyi önerirsibiz kızlar 1 0 Yorumla
Gizlix4 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl boyamak en iyisi aslinda yapilabilcek pekte bisey yok 1 0 Yorumla
AngelofRoses Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Koparıyorum :DÇok çıkmıyor zaten. Yılda 1 tel beyaz oluyor. 1 0 Yorumla
Elena124 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Harika bir düşünerek üretim yapılmış denedim beğendim sizde deneyin etkisimde rahat kalırsınız 1 0 Yorumla
Ozgurktp07 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bence bu insanın kendisi ile alakalı. Kendini seven, ilgi bekleyen kullanmalı ürünü 😉 0 0 Yorumla
Ksdksdk Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Beyazlarım olmayınca :D ama olsa boyarım sanırım :( 1 0 Yorumla
Tookmakci Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl İhtiyacı olanlar için faydalı bir ürün, denemeye değer. 0 0 Yorumla
acelyagl Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Coookk pratik ve güzel bayildim tekrar kullanacağım 1 0 Yorumla
gökçen1912 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl 3 beyaza karşıyım 😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯 1 1 Yorumla kesinİzmirlee +1 yıl hayırlı işler gardaş Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl dogal bıtkısel boya cozumler tabı ama cırkın bayan yokdur bakımsız bayan varıdrrr 0 0 Yorumla
Onedirbunedir Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yumurta ve zeytinyağı karısımı beyazlarla mücadele mükemmel yöntem 1 0 Yorumla
Dream1809 Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl bu spreyi kullandım. ama diple saç rengi birbirini tutmuyor. beyaz beyaz dolaşmak daha doğal 0 0 Yorumla
Hahyttr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Boyasan daha beyazlar boyamasan dert olur en iyisi gavur sidigi iyi geliyormuş😂 0 0 Yorumla
simgebeybi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl beyaz saç kapatıcı spreylerden kullanıp görüşünü paylaşabilecek var mı? 0 0 Yorumla
1_-ûye Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Valla bir erkek olarak bendede beyaz şac var ama 2 tel onları çekersen çoğalır diye biliyorum 0 0 Yorumla
chameleion Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Valla bir erkek olarak bendede beyaz şac var ama 2 tel onları çekersen çoğalır diye biliyorum :))) 0 0 Yorumla
Ruined Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İhtiyacı olanlar için faydalı bir ürün, denemeye değer. 0 0 Yorumla
barisscanking Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Saclarimda bir tane beyaz birakmayip hepsini yolarak 0 0 Yorumla
MihendisBeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Hayirlisi neyse o olsun diyelim burdan herkesin cumartesisini kutlarim 0 0 Yorumla
Gorky84 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Bu ürün yillardir duyarim ailede kullananlarimiz memnun 0 0 Yorumla
realityx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Schwarzkopf okunuşunu nasıl olduğunu bilmediğim marka :) ama diğerlerine göre bir tık önde 0 0 Yorumla
Berolll Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl çevremdeki kadınların dikkatini çekecek bir ürün :D 0 0 Yorumla
Azgınbeyy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl İhtiyacı olanlar için faydalı bir ürün, denemeye değer. 0 0 Yorumla
Azrahil4126 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence saclariniza duzgun ve duzenli bakim yaparsaniz hicbirsey olmaz 0 0 Yorumla
Miço_o Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Deneyin inşallah faydasını görürsünüz hem siz hem biz :D 0 0 Yorumla
birkemalist Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl İyi ki varsin svarzkof sen olmasan bembeyaz gezerdik 0 0 Yorumla
Byorgun Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hayat yaşamak istiyorsanız kendi hayatınız kendinizi kurmanız gerekiyor 0 0 Yorumla
Aksbsbs Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bnim saçım beyaz deyil ama babam boyatıyo ve güzel bir ilaç bence 0 0 Yorumla
Dulkadir35 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Irsilik varsa çözüm zor ancak yavaşlatmak için değişik sampuanlari var onları deneyin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
550Cevap
Hayat kurtarıcı şaç renginde spreyler gratislerde var bence kullanın dedim ya da saç maskaraları cidden çok ise yarıyor.
Valla benim henuz beyazim yok ama olsaydi zaten kapaliyim yani sorun degil benim icin ha ama rahatsizneder yani yaslandigimi hissederim
Karşısındaki erkeğe onu o kadar savunmasız görme şansını vermeyen kadındır. Olay utanmak değil karşındakinin seni ele geçirmesine izin vermemek.
Benim zaten saçımda deri egzaması var şampuan değil de eczaneden aldığım ozel şampuanı kullanıyorum hiç denemedim jdndf
Boya var mı
beyazlar ve saçların yavaş uzaması bir sorundur bu konu hakkında
Bana da yardım edin. Saçlarımı beyazlatmak istiyorm
Neden?
beyazlar sıkıntı oluşturmuyor daha. uzun bir süre de umarım oluşturmaz.
Edemiyorum malesef ki ama yapacak artık bir şey var
boya yaparlar hep bazen de kina yakarlar ama geneli boyuyor erkeklerde oyle bir sorun yok tabi
Öyle bir sorunum yok. O kadar çok ki kapatmaya gerek duymuyorum.
Peki sen saç diplerindeki beyazlarla nasıl mücadele ediyorsun?
Umursamayarak. Hepsine yaşanmışlık gözüyle bakıyorum
Şimdilik beyazlarım yok. Ama kurtarıcı bir tavsiye olmuş
Saçının beyaz olmasından şikayet eden de ne biliyim
Çok pratik ve kurtarıcı bir ürün. Saçında beyaz olan arkadaşlar
Kadınlar için efsane bir paket içeriğinden olmuscasina merhaba iyi bayramlar
benim için beyazlarla mücadele etmek için çok erken
Çok güzel bir urun olmuş kızlar buna bayılacaktır eminim
Schwarzkopf ürünlerini eşim de kullanıyor ve gayet güzel pratik buluyor.
Evet gercekten kurtarıcı bir ürün beyaz saçlar için
Temel kural bol bol ama su ile durulamak. Hani tamam bitti dedin ya yine durula..
Doğal hali en iyisi. Boyatmak mantıklı birsey degil bence
Hiç dert etmiyorum ben kadınlar için durum farklı tabi
Beyaz saçli bayanlar bana çekici gelir bence boyamayin
güzel marka kaliteli tavsiyeyi dikkate almak gerek kızlar :D
güzel iyi çalışma deneyen var mı burada arkadaşlar
size ayrı bir hava katıyorsa uğraşlara girmeyin kızlar
Boya en iyi çözüm farklı renk denemekte lazım bu arada kızıma isim arıyorum Nisan zerya ismi nasıl sizce
Kızlaeınmı savaşı var bir tek erkeklerinde bitmiyor derdi
bana gore beyaz candır o sebebten sorun etmiyorum pek
Saçlarım çok dökülüyor boydana dolayı siz hangi seriyi önerirsibiz kızlar
boyamak en iyisi aslinda yapilabilcek pekte bisey yok
Koparıyorum :D
Çok çıkmıyor zaten. Yılda 1 tel beyaz oluyor.
Harika bir düşünerek üretim yapılmış denedim beğendim sizde deneyin etkisimde rahat kalırsınız
Bence bu insanın kendisi ile alakalı. Kendini seven, ilgi bekleyen kullanmalı ürünü 😉
Beyazlarım olmayınca :D ama olsa boyarım sanırım :(
İhtiyacı olanlar için faydalı bir ürün, denemeye değer.
Coookk pratik ve güzel bayildim tekrar kullanacağım
3 beyaza karşıyım 😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯
hayırlı işler gardaş
dogal bıtkısel boya cozumler tabı ama cırkın bayan yokdur bakımsız bayan varıdrrr
Yumurta ve zeytinyağı karısımı beyazlarla mücadele mükemmel yöntem
bu spreyi kullandım. ama diple saç rengi birbirini tutmuyor. beyaz beyaz dolaşmak daha doğal
Boyasan daha beyazlar boyamasan dert olur en iyisi gavur sidigi iyi geliyormuş😂
beyaz saç kapatıcı spreylerden kullanıp görüşünü paylaşabilecek var mı?
Valla bir erkek olarak bendede beyaz şac var ama 2 tel onları çekersen çoğalır diye biliyorum
Valla bir erkek olarak bendede beyaz şac var ama 2 tel onları çekersen çoğalır diye biliyorum :)))
hic boya kullanmadigim icin beyazlama yok
Saclarimda bir tane beyaz birakmayip hepsini yolarak
Hayirlisi neyse o olsun diyelim burdan herkesin cumartesisini kutlarim
Bu ürün yillardir duyarim ailede kullananlarimiz memnun
Schwarzkopf okunuşunu nasıl olduğunu bilmediğim marka :) ama diğerlerine göre bir tık önde
çevremdeki kadınların dikkatini çekecek bir ürün :D
Bence saclariniza duzgun ve duzenli bakim yaparsaniz hicbirsey olmaz
Deneyin inşallah faydasını görürsünüz hem siz hem biz :D
İyi ki varsin svarzkof sen olmasan bembeyaz gezerdik
Hayat yaşamak istiyorsanız kendi hayatınız kendinizi kurmanız gerekiyor
Bnim saçım beyaz deyil ama babam boyatıyo ve güzel bir ilaç bence
Irsilik varsa çözüm zor ancak yavaşlatmak için değişik sampuanlari var onları deneyin