Saç Bakım Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? (Sayfa 5) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2534 Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 59 kişi beğendi
elif-gibi-sevmek Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzel bir bence olmuş fikirler hoş Ellerine sağlık 1 0 Yorumla
mexemet Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl beyazlarla yaşamaya alışmak en değerli ürün. kendimi sev 0 0 Yorumla
kilimcininoglu Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Doğallığınizi bozmayin kizlar. Hersey dogal haliyle güzeldir 0 0 Yorumla
black_hat Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Savaşıyorum ben beyaLarımı kabullendim geçmişim anılarım 0 0 Yorumla
strongtactics Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Yıkamadan almayın bayyodan Sora tanıyamaz makkeme de soluğu alırsıniz diyimm 😂 0 0 Yorumla
KaymakliKünefee Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Beyazlarımla mutluyum ki öyle aman aman bir beyazımda yok 1 0 Yorumla
-_-ugurcan97-_- Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl tatlişko daha bebeksu yaşlardayim ne beyazi ayol tek bildigim beyaz 3 beyaz 0 0 Yorumla
Entero Takip Et Yoda Yaş: 47 +1 yıl Dip boyası yapsınlar sürekli aslında en iyi çözüm kaziyip peruk takmak 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Beyazlar da hoş olabiliyor bazen, kaderin önüne geçilmez:) 0 0 Yorumla
drnuri Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Ben savaşmıyorum saçlarımdaki beyazları seviyorum karizma katıyor 0 0 Yorumla
pembeciwciw Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Beyazlarin yok henuz ama oldugunda ilk deneyecegim ürün 1 0 Yorumla
HermioneGrangerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Dip boyası yapar genelde orta yaşlı kadınlar bununda ben mi söyliyim kfkfkfkf 1 0 Yorumla
Ýձğოսгձժձოო Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Hiç sorun etmiyorum beyazları Allah böyle istemiş böyle kalsın 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Saçlarım beyazlıyor ve bu durum umrumda dahii değil. 1 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl @Schwarzkopf bu markanın saç spreyini kullanıyorum ve gerçekten harika 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Saç Bakım konusunda 448 cevap paylaştı. Henüz boya gerektirecek kadar beyazım yok ama olursa boyamayı düşünürğm 0 0 Yorumla
Damlaozerr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bende de birkaç tane beyaz saç var ama saçlarım açık kestane olduğu için pek de belli olmuyor boyatmayı da düşünmüyorum 0 0 Yorumla
denisealizeem94 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Puan kazanmak için koştum, yazacak bir şey bulamadım. Bu arada kızlar, saçınızı başlayınca daha güzelsiniz :D 0 0 Yorumla
_imoarator Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Dip boyama iyidir Gerçekten kurtarıcı olmuş. Saçlarında beyaz olanların imdadına koşacak Benim henüz beyazlamadı. 0 0 Yorumla
Makyevelist Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Faydalı bir ürün bencede ihtiyacı olanlar için 1 0 Yorumla
UmutcanDurmuş Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kadınlarda varsa erkeklerdede var ama bende yok😛😛 0 0 Yorumla
Kalbimdeki_sevgi Takip Et Xper 7 Yaş: 47 +1 yıl Bu üründen erkekler için var mı benimde beyazlıyor 0 0 Yorumla
Sessizkız92 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl İhtiyacı olanlar için faydalı bir ürün, denemeye değer 1 0 Yorumla
ErosOkuKırdı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Saçlarımda beyazlarım var ama boyatmayı hiç düşünmedim. 0 0 Yorumla
Izmir-Centilmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Beyaz saç sorunum yok, doğal olmayan ürünleri önermem hanım arkadaşlara 0 0 Yorumla
gr3yblack Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl İhtiyacı olanlar için faydalı bir ürün, denemeye değer. 1 0 Yorumla
DerinOkyanuss Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Bir kaç tel beyaz saça denk geliyorum ama rahatsız değilim 1 0 Yorumla
Helyopio Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Etmiyorum belkide. Ne yazmam lazım görüşün kısa ne :) 0 0 Yorumla
Mavi_erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok pratik ve kurtarıcı bir ürün. Saçında beyaz olan arkadaşlar için tam çantaya at 0 0 Yorumla
SelimmS Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Çok kullanışlı ve faydalı bir ürün olduğu anlaşılıyor. 0 0 Yorumla
Sudenz0 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl güzel bir çözümmüş saçım beyazlamadı ama beyazlarsa dusuncem :D 1 0 Yorumla
KitapKurdu42 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sadece kadınlar değil ileri yaşlarda boyatan erkeklerde oldukça fazla 0 0 Yorumla
waitingman Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Kadınların sürekli saç boyadıkları için artık saç yıpranıyor yazık ediyorlar saçlarına 0 0 Yorumla
Ceylan236 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Benim öyle bir derdim yok olanların Allah yardımcısı olsun 1 0 Yorumla
ReturnofLoneSword Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl beyazlarımı seviyorum o yüzden savaşmayacağım onlarla 1 0 Yorumla
cem1cem Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl beyazlarımı seviyorum o yüzden savaşmayacağım onlarla 1 0 Yorumla
Hiç007 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl sarımsık tanesi yutmanın saçları siyahlaştırdığını duymuştum, ben ise artık boyamıyorum. başetmek mümkün değil 2 0 Yorumla
Hurcann34 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Saçım çok fazla dökülüyor stres veya genetik. Maalesef önceden damlarım çok gürdü şimdi sürekli kısa kestiriyorum bazen kazıtıyorum bazen 3 e vuruyorum.. hayat çok acısmsız 0 0 Yorumla
Vurucu_24 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl boyamayalım fark etmez, saç diplerindeki beyazlar hepimizin ortak problemi; 0 0 Yorumla
oğuz-34 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl saçlarınıza özen göstermeniz gerekiyor kızlar vahim durum 0 0 Yorumla
diyetecyen Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hiç beyaz yok... Vakti geldiğinde olsun. İlerleyen yaşta da insana beyazlar anlam katıyor. 1 0 Yorumla
halit61 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl İyi para kazanıyorsunuzda bunu hersefer görmek zorunda mıyım. 0 0 Yorumla
Yalçın-fan Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Ben denedim suyu görünce akıp gidiyo göz sürmesi gibi. bir işe yaramaz 0 0 Yorumla
Konservatuar01 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Pek tarzim degil ama bu markayi duydum kadinlarin işi gercekten cok zorr 0 0 Yorumla
Hasan8811 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 +1 yıl Kadınlar değişiklik çok güzel olur bence beyazlamasi boyamak tarz değişimi için iyi bir şey 0 0 Yorumla
Cplt46 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl En güzeli doğal olanı ama insan kendine yakışmadığını düşünüyorsa boyamalı tabı 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Beyazlar da iyidir bence doğal güzelliğinizi gösterir olgunluğunuzu 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl ben doğallıktan yanayım varsın diller beyaz kalsın :) 0 1 Yorumla renas63 +1 yıl dipler* Yorumla
Sansar000123 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Saç diplerindeki beyazların uzama hızına yetişememek seni de yoruyorsa, yalnız değilsin 0 0 Yorumla
taitamen Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl neyseki beyazlarım yok. ama erkekte beyaz yakışıyor 0 0 Yorumla
elcinshnz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yazin terleyince kisin da yagmur yaginca akip gidiyo. sonra surat simsiyah 3 0 Yorumla
SevmeLimiyim_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl akışına bırakıyorum. yapacak bir şey yok. elbet bir gün hepsi dökülecek :( 0 0 Yorumla
siyahbeyazbirkafa Takip Et Xper 2 Yaş: 108 +1 yıl Kurtarıcı spreyler nereye kadar😂 kökten çözüm lazım 1 0 Yorumla
Berzah1903 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Henuz beyazlamadi cok sukur ama faydali hir bilgi olmus 0 0 Yorumla
Selimdemirji Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Harika bir urune benziyor. Kadina4in cogu bu urunu kullaniyor. 0 0 Yorumla
GöLge0606 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Savaşmaya gerek yok karizmatik bir göruntu oluyor bence. 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Boya boya boya başka çare yok. Bunlar geçici günü kurtarma 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Gerçekten kurtarıcı olmuş. Saçlarında beyaz olanların imdadına koşacak 0 0 Yorumla
TheKesici Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bende saçımı uzatmayı seviyorum sağlıklı bir şekilde nasıl hızlı uzar peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
550Cevap
Güzel bir bence olmuş fikirler hoş
Ellerine sağlık
beyazlarla yaşamaya alışmak en değerli ürün. kendimi sev
Doğallığınizi bozmayin kizlar. Hersey dogal haliyle güzeldir
Savaşıyorum ben beyaLarımı kabullendim geçmişim anılarım
Yıkamadan almayın bayyodan Sora tanıyamaz makkeme de soluğu alırsıniz diyimm 😂
Beyazlarımla mutluyum ki öyle aman aman bir beyazımda yok
tatlişko daha bebeksu yaşlardayim ne beyazi ayol tek bildigim beyaz 3 beyaz
Dip boyası yapsınlar sürekli aslında en iyi çözüm kaziyip peruk takmak
Beyazlar da hoş olabiliyor bazen, kaderin önüne geçilmez:)
Ben savaşmıyorum saçlarımdaki beyazları seviyorum karizma katıyor
Beyazlarin yok henuz ama oldugunda ilk deneyecegim ürün
Dip boyası yapar genelde orta yaşlı kadınlar bununda ben mi söyliyim kfkfkfkf
Hiç sorun etmiyorum beyazları Allah böyle istemiş böyle kalsın
Saçlarım beyazlıyor ve bu durum umrumda dahii değil.
@Schwarzkopf bu markanın saç spreyini kullanıyorum ve gerçekten harika
Henüz boya gerektirecek kadar beyazım yok ama olursa boyamayı düşünürğm
Bende de birkaç tane beyaz saç var ama saçlarım açık kestane olduğu için pek de belli olmuyor boyatmayı da düşünmüyorum
Puan kazanmak için koştum, yazacak bir şey bulamadım. Bu arada kızlar, saçınızı başlayınca daha güzelsiniz :D
Dip boyama iyidir Gerçekten kurtarıcı olmuş. Saçlarında beyaz olanların imdadına koşacak Benim henüz beyazlamadı.
Bu boyaya bayılıyorum 💜💜💜💜
Faydalı bir ürün bencede ihtiyacı olanlar için
Kadınlarda varsa erkeklerdede var ama bende yok😛😛
Bu üründen erkekler için var mı benimde beyazlıyor
İhtiyacı olanlar için faydalı bir ürün, denemeye değer
Saçlarımda beyazlarım var ama boyatmayı hiç düşünmedim.
Beyaz saç sorunum yok, doğal olmayan ürünleri önermem hanım arkadaşlara
İhtiyacı olanlar için faydalı bir ürün, denemeye değer.
Bir kaç tel beyaz saça denk geliyorum ama rahatsız değilim
Etmiyorum belkide. Ne yazmam lazım görüşün kısa ne :)
Çok pratik ve kurtarıcı bir ürün. Saçında beyaz olan arkadaşlar için tam çantaya at
Çok kullanışlı ve faydalı bir ürün olduğu anlaşılıyor.
güzel bir çözümmüş saçım beyazlamadı ama beyazlarsa dusuncem :D
Sadece kadınlar değil ileri yaşlarda boyatan erkeklerde oldukça fazla
Kadınların sürekli saç boyadıkları için artık saç yıpranıyor yazık ediyorlar saçlarına
Benim öyle bir derdim yok olanların Allah yardımcısı olsun
beyazlarımı seviyorum o yüzden savaşmayacağım onlarla
beyazlarımı seviyorum o yüzden savaşmayacağım onlarla
sarımsık tanesi yutmanın saçları siyahlaştırdığını duymuştum, ben ise artık boyamıyorum. başetmek mümkün değil
Saçım çok fazla dökülüyor stres veya genetik. Maalesef önceden damlarım çok gürdü şimdi sürekli kısa kestiriyorum bazen kazıtıyorum bazen 3 e vuruyorum.. hayat çok acısmsız
boyamayalım fark etmez, saç diplerindeki beyazlar hepimizin ortak problemi;
saçlarınıza özen göstermeniz gerekiyor kızlar vahim durum
Hiç beyaz yok... Vakti geldiğinde olsun. İlerleyen yaşta da insana beyazlar anlam katıyor.
İyi para kazanıyorsunuzda bunu hersefer görmek zorunda mıyım.
Ben denedim suyu görünce akıp gidiyo göz sürmesi gibi. bir işe yaramaz
Pek tarzim degil ama bu markayi duydum kadinlarin işi gercekten cok zorr
Kadınlar değişiklik çok güzel olur bence beyazlamasi boyamak tarz değişimi için iyi bir şey
En güzeli doğal olanı ama insan kendine yakışmadığını düşünüyorsa boyamalı tabı
Beyazlar da iyidir bence doğal güzelliğinizi gösterir olgunluğunuzu
ben doğallıktan yanayım varsın diller beyaz kalsın :)
dipler*
Saç diplerindeki beyazların uzama hızına yetişememek seni de yoruyorsa, yalnız değilsin
neyseki beyazlarım yok. ama erkekte beyaz yakışıyor
Yazin terleyince kisin da yagmur yaginca akip gidiyo. sonra surat simsiyah
akışına bırakıyorum. yapacak bir şey yok. elbet bir gün hepsi dökülecek :(
Kurtarıcı spreyler nereye kadar😂 kökten çözüm lazım
Henuz beyazlamadi cok sukur ama faydali hir bilgi olmus
Harika bir urune benziyor. Kadina4in cogu bu urunu kullaniyor.
Savaşmaya gerek yok karizmatik bir göruntu oluyor bence.
Boya boya boya başka çare yok. Bunlar geçici günü kurtarma
Gerçekten kurtarıcı olmuş. Saçlarında beyaz olanların imdadına koşacak
Bende saçımı uzatmayı seviyorum sağlıklı bir şekilde nasıl hızlı uzar peki