Saç Bakım Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? (Sayfa 4) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2534 Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 59 kişi beğendi
highlevelmage Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Güzele benziyor :/ Erkek saçları için de bir şeyler çıkarmalılar. 0 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Saç boyamayi sevmem, dogol görünüm herzaman tercihim 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl On numara bir ürün..Beyazlık genel olarak bir sorun çoğu kişi için 0 0 Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Doğal hali kötü görülebiliyor bayanlar beyazlara bir şekilde çözüm bulun 0 0 Yorumla
HKTNYLMZ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl bir kutu ile yaklaşık olarak kaç kullanım sağlanıyor acaba... bence pratik ve güzel bir ürün... 0 0 Yorumla
bozkurt08 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Kesin siyah boya ile boyuyorlardır. Mesela ayakkabı boyası. Bohhhhttt 0 0 Yorumla
ŞANSSIZ__ÇOCUK Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Beyazlaya şaçlara bişey yapılmamalı kendi doğallığına bırakılmalı saçlar 0 0 Yorumla
masumgunahkar Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 45% +1 yıl Henuz yoklar;) o yuzden simdiden kaygilanmiyorum:)) 0 0 Yorumla
asdsa11aa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cok güzel bence tbrklr gerçekten tebrikler helal olsn. Hala kisami be 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Henüz bir beyazlık yok. Olursa alacağım ürün belli ^^ 0 0 Yorumla
philosophy95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Ne gerek var Dostum Bunlara Dogal Kadın Olmak varken Her yönüyle Bence O yeter🤗 0 0 Yorumla
Ercan2641 Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 74% +1 yıl Beyazları kapatmaktansa bazen komple beyaza boyamak geliyor içimden. Daha karizmatik olur mu? Acaba 0 0 Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Olan a sayıda saçımn rengi için pek kaygılanmıyorm 😂🤣 0 0 Yorumla
Bebettoo Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 60% +1 yıl Mücadele etmiyorum. Kendi haline bırakıyorum. Engel olmaya gerek yok. 0 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl praktik ve kurtarici urun super bir sey ben de kullanicam 0 0 Yorumla
recalar Takip Et Master Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Erkeklere biraz tuhaf kaçar. Kaınlar içinse pratik. 0 0 Yorumla
OneMoreCup0fCoffee Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Hoşgeldiniz @SchwarzkopfHatunlar saçlarına dikkat edecek öyleyse hadi bakalım 0 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Ustura yapıyorum beyaz filan kalmıyor erkek olmanın güzel yani 💗😍😍😙❤🌼🌼 0 0 Yorumla
HemşirBeyxx Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl İki ayda bir saçını boya kurtul. Böyle düşünürsen o saçlar hep beyazlar 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Efsane ve kurtarıcı kahraman modu ile saçlarımızı kurtaran güzel bir baş edici ürünü :) 0 0 Yorumla
_sensizlik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Beyazlara düşmanlık edenler gerceģi neden görmek istemez. 0 0 Yorumla
Poyrazbjk06 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Oluruna bırakın gitsin zaten beyazlayacak 40 dan sonra 0 0 Yorumla
Kötü-Kedi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 67% +1 yıl Bu bizim içinde bir sorun ya. Beyazları nasıl saklasak ki? :D 0 0 Yorumla
SusamSokağıSakini Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Erkek olarak beyazlar ile ben de mücadele ediyorum. Boyatamıyorum ama bunu denerim :) 0 0 Yorumla
qizemce Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Beyazlarım yeni cıkmaya Başladı sacımda hiç Boya da yok böyle kalsın Beyaz beyaz 1 0 Yorumla
Koledelphiaa Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Bu yaşımda her ay dip boyasıyla uğraşmak istemiyorum. Mutlaka deneyeceğim. 1 0 Yorumla
DarknessGamer Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Benimde saçlarım beyazlamaya başladı ama hoşuma da gidiyor 0 0 Yorumla
PetrolHeads Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Çoook beyaz var, her yaşın tadı ayrı güzeldir diye bırakıyorum, hiç de dökülmüyor beyaz saçlar. 😂 1 0 Yorumla
kopkop5 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl saçlarda beyaz olmayınca sıkıntı olmuyor. ilerleyen zamanlarda bakarız :) 0 0 Yorumla
Ahmak_islatan_34 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Beyaz yok şükür. Ama bu gidişle beyazlar ya da dökülür bakalım 🙄 0 0 Yorumla
Değişikbiriyimben Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Boya psikolojik bir destek sadece ama her ne olursa olsun gerçek bir acıdır 0 0 Yorumla
hero36 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Boyamanin gereği var mı bazı kadınlara beyaz saç yakışıyor 😊 0 0 Yorumla
adiosab Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Eskiler kına yakıyordur , annem de kına yakıyor, uzun süre beyaz derdi olmuyor hiç 0 0 Yorumla
Saklıprens35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl +5 exper için yazıyorum Size kolay gelsin arkadaşlar 0 0 Yorumla
uye678985 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bende daha yok ne yapabiliriz araştıracağız çıkmaması için 0 0 Yorumla
Hilaal70 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Beyazım yok şükür ama ihtiyacı olanlar için güzel ürün 1 0 Yorumla
cikolatatutkulu Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Pratik bir ürüne benziyor ihtiyacı olanlar için denemeye değer diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Muttalip06 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Sac dibimde beyaz yok ama. Kepege karsi etkili sampuan kullanila bilir. 0 0 Yorumla
tuna60 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 +1 yıl Sadece kızlarmı uğraşıyor, Erkeklerden de boyayan var... 0 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Saç diplerindeki beyazların uzama hızına yetişememek seni 0 0 Yorumla
nickistemiyorumm Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bizde beyazlık genetik ama ben problem etmiyorum bakımı yapıyorum doğal bırakıyorum herşeyi 1 0 Yorumla
BörteAlçin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl bir kaç tane beyazım var ama renk belli olır diye tek kullanımlımlardan kullanmıyordum denicem 1 0 Yorumla
cankızsevda Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl acil durum paketi gibi bir şey iyi düşünülmüş teşekkürler 1 0 Yorumla
dertbagımlısıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 87 +1 yıl beyazlardan ne istiyorsunuz yahu ırkçılık yapmayın 0 0 Yorumla
34Muhammed34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Boyuyordur saçlarını veya onlarda renklendirici vardır 😂 0 0 Yorumla
Cerencansucitir Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Olmadigi icin ugrasmiyorum ciksada sarisin oldugum icin belli olmaz😂 1 0 Yorumla
Incicınar Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Paletteyle boyuyorum saçımı ama Şu an hamileyim boyatmadım hiç saç diplerim beyazlarım cıktı hafiften 😂 1 0 Yorumla
PandoraSx Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl %30 oranında beyaz var, dökülmediği için hiç dert etmiyorum. Ama kadınların mutlaka boyatması gerektiğini düşünüyorum. 0 0 Yorumla
mistyprenses Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Düzenli olarak boyuyorum, spreyler kalıntı bırakıyor. 0 0 Yorumla
Azgınçete Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kadın olmak zor ya hele bakımlı kadın olmak daha zormuş kolay gele 0 0 Yorumla
Sênmurrw Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl bir kaç beyaz saç teli için boyatmam boyasamda tekrar çıkacağı için hiç uğraşmamak daha iyii 1 0 Yorumla
girlsand Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Daha saçım beyazlamadı ama ileride beyazladığımda bunu kullanacağımdan eminim 1 0 Yorumla
ankaracanavarı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Erkege beyaz sac yakisiyo benim yanlar beyaz :) kizlar dusunsun 0 0 Yorumla
FearlesLove Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kullandım ama bu gün yıkadım güzeldi gerçekten çok güzel çalışma olmuş 2 0 Yorumla
Derin045 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Beyazım yok ama kuzenim 19 yaşında ve saçında çok beyaz var ona bir öneriyim bunuu 1 0 Yorumla
AğırDürüm Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl her türlü kadın var erken yaşta doğal beyazla gezen yok 0 0 Yorumla
SadeceVeronica Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımda beyaz yok, olsaydı da çözümü saç boyasında bulurdum. 1 0 Yorumla
Gamzes-bisex Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Boyamayarak tabikide :))) böyle daha albenili oldum valla 🤣🤣 2 1 Yorumla okangüll +1 yıl sal gitsin herşeyi :) Yorumla
umutyasar Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Saç kökü kökte kaldığı sürece beyazlar çıkmaya devam edicektir.Kestikçe uzar kök'ten hicre alınmadığı sürece orada ki ölü pigment beyaz saç çıkartmaya devam edicektir.Dip not: Beyaz saç alındıkça daha fazla çıkmaz :) Şehir efsanelerine kanmayın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
550Cevap
Güzele benziyor :/ Erkek saçları için de bir şeyler çıkarmalılar.
Saç boyamayi sevmem, dogol görünüm herzaman tercihim
On numara bir ürün..
Beyazlık genel olarak bir sorun çoğu kişi için
Doğal hali kötü görülebiliyor bayanlar beyazlara bir şekilde çözüm bulun
bir kutu ile yaklaşık olarak kaç kullanım sağlanıyor acaba... bence pratik ve güzel bir ürün...
Kesin siyah boya ile boyuyorlardır. Mesela ayakkabı boyası. Bohhhhttt
Beyazlaya şaçlara bişey yapılmamalı kendi doğallığına bırakılmalı saçlar
Henuz yoklar;) o yuzden simdiden kaygilanmiyorum:))
Cok güzel bence tbrklr gerçekten tebrikler helal olsn. Hala kisami be
Henüz bir beyazlık yok. Olursa alacağım ürün belli ^^
Ne gerek var Dostum Bunlara Dogal Kadın Olmak varken Her yönüyle Bence O yeter🤗
Beyazları kapatmaktansa bazen komple beyaza boyamak geliyor içimden. Daha karizmatik olur mu? Acaba
Olan a sayıda saçımn rengi için pek kaygılanmıyorm 😂🤣
Mücadele etmiyorum. Kendi haline bırakıyorum. Engel olmaya gerek yok.
praktik ve kurtarici urun super bir sey ben de kullanicam
Erkeklere biraz tuhaf kaçar. Kaınlar içinse pratik.
Hoşgeldiniz @Schwarzkopf
Hatunlar saçlarına dikkat edecek öyleyse hadi bakalım
Ustura yapıyorum beyaz filan kalmıyor erkek olmanın güzel yani
💗😍😍😙❤🌼🌼
İki ayda bir saçını boya kurtul. Böyle düşünürsen o saçlar hep beyazlar
Efsane ve kurtarıcı kahraman modu ile saçlarımızı kurtaran güzel bir baş edici ürünü :)
Beyazlara düşmanlık edenler gerceģi neden görmek istemez.
Oluruna bırakın gitsin zaten beyazlayacak 40 dan sonra
Bu bizim içinde bir sorun ya. Beyazları nasıl saklasak ki? :D
Erkek olarak beyazlar ile ben de mücadele ediyorum. Boyatamıyorum ama bunu denerim :)
Beyazlarım yeni cıkmaya Başladı sacımda hiç Boya da yok böyle kalsın Beyaz beyaz
Bu yaşımda her ay dip boyasıyla uğraşmak istemiyorum. Mutlaka deneyeceğim.
Benimde saçlarım beyazlamaya başladı ama hoşuma da gidiyor
Çoook beyaz var, her yaşın tadı ayrı güzeldir diye bırakıyorum, hiç de dökülmüyor beyaz saçlar. 😂
saçlarda beyaz olmayınca sıkıntı olmuyor. ilerleyen zamanlarda bakarız :)
Beyaz yok şükür. Ama bu gidişle beyazlar ya da dökülür bakalım 🙄
Boya psikolojik bir destek sadece ama her ne olursa olsun gerçek bir acıdır
Boyamanin gereği var mı bazı kadınlara beyaz saç yakışıyor 😊
Eskiler kına yakıyordur , annem de kına yakıyor, uzun süre beyaz derdi olmuyor hiç
+5 exper için yazıyorum
Size kolay gelsin arkadaşlar
bende daha yok ne yapabiliriz araştıracağız çıkmaması için
Beyazım yok şükür ama ihtiyacı olanlar için güzel ürün
Pratik bir ürüne benziyor ihtiyacı olanlar için denemeye değer diye düşünüyorum
Sac dibimde beyaz yok ama. Kepege karsi etkili sampuan kullanila bilir.
Sadece kızlarmı uğraşıyor, Erkeklerden de boyayan var...
Saç diplerindeki beyazların uzama hızına yetişememek seni
Bizde beyazlık genetik ama ben problem etmiyorum bakımı yapıyorum doğal bırakıyorum herşeyi
bir kaç tane beyazım var ama renk belli olır diye tek kullanımlımlardan kullanmıyordum denicem
acil durum paketi gibi bir şey iyi düşünülmüş teşekkürler
beyazlardan ne istiyorsunuz yahu ırkçılık yapmayın
benim ilgi alanım değil böyle şeyler :D
Boyuyordur saçlarını veya onlarda renklendirici vardır 😂
Olmadigi icin ugrasmiyorum ciksada sarisin oldugum icin belli olmaz😂
Paletteyle boyuyorum saçımı ama Şu an hamileyim boyatmadım hiç saç diplerim beyazlarım cıktı hafiften 😂
%30 oranında beyaz var, dökülmediği için hiç dert etmiyorum. Ama kadınların mutlaka boyatması gerektiğini düşünüyorum.
Düzenli olarak boyuyorum, spreyler kalıntı bırakıyor.
Kadın olmak zor ya hele bakımlı kadın olmak daha zormuş kolay gele
bir kaç beyaz saç teli için boyatmam boyasamda tekrar çıkacağı için hiç uğraşmamak daha iyii
Daha saçım beyazlamadı ama ileride beyazladığımda bunu kullanacağımdan eminim
Erkege beyaz sac yakisiyo benim yanlar beyaz :) kizlar dusunsun
Kullandım ama bu gün yıkadım güzeldi gerçekten çok güzel çalışma olmuş
Beyazım yok ama kuzenim 19 yaşında ve saçında çok beyaz var ona bir öneriyim bunuu
her türlü kadın var erken yaşta doğal beyazla gezen yok
Saçlarımda beyaz yok, olsaydı da çözümü saç boyasında bulurdum.
Boyamayarak tabikide :))) böyle daha albenili oldum valla 🤣🤣
sal gitsin herşeyi :)
Saç kökü kökte kaldığı sürece beyazlar çıkmaya devam edicektir.
Kestikçe uzar kök'ten hicre alınmadığı sürece orada ki ölü pigment beyaz saç çıkartmaya devam edicektir.
Dip not: Beyaz saç alındıkça daha fazla çıkmaz :) Şehir efsanelerine kanmayın