Saç Bakım Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? (Sayfa 3) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2534 Beyazlarla savaşı bitmeyen kızlar buraya! Saç diplerindeki beyazlarla nasıl baş ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 59 kişi beğendi
ecceemmmmmmm Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl boyuyorum ve zor olmuyor benim için Schwarzkopf kullanıyorum bende 1 0 Yorumla
smurfff Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Ton farkı oluşmuyor mu ya ben emin olamıyorum bu tarz ürünlerde 1 0 Yorumla
BLUEVERONİCCA Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Beyaz benim için kıyafetlerimin renklerinden ibaret.. 1 0 Yorumla
Usagitsokino Takip Et Xper 3 Yaş: 51 , eic 38% +1 yıl Beyazlarim yok sukur olursa dusuncez bir care o zaman denerim 1 0 Yorumla
Nonhuman Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Saçı beyazlayanlara kız degil de kadın denilmiyor muydu? 1 0 Yorumla
abuklasubuk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Baş edemiyorum :( Sarıya yakın ombre yaptirdigim için çok sırıtmıyor.. 1 0 Yorumla
dengesizponcik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl 12 yasimdan beri dogustan sac beyazlarina sahibim ve butun sacimin beyaz olmasini istiyorum😛😛 1 1 Yorumla dengesizponcik2 +1 yıl kucukken bol boll kolanya sıkıyodum beyaz olsun diye Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Beyaz yok daha ama bu güzel bir çözüm. Hızlı ve kolay. 1 0 Yorumla
Fatma_kaşkar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Çok iyi ve kurtarıcı bir ürün saçlarında beyaz olanlar için 1 0 Yorumla
Merverror Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Saç dibinde beyaz olanlar için muazzam ürün. Benim daha beyazlamadı. 1 0 Yorumla
SimliKartpostal Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Eğer bir gün Saçlarıma ak düşerse bunu denemem gerekir 1 0 Yorumla
nurgül10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 84% +1 yıl Her yeni çıkan saçı boyuyorum mecburen. Bu pratik bir şey mi? 1 0 Yorumla
Nick_söylemem Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Toz olayı iyi ya anı günü kurtarıyorr diye biliyorum 2 0 Yorumla
gayealgun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Böyle bir sorunum yok henüz :) ilerleyen yaşlara bakarız artık 1 1 Yorumla Rıfkıalmaz +1 yıl Sen yaşlanmazsın. Yorumla
aydııın11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl çok takmamak gerek ayrıca birde beyaz saçları kopartıyorsunuz 1 0 Yorumla
Esraylmzx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bir tane beyaz var onu da seviyorum aradan bir renk katti oraya. 1 0 Yorumla
Ay_tenli Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl hic temiz gelmedi bana elimi atinca kuru boya hissi verecekmis gibi 3 0 Yorumla
theamedusa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl beyaz saçlarımı seviyorum beyaz saç sorunum değil 😂 1 0 Yorumla
KızılTurp Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Tükürükleyip Türk kahvesi ekeliyorum beyazların üstüne misss gibi ucuza pratik çözüm 1 0 Yorumla
blueforever Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Henüz gözükmüyor ama bence derimin alt katmanında beyazlar. Çünkü hayat erken yaşlandırdı.. 1 0 Yorumla
_PembeEjderha_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımda henüz beyazım yok ama beyaz saçlılar için harika pratik bir ürün. 1 0 Yorumla
Die-Mutter Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl 2-3 tane çıkdı şimdilik çok yok;çok olunca alırım, boyatmam )) 1 0 Yorumla
btsaşkı333 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl çok güzel bir paylaşım olmuş ama böyle bir sorunum yok iyiki 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl mücadele etmiyorum bu sene beyazlarım ortaya çıktı tek tük nazarlığım olsun 😀 0 0 Yorumla
Rachelkbr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Hiç boyamadım saçlarımı ama Faydalı bir ürün sanırım 😁😛 ihtiyacı olanlar için 0 0 Yorumla
Portakal_bb Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Kullanan var mı acaba aynı sorundan ben de müzdaripim? 0 0 Yorumla
hocaz35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Baş edemiyoruz valla oyle duruyorlar arada çoğalıyorlar 0 0 Yorumla
musticorum Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 55% +1 yıl Bunu nerede bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. 0 0 Yorumla
mikolantis Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 53% +1 yıl Çogalsın diye ugrasıyorum ama cogalmıuor beyazlar malesef :( 0 0 Yorumla
TheBerke Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl bence natürelliğine zarar vermeyin, ama siz bilirsiniz 0 0 Yorumla
Emreehazar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Genç yaşımızda saçlarımıza aklar düşüren sisteme lanet okuyarak 0 0 Yorumla
aliesrefogl Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl iş yoğunluğu ve stresi maalesef saç beyazlaşmasına yol açabiliyor. Yoğun tempo ile devam 0 0 Yorumla
sevgi_yucel8877 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Olmadığı için bende pek birşey bilmiyorum ama genetikten gelme olduğu için bu beyazlama olur veya stresten gerek 3 1 Yorumla halikarnassos98 +1 yıl Stresten de oluyor genetikten de benim arkadaşlarımın benle yaşit bide bende bir tel saç beyazlamadi onlarda beyazladı Yorumla
AylakAdam_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Henüz saç boyama gibi bir durumla söz konusu değil ama bilgilendirme için çok teşekkür ederim 0 0 Yorumla
gold_face Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Bayanların en hassas noktasına dokunmussunuz gerçekten.. 0 0 Yorumla
MScAras Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Bence o beyazlar ayrı bir samimiyet katıyor ama kızlara sormalı tabi 0 0 Yorumla
Alroy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Henüz öyle sorunum yok ama çözümünün şimdiden bulunması gelecekte içimi rahatlatıyor ndjd 0 0 Yorumla
BoynuzluKavun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Schwarzkopf kullanıyorum çok işe yarıyor ismi biraz zor yazılıyor ama olsun 0 0 Yorumla
Turq-uoise Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl saç da değil de arada sakalda çıkıyor beyazlar 😄 onları da boyayaylım 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Saçım da sakalim da beyaz. Hiç sorun yok. Aksine bence güzel. Delikanlı adamı bozmaya gerek yok. 0 0 Yorumla
Emredemirellim Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Beyaz yok daha şükür ama olursa da erkekde yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
mastergreeneyes Takip Et Master Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl Ne baş edecegim.. onlar benim kazanımlarım kayıplarım değil😇 0 0 Yorumla
crazyserkan3 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl kullanmak tercihtir tamamen sanırım bunu kadınlar daha iyi anlar... 0 0 Yorumla
my_captivity Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 48% +1 yıl Doğallık tan yanayım kimine yakışır kimi takıntı yapar takıntı yapanlara faydalı bir ürün 0 0 Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kullanışlı bir ürün. Beyaz takıntısı olan çok insan var. 0 0 Yorumla
bilo131 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Beyazlarımı seviyorum. Niye başkasına güzel görünmek ile uğraşayım 0 0 Yorumla
bircihanfatihi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Bu markanın hemen hemen her ürünü kaliteli güvenerek alabilirsiniz 0 0 Yorumla
Rlvedadunya Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl var mı kalici bir çözüm, varsa soyleyinde herkes kullansin 0 0 Yorumla
Merakedenbirisi1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Saçların beyazıyla hiç ilgilenmiyorum bu yaşımda bendede var ama 😂😂 0 0 Yorumla
only_man Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl İlk görüşmede iyi bir intiba bırakmak için kesinlikle kullanmaya değer. 0 0 Yorumla
RealOctimus Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Bizim ülkenin kızları güzel zaten gerek yok böyle şeylere 0 1 Yorumla RedRainbow7 +1 yıl Yaa öyle mi🤔🤨 Yorumla
Yanardağı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 54% +1 yıl Kadınlar için çok bilgilendirici ve çok güzel olmuş ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
Freeman06 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 50% +1 yıl İyiki erkeğim yoksa saç beyazlıpıyla uğraşmam gerekecekti benim de 0 0 Yorumla
EkseliTR Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bayram önü indirimdeydi sanırım. 20 dk falan o standın önünde bekleytiler beni. 😂 bu yüzden sevmiyorum bu ürünü 0 0 Yorumla
Antisosyalsizofrenik Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Bir kadın saçına mı daha çok özen gösteririr yoksa vücuduna mı? 🤔 0 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Ahahaha ben en eski yöntem beyazları çektiriyorum :) 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Hep kızlar hep kızlar bir defa da erkekleri düşünün 0 0 Yorumla
hakansalihoglu-88 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 31% +1 yıl Ahaha terleme yağmur ya da günde 1 yıkayan için saçma bir ürün. Bazen beyazlarda yakışır. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Diplerde yok fakat ne yazikki sag sol on tel beyazim var.. 0 0 Yorumla
Yiğit-06 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Yeni başladı beyazlama 5 10 tel oluyor gördüğümde çekiyorum :) beyazlasın dökümesindir iyidir :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
550Cevap
boyuyorum ve zor olmuyor benim için Schwarzkopf kullanıyorum bende
Ton farkı oluşmuyor mu ya ben emin olamıyorum bu tarz ürünlerde
Beyaz benim için kıyafetlerimin renklerinden ibaret..
Beyazlarim yok sukur olursa dusuncez bir care o zaman denerim
Saçı beyazlayanlara kız degil de kadın denilmiyor muydu?
Baş edemiyorum :( Sarıya yakın ombre yaptirdigim için çok sırıtmıyor..
12 yasimdan beri dogustan sac beyazlarina sahibim ve butun sacimin beyaz olmasini istiyorum😛😛
kucukken bol boll kolanya sıkıyodum beyaz olsun diye
Beyaz yok daha ama bu güzel bir çözüm. Hızlı ve kolay.
Çok iyi ve kurtarıcı bir ürün saçlarında beyaz olanlar için
Saç dibinde beyaz olanlar için muazzam ürün. Benim daha beyazlamadı.
Eğer bir gün Saçlarıma ak düşerse bunu denemem gerekir
Her yeni çıkan saçı boyuyorum mecburen. Bu pratik bir şey mi?
Toz olayı iyi ya anı günü kurtarıyorr diye biliyorum
Böyle bir sorunum yok henüz :) ilerleyen yaşlara bakarız artık
Sen yaşlanmazsın.
çok takmamak gerek ayrıca birde beyaz saçları kopartıyorsunuz
Bir tane beyaz var onu da seviyorum aradan bir renk katti oraya.
hic temiz gelmedi bana elimi atinca kuru boya hissi verecekmis gibi
beyaz saçlarımı seviyorum beyaz saç sorunum değil 😂
Tükürükleyip Türk kahvesi ekeliyorum beyazların üstüne misss gibi ucuza pratik çözüm
Henüz gözükmüyor ama bence derimin alt katmanında beyazlar. Çünkü hayat erken yaşlandırdı..
Saçlarımda henüz beyazım yok ama beyaz saçlılar için harika pratik bir ürün.
2-3 tane çıkdı şimdilik çok yok;
çok olunca alırım, boyatmam ))
çok güzel bir paylaşım olmuş ama böyle bir sorunum yok iyiki
mücadele etmiyorum bu sene beyazlarım ortaya çıktı tek tük nazarlığım olsun 😀
Hiç boyamadım saçlarımı ama Faydalı bir ürün sanırım 😁😛 ihtiyacı olanlar için
Kullanan var mı acaba aynı sorundan ben de müzdaripim?
Baş edemiyoruz valla oyle duruyorlar arada çoğalıyorlar
Bunu nerede bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çogalsın diye ugrasıyorum ama cogalmıuor beyazlar malesef :(
bence natürelliğine zarar vermeyin, ama siz bilirsiniz
Genç yaşımızda saçlarımıza aklar düşüren sisteme lanet okuyarak
iş yoğunluğu ve stresi maalesef saç beyazlaşmasına yol açabiliyor. Yoğun tempo ile devam
Olmadığı için bende pek birşey bilmiyorum ama genetikten gelme olduğu için bu beyazlama olur veya stresten gerek
Stresten de oluyor genetikten de benim arkadaşlarımın benle yaşit bide bende bir tel saç beyazlamadi onlarda beyazladı
Henüz saç boyama gibi bir durumla söz konusu değil ama bilgilendirme için çok teşekkür ederim
Bayanların en hassas noktasına dokunmussunuz gerçekten..
Bence o beyazlar ayrı bir samimiyet katıyor ama kızlara sormalı tabi
Henüz öyle sorunum yok ama çözümünün şimdiden bulunması gelecekte içimi rahatlatıyor ndjd
Schwarzkopf kullanıyorum çok işe yarıyor ismi biraz zor yazılıyor ama olsun
saç da değil de arada sakalda çıkıyor beyazlar 😄 onları da boyayaylım
Saçım da sakalim da beyaz. Hiç sorun yok. Aksine bence güzel. Delikanlı adamı bozmaya gerek yok.
Beyaz yok daha şükür ama olursa da erkekde yakıştırıyorum
Ne baş edecegim.. onlar benim kazanımlarım kayıplarım değil😇
kullanmak tercihtir tamamen sanırım bunu kadınlar daha iyi anlar...
Doğallık tan yanayım kimine yakışır kimi takıntı yapar takıntı yapanlara faydalı bir ürün
Kullanışlı bir ürün. Beyaz takıntısı olan çok insan var.
Beyazlarımı seviyorum. Niye başkasına güzel görünmek ile uğraşayım
Bu markanın hemen hemen her ürünü kaliteli güvenerek alabilirsiniz
var mı kalici bir çözüm, varsa soyleyinde herkes kullansin
Saçların beyazıyla hiç ilgilenmiyorum bu yaşımda bendede var ama 😂😂
İlk görüşmede iyi bir intiba bırakmak için kesinlikle kullanmaya değer.
Bizim ülkenin kızları güzel zaten gerek yok böyle şeylere
Yaa öyle mi🤔🤨
Kadınlar için çok bilgilendirici ve çok güzel olmuş ellerinize sağlık
İyiki erkeğim yoksa saç beyazlıpıyla uğraşmam gerekecekti benim de
Bayram önü indirimdeydi sanırım. 20 dk falan o standın önünde bekleytiler beni. 😂 bu yüzden sevmiyorum bu ürünü
Bir kadın saçına mı daha çok özen gösteririr yoksa vücuduna mı? 🤔
Ahahaha ben en eski yöntem beyazları çektiriyorum :)
Hep kızlar hep kızlar bir defa da erkekleri düşünün
Ahaha terleme yağmur ya da günde 1 yıkayan için saçma bir ürün. Bazen beyazlarda yakışır.
Diplerde yok fakat ne yazikki sag sol on tel beyazim var..
Yeni başladı beyazlama 5 10 tel oluyor gördüğümde çekiyorum :) beyazlasın dökümesindir iyidir :)