@dahanelere Ben de çok olmasa da rahatsız oluyorum. Tek çözüm 15 günde bir boyamak. Benim yalnızca ön tarafımda biraz var, küçük bir yere sıkmama rağmen sonuç kötü maalesef.
1.5ay her sabah 1çay kaşığı soğuk sıkım çörekotu yağını aç karna iç, yoğurtla beraber de yiyebilirsin sonra saçların simsiyah birde saç boyasındaki hidrojen peroksit dahada beyazlatıyor saçları bilgin olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
550Cevap
schwarzkopf güzel ve kaliteli bir marka her ürünü ayrı bir kelite ben şampuanını kullanıyorum memlunum herkese tavsiye ederim
Saçları beyazlasın, beyazlamasın. Bir kadının yüreği güzelse, üstüne bir de kendi de güzel oldu mu kim beyaz saça bakar ki?
Kızımın saçlaında tek tük beyazlamalar için Schwarzkopf (Hangi çeşidi bilmiyorum.) kullanıyor. Annesine memnun olduğunu söylüyor.
Bizlere çok şükür lazım olmayan ürünler. Kadınlar için de renk farkını ortadan kaldıran bir ürüne benziyor... #Schwarzkopf
Saçımda sadece bir beyaz vardı o da muhtemelen 18 yıllık hayatımı anlatıyordu geçen akşam o da elimde kaldı
Dip boya yapmaktan gına gelmişti.. Ama bu çok iyiymiş :)
Kendimle mutluyum bir iki beyazım var olsun artsınlar
İhtiyaç duymuyorum.
Ama ihtiyacı olanlar için güzel bir ürüne benziyor.
Beyazım yok ki.. 🤔 20'lerde yapılan organik bakımların faydası.. 😉
Genetikte olabilir
Evet, genetik.. Cildimizde aynı..
Saçım halen beyazlamadı, yaşıma uygun şekilde beyazlarsa mücadele etmek yerine kabul ederim durumu.
Çok pratik ve kurtarıcı bir ürün. Saçında beyaz olan arkadaşlar için tam çantaya at evden çık tarzında bir ürün.
saç beyazlamasi irsi ya valla bu ürünler pekte iyi değil doğal haline bırakın
İhtiyacı olanlar için güzel bir şey, umarım ihtiyacım olmaz en azından bu yaşta 😊
Hemen bir kutu boya al ve boya bitti beyaz falan kalmıyor. Sonra beyazlatanlar utansın
daha beyazlarım çıkmadı o yüzden bir sorun yok baş etmem için
Bana sorarsanız bende yok ama annem de yapmıyor bilmiyorum ki :/
En guzeli dogal saclar beyazlasmiyor cunki ben hic surmedim bugune dek
Düğün falan olmadıkça ya da göze batmadikca ugrasmam az az çıkıyor zaten
Benim saçım beyaz değil ama 3 haftada bir boyamam gerekiyor bakır kızıl karışımı çabuk aktığı için😀
Beyazlarım olmadığı için ama yararlı bir şeymiş beğendim
Iyide resimdeki sacin beyaz zaten 😅😅
Ben miyim o canım
Hee pardon ya hic sana benzemiyomus 😅nerden bilim tanikiyomki seni
Mantıklı
Haha cok mantikli banada mantikli geldi simdi ama sneide merak etmedim diil
Gerçekten de diğer markalara göre açık ara önde. Çok başarılı <3
Bende bu spreylerden aldım çünkü simsiyah saçlara sahip olmak hiç de kolay değil :))
Memnun kaldnz mi peki
@dahanelere Hayır sıktığım yeri sert ve kirli gösteriyor
Peki beyazlar için ne önerirsiniz beyazlarim çok fazla ve rahatsiz ediyor:((
@dahanelere Ben de çok olmasa da rahatsız oluyorum. Tek çözüm 15 günde bir boyamak. Benim yalnızca ön tarafımda biraz var, küçük bir yere sıkmama rağmen sonuç kötü maalesef.
ben 1 kaşık sirke koyuyorum bir maşrapaya onunla ovuyorum sojnra tabi bir ton su dökerek :D
Bayılıyorum bu ürüne. Bazı arkadaşlarım kullandı ve sonucundan çok memnun kaldılar. Tavsiye ederim.
Dokunduğunda boya hissi veriyormuş ve beyazlari çoğaltıyormuş diyorlar, dogru mu acaba?:/
beyazlarım olduğu pek söylenemez ama ürünü anneme denettircem sonuç alırız umarım
Çok şükür ki sadece birkaç tel beyazım var ve onlara da dokunmuyorum.
Senelerdir platin kullaniyorum hic beyazım çıkmadı cikmazda herhalde
Beyazım var mı yok mu bilmiyorum ama çıkarsa iyi bir öneri teşekkürler
Beyazım yok henüz ama ihtiyacı olanlar için iyiymiş
Benim böyle bir sorunum olmadıgi icin hic dusünmedim
Henüz beyazuım yok ama bayağı kullanışlı ve pratik görünüyorr
Beyazlarımi seviyorum ve benim için hiç sorun teşkil etmiyorlar
Çok takılmayın hanımlar saçların beyazlaması ve ölüm kaçınılmaz sondur hem gözler güzelse saçlar beyazkende güzeldir
Palette ürünleri çok güzel ama biraz kalıcı olsa keşke 😒
Genetik olduğu için beyazlarim fazla... mutlaka kullanacagim.. tesekkurler
Sarı oldugum icin aradaki tek tük beyazlar cok dert olmuyor
bas etmiyorum. onlari seviyorum. rahatsiz etmiyor beni
Saclarımda beyazlarim bu yil cok fazlalastı ama kafaya takmiyorum dogallıga devam.
1.5ay her sabah 1çay kaşığı soğuk sıkım çörekotu yağını aç karna iç, yoğurtla beraber de yiyebilirsin sonra saçların simsiyah birde saç boyasındaki hidrojen peroksit dahada beyazlatıyor saçları bilgin olsun.
Beyazları sadece boya kapatabiliyor malesef sağlıklı olması isteniyorsa kına daha mantıklı bana göre
Baş edemiyorum kendi haline bıraktım kafam eserse kesiyorum.
Sık sık dip boya yapıyorum. Bu ürünü en kısa sürede alıp çantamda bulunduracağım.
Her gün şampuan kullandığımızı düşünürsek , kalıcı bir ürün değil.
Fazla pratik at çantaya yemek yerken bile git lavaboya sık gel tarzı😂😂😂
Benim bu yaşımda bile saçımda beyaz var sürekli dip boya yapıyorum
Ayyyy aman daha beyaz yok olunca düşünürüm. Korkuttun beni gece gece:)
Stresli hayattan uzak dur kafi
Daha yaşımın küçük olmasına rağmen saçlarımda çok beyaz mevcut
Henüz beyazlarım yok ama olunca kesinlikle tercih edeceğim
ırsi olarak beyaz çok baş etmiyorum çokta seviyorum beyazlarımı 😃
Beyaz yok da dökülmelere karşı kesin bir çözüm var mı onu merak ediyorum 🙄
Her zaman tercihimdir, kesinlikle dusunenlere hic düşünmeden tereddütsüz alin derim:)
Henüz beyaz gibi bir problemim yok ama ileride olursa deneyeceğim mutlaka...
Şimdilik öyle bir problemim yok 2 tel beyazım vardı onlarıda dibinden kesiverdim😁
Daha gencim bu işlerle ugrasamam, ileride ki yaşlarda kullaayi düşünürüm
Beyaz saçım yok ama olan arkadaşlar kullanabilir bence 😂
Beyazlarla sorunum yok benim mutluyum. Kendimi her yaşta güzel özel hissediyorum
Henüz hiç beyazlamaya başlamadı saçlarım ama bende tavsiyelere bakabilirim :)
Kendimi olduğum gibi seviyorum beyazların olsa da olmasada doğal olmak güzeldir 😁
Evet gercekten kurtarıcı bir ürün beyaz saçlar için
Daha bir beyazım yok büyük konuşmak istemem ancak bu benim doğamda varken ellemem herhalde
Boya vatmı
Kızıl saçlıyım
Çok bakım yaparmsın
Tabiki
Mesela
Güzel kurtarıcı ilerleyen yaşlara not aldım 🤷♀️😌
Mesela