Saç Bakım Saç diplerindeki beyazları fark edip “çok acil bir çözüme ihtiyacım var” dediğin an hangisi? (Sayfa 3) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 914 Saç diplerindeki beyazları fark edip “çok acil bir çözüme ihtiyacım var” dediğin an hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Diğerlerinin arasından inatla sıyrılan beyaz saç telleri güzelliğime gölge düşürmeye çalıştığında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tembelliğimin sonucunu aynada görüp kendime “bu ne hal?” diye sorduğumda :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok beyazın yok kendi saç renginden daha açık renk yapmıyorum dipler siritmasin diye 0 0 Yorumla
Protactinium Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl farketmem için önümde herhalde bir 30 sene oldugu için 0 0 Yorumla
sertdymsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kızlar düşünsün bunu erkekler beyazlara bile çok az kişi takıyor beyazmayi 0 0 Yorumla
fatmaakara Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Genelde kotu zamnanimda aynanin kasisina gectigimde 0 0 Yorumla
Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım gür ve parlak çok şükür her gün boşuna fön çekmiyorum 😂 0 0 Yorumla
womanw0nder Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Her bayanın bence en büyük dertlerinden biridir, beyaz teller. 0 0 Yorumla
Rossoneri22 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Oruç tutup tutmamak ayrı bir konu ama ramazan ruhu bir başka güzel diye düşünüyorum... 0 0 Yorumla
1xxxdenizxxx1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bakımsız olmadığımı, saç uzama hızıma yetişemediğimi herkese anlatmaya çalıştığımda!😂 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Allah’ıma Şükürler Olsun Ki Saçımda Hiç Beyaz Yok 😉 0 0 Yorumla
bigfire_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl boyasammıya beyazlarıı boyasammıya beyazlarıı boyasammıya beyazlarıı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende dip boyam için deneyeyim. dSu değince mi çıkıyor şampuan değdiğinde mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Diğerlerinin arasından inatla sıyrılan beyaz saç telleri güzelliğime gölge düşürmeye çalıştığında 0 0 Yorumla
YeniKscan Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
Rooooy Takip Et Xper 4 Yaş: 71 +1 yıl Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor bazen 0 0 Yorumla
Litaiandlitaiizeus Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Gittikçe çoğalan beyazlarım var önde olunca daha can sıkıcı 0 0 Yorumla
Devilcarefty00001 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor 0 0 Yorumla
Yaqisikliifiroo Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ya kizlar allah askina dip boyanizi yapin ve esmerler sari boya almayin 0 0 Yorumla
1HayliDüşünceli Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Beni en iyi anlatan ne bu hal dediğim an. Çünkü yorucu süreç içinde olunca insan kendine vakit bulamıyor 0 0 Yorumla
Selim_emre27 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Saçlarıma röfle yaptırdım ama çok çabuk uzuyor, doğal sarışın olduğum halde kötü duruyor. Bu ürüne bir şans vereceğim, etkili duruyor. 0 0 Yorumla
Fozdesrhn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü önemli bir buluşma olacağı zaman karşı tarafa hoş gmrünmemiz gerekir ve bu yüzden ayna karşısında daha çok vakit geçiririz o sırada farkederiz 0 0 Yorumla
Os1698 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Vaktimin çoğu eylem yapmamakla geçiyo ben de kendimi fiziğime karakterime ve hayal dünyama adıyorum jssj 0 0 Yorumla
Bybisii Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Beyazlarim yok olanlar varsa sprey beyaz kapatıcı var o ideal anında kapatıyor 0 0 Yorumla
buseaşkınn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bizde beyaz sac genetik ya sanirim 2 seneye boyamaya basliycam 0 0 Yorumla
Duygu Karaca Takip Et +1 yıl henüz beyazım yok denemedim ama çevreden olumlu seyler duyuyorum 0 0 Yorumla
UZayLıBiRitt Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl gerçekten çözümler gerekli 16 yaşında kızın beyazı var 0 0 Yorumla
Aybükem78 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 60% +1 yıl Saçlarım çok hızlı uzuyor hızına yetişemiyorum. 2 1 Yorumla caN____ +1 yıl Hey mehaba sen o musun 😊 Yorumla
YusufEmirC Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Saçta beyaz ilk defa duydum desem yalan olur. Bende beyaz saç olmadığı için sorun yok. NO PANİC. 😂 0 0 Yorumla
BROTHERZ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl saçlarımda veya diplerinde beyazlık yok çok şükür :D 0 0 Yorumla
ahmsmz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl En kısa zaman içerisinde sağlıklı bir şekilde doktorlardan çözüm aramak... 0 0 Yorumla
umstf Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl daha o evrelere geçmedik çok şükür evlenmeden de geçmeyiz herhalde :D 0 0 Yorumla
Тнесошбоү Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hele ağarmadı saçlarımız daha çok şükür. Agarsa da umursamam 0 0 Yorumla
Seval9 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Daha oluşmamış olsa alırım o beyazı dökülürse sarımsak sürer giden yerler geri gelır 0 0 Yorumla
neverBacklook Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl farketmem için önümde herhalde bir 30 sene oldugu için 0 0 Yorumla
EfsaneKS Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
ALİDAVUTPOLAT Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çünkü ben öyle istedim. Herkesin hayatına kimse karışamaz... 0 0 Yorumla
şairadam007 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Neden böyle yaptığımı sorgularım ve bir daha yapmamaya özen gösteririm 0 0 Yorumla
ehtiram88 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Tembelliğimin sonucunuaynada görüp kendime “bu nehal?” diye sorduğumda 0 0 Yorumla
KafamdaDeliSorular52 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl stresten ve sıkıntıdan dolayı beyazlar çıkıyo ve ihtiyacımız oluyo denemek isterim :) 0 0 Yorumla
Bardhord Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Süperrr bana göreee sizcede öyle değil mi arkadaşlarımm oo 0 0 Yorumla
Croplive Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Döküyor ama başta iyi gibi uzun kullanınca ne oluyor acaba 0 0 Yorumla
bayansarı0 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Beyazlar olunca deneriz ama dipler içinde uygun olabilir sanki 0 0 Yorumla
Lesbaby Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Saçlarımı seviyorum olumsuzluk yaratan promlemleri yok şükürler olsun <3 0 0 Yorumla
MustafaaaEİ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl beyaz iyidir son gunkerde erkekkerde beyaz sav boyama akımı var😀 0 0 Yorumla
emre__2934 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
Selim0734 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
3S-SevgiSaygıSex- Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Uzun zamandır beklediğim buluşma teklifine hazırlıksız yakalandığımda.. tercihim böyle... 0 0 Yorumla
cnsugl810 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bazen beyaz saclarımı kopartıyorum daha cok cıkıyo stresten falan ondan 0 0 Yorumla
Realist_bağyan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarımda 7-8 tane beyaz var, o yüzden pek sıkıntı yaptığım söylenmez. 0 0 Yorumla
KızlarNeSoruyorr Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Gri saçın kendine özgü albenisi var beyaz yerine gri ye boyatılabilir çok belli olmaz 0 0 Yorumla
Sorulca Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Siyah sayfada beyaz çizgiler göze çarpar da ondan :))) 0 0 Yorumla
meowss Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İyi ve güzel kalbenler hep ağlar asdf beyazım hiç olmadı 0 0 Yorumla
zaferalegra Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Mükemmelmiş gercekten bayıldım zaten ben de denedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Uzun zamandır beklediğim buluşma teklifine hazırlıksız yakalandığımda 0 0 Yorumla
Neşemol Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Dogallık herzaman insan üzerinde olmalı 1 1 Yorumla sezercan16 +1 yıl Sitresden uzakdurulmalı ✔ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
Diğerlerinin arasından inatla sıyrılan beyaz saç telleri güzelliğime gölge düşürmeye çalıştığında
Tembelliğimin sonucunu aynada görüp kendime “bu ne hal?” diye sorduğumda :)
Çok beyazın yok kendi saç renginden daha açık renk yapmıyorum dipler siritmasin diye
farketmem için önümde herhalde bir 30 sene oldugu için
Kızlar düşünsün bunu erkekler beyazlara bile çok az kişi takıyor beyazmayi
Genelde kotu zamnanimda aynanin kasisina gectigimde
Saçlarım gür ve parlak çok şükür her gün boşuna fön çekmiyorum 😂
Her bayanın bence en büyük dertlerinden biridir, beyaz teller.
Oruç tutup tutmamak ayrı bir konu ama ramazan ruhu bir başka güzel diye düşünüyorum...
Bakımsız olmadığımı, saç uzama hızıma yetişemediğimi herkese anlatmaya çalıştığımda!😂
Allah’ıma Şükürler Olsun Ki Saçımda Hiç Beyaz Yok 😉
boyasammıya beyazlarıı boyasammıya beyazlarıı boyasammıya beyazlarıı
Bende dip boyam için deneyeyim. d
Su değince mi çıkıyor şampuan değdiğinde mi?
Diğerlerinin arasından inatla sıyrılan beyaz saç telleri güzelliğime gölge düşürmeye çalıştığında
Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor.
Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor bazen
Gittikçe çoğalan beyazlarım var önde olunca daha can sıkıcı
Beyazlar olunca denemeli tam bir kurtarıcı gibi görünüyor
Ya kizlar allah askina dip boyanizi yapin ve esmerler sari boya almayin
Beni en iyi anlatan ne bu hal dediğim an. Çünkü yorucu süreç içinde olunca insan kendine vakit bulamıyor
Saçlarıma röfle yaptırdım ama çok çabuk uzuyor, doğal sarışın olduğum halde kötü duruyor. Bu ürüne bir şans vereceğim, etkili duruyor.
Çünkü önemli bir buluşma olacağı zaman karşı tarafa hoş gmrünmemiz gerekir ve bu yüzden ayna karşısında daha çok vakit geçiririz o sırada farkederiz
Vaktimin çoğu eylem yapmamakla geçiyo ben de kendimi fiziğime karakterime ve hayal dünyama adıyorum jssj
Beyazlarim yok olanlar varsa sprey beyaz kapatıcı var o ideal anında kapatıyor
Bizde beyaz sac genetik ya sanirim 2 seneye boyamaya basliycam
henüz beyazım yok denemedim ama çevreden olumlu seyler duyuyorum
gerçekten çözümler gerekli 16 yaşında kızın beyazı var
Lazim olursa denerim. Iyi bir sey gibi
Saçlarım çok hızlı uzuyor hızına yetişemiyorum.
Hey mehaba sen o musun 😊
Saçta beyaz ilk defa duydum desem yalan olur. Bende beyaz saç olmadığı için sorun yok. NO PANİC. 😂
saçlarımda veya diplerinde beyazlık yok çok şükür :D
En kısa zaman içerisinde sağlıklı bir şekilde doktorlardan çözüm aramak...
daha o evrelere geçmedik çok şükür evlenmeden de geçmeyiz herhalde :D
Hele ağarmadı saçlarımız daha çok şükür. Agarsa da umursamam
Daha oluşmamış olsa alırım o beyazı dökülürse sarımsak sürer giden yerler geri gelır
farketmem için önümde herhalde bir 30 sene oldugu için
Çünkü ben öyle istedim. Herkesin hayatına kimse karışamaz...
Neden böyle yaptığımı sorgularım ve bir daha yapmamaya özen gösteririm
Tembelliğimin sonucunu
aynada görüp kendime “bu ne
hal?” diye sorduğumda
stresten ve sıkıntıdan dolayı beyazlar çıkıyo ve ihtiyacımız oluyo denemek isterim :)
Süperrr bana göreee sizcede öyle değil mi arkadaşlarımm oo
Döküyor ama başta iyi gibi uzun kullanınca ne oluyor acaba
Beyazlar olunca deneriz ama dipler içinde uygun olabilir sanki
Saçlarımı seviyorum olumsuzluk yaratan promlemleri yok şükürler olsun <3
beyaz iyidir son gunkerde erkekkerde beyaz sav boyama akımı var😀
Uzun zamandır beklediğim buluşma teklifine hazırlıksız yakalandığımda
.. tercihim böyle...
bazen beyaz saclarımı kopartıyorum daha cok cıkıyo stresten falan ondan
Saçlarımda 7-8 tane beyaz var, o yüzden pek sıkıntı yaptığım söylenmez.
Gri saçın kendine özgü albenisi var beyaz yerine gri ye boyatılabilir çok belli olmaz
Siyah sayfada beyaz çizgiler göze çarpar da ondan :)))
İyi ve güzel kalbenler hep ağlar asdf beyazım hiç olmadı
Mükemmelmiş gercekten bayıldım zaten ben de denedim
Uzun zamandır beklediğim buluşma teklifine hazırlıksız yakalandığımda
Her renk oluyor mu? Birebir kendi saç rengimiz var mıdır ki
Saçımda 1 tane bile beyaz yok.
Dogallık herzaman insan üzerinde olmalı
Sitresden uzakdurulmalı ✔