Saç Bakım Saç diplerindeki beyazları fark edip “çok acil bir çözüme ihtiyacım var” dediğin an hangisi? (Sayfa 4) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 914 Saç diplerindeki beyazları fark edip “çok acil bir çözüme ihtiyacım var” dediğin an hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Dindarkız33 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Beyazlarım benim canım onları seviyorum 1 0 Yorumla
Sakarya3654 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 32% +1 yıl Valla benim böyle şeylerle takintin yok şahsen 😂 0 0 Yorumla
hepsıkılıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Daha hiç olmadı yanlışlıkla tıkladım bb 0 0 Yorumla
GalaksidenGelenÖrdek Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Önemli bir toplantıya katılacağım zaman 0 0 Yorumla
Hayelden_Gerçege Takip Et Xper 3 Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl kapatırmı gercekden denemek lazım 0 0 Yorumla
Son_melek_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 51% +1 yıl Düğün davet hariç önemsemem. 0 1 Yorumla Cesur8901 +1 yıl Dogruu Yorumla
Korhantunc123 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Beyazsiz olurmu hic beyazlar candir 0 0 Yorumla
ERKUTOLCY Takip Et Xper 6 Yaş: 55 , eic 70% +1 yıl İlk görünüş çok önemli olduğunu hissettiğimiz icin 0 0 Yorumla
seval001 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Sac rengimi seviyorum. Arada degisiklik olabilir. 0 0 Yorumla
TCHKC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 54% +1 yıl "Beni seven böyle sevsin amaan." Diyenlerdenim. 0 0 Yorumla
Ceren27su Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Oyle bir sorunum olmadigi için şansliyim sanirim 0 0 Yorumla
Merdümgiriz0 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Gencim daha ne beyazı 😂 Boyaya gerek yok 0 0 Yorumla
Tunahan8003 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl oluruna bırakacaksın doğal hali en güzel halidir 0 0 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl hiç bir an çünkü simsiyah saçlarım var 0 0 Yorumla
Pooffpooff Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Beyaz saç sıkıntı. Dipler hemen belli oluyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saçlarım keşke çok hızlı uzasaydı :DDd 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Hiç birine ihtiyaç duyulmamalı.. 0 1 Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Neden eksilenmiş ki... Yorumla
Cajole Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Oyle bir an yok zira henuz beyazlamadi sukur ki.😎 0 0 Yorumla
Kayseri_Kemal Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 49% +1 yıl Beyazlarla mutluyum 😉Olgunlaşmak gerek artık.! 0 0 Yorumla
öleceğiiznasılsa1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Problem etmem kiDaha önemli sorunlarım var 0 0 Yorumla
yusufpasa Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Problem etmem bana beyaz saç ta yakışır 😃😃 0 0 Yorumla
Ditaa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl Bende de beyaz var artık hadi geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
Doğru tonu bulursam almak isterim
Neydim ne olmusum vaybe derdim sanırım başka ne denir ki
boyamadığım için bilmiyorum :/
Bazılarına yakışıyor dipler😁😎
Beyazlarım benim canım onları seviyorum
Üzülüyorum beyazları görünce 😐
koşturmaca is guc derken hep unutanlar var😏
Neyse ki beyaz derdimiz yok henüz
Çok şükür hala beyaz yok saçlarımada
Henüz saçlarım beyazlamadı
Bilmiyorum çok çekici geliyor
Daha o seviyeye gelemedim.
Ton önemli sırıtırsa iş bitti mafvoldu
Valla benim böyle şeylerle takintin yok şahsen 😂
daha o levele geçmedim bir dur 🤭😂
Faydasini goren var mı? alinir mi
Daha hiç olmadı yanlışlıkla tıkladım bb
Deneyelim bakalım kapatır inşallah
Önemli bir toplantıya katılacağım zaman
kapatırmı gercekden
denemek lazım
Henüz beyaz çıkmadı çok şükür 😘
Saçımda beyaz yok şimdilik
Ah bu tembellik olmasan olmazdı
Daha önce karşılaşmadım ☺
Bende beyaz yok sorunda yok
Oyle bir derdim yok neyseki
Saçımda beyaz yok çok şükür 😊😊
Düğün davet hariç önemsemem.
Dogruu
Beyazsiz olurmu hic beyazlar candir
Ben düzenli boyuyorum saçlarımı :)
Saçlar beyazla sa ne olur ki
🌷🌷💗💗💗🌹🌹🌼🌼
İlk görünüş çok önemli olduğunu hissettiğimiz icin
Sac rengimi seviyorum. Arada degisiklik olabilir.
"Beni seven böyle sevsin amaan." Diyenlerdenim.
Oyle bir sorunum olmadigi için şansliyim sanirim
Beyazlarımla mutlu olurum
Benimkisi ırsi ırsi sjsjsj
Gencim daha ne beyazı 😂
Boyaya gerek yok
öyle bir sorun yasamadim henüz
Benim öyle bir durumum olmadı :)
Saç diplerimin beyazladığı an😂😂😂
Öyle bir sorunum yok şimdilik.
İhtiyacım yok çok şükür. 😒
Beyazlarımla mutluyum ben valla 😊
Beyazım yok şimdilik Allah’a şükür