Çok çirkin olduğu bir kesin. Çoğu kadın gibi. Makyaj olmasaydı ne yazık ki zordu haliniz. Zaten canlılar içerisinde erkek aslında dişi den hep daha güzel olmuştur. Bilir misiniz, Tavuş kuşunun erkeğidir o kuyruğunu açınca eşsiz güzelliğini ortaya çıkaran. Dişi de yoktur bu. Ördeğin erkeğidir rengarenk olan. Dişileri düz kahverengi olur. Geceleri cır cır ötüp uzaktan hayallerimize eşlik eden o güzel sesleri çıkaran böcekler de erkektir. Her şeyin erkeği güzeldir. Dişisi çirkin. Bu bir kainat kuralıdır. Çünkü dişidir erkeğini seçen ve erkekler hep kur yapmak zorundadır. Bunun için de güzel olmalıdırlar. Makyaj evet ne yazık ki bir aldatmacadır insanlık için.
3
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bu yüzden deriz ki erkekler olarak. Makyajsız doğal güzel olan kadın. Gerçekten güzeldir.
Ünlü diye olağanüstülükler beklemeyelim sonuçta onlarda insan :)) ihtiyaçları, korkuları, eksikleri vs vs var da var. Sonuçta onlarda ölümlü 😊 Bir başka ünlü beyazını göstermez özge göstermiş
Televizyonda boyalı güzelleri görünce bende kadın miyim diye komplekse giriyordum. Onlarda bizler gibi sıradanmış meğer. Bana da bu evrim degistiren makyajdan yapsalar onlar gibi güzel olurum sanırım. Bizim yaptığımız makyaj bile değilmiş diyorum bu fotoğrafları gördükçe..
Yaz sıcağğı yüzü gözü kızarmış şişmiş, e saçınıda arkadan bağlamış saçlarını tam göremiyorsunuz bile göz önünde, güzel gözükmeye çalışmamış, hatta belki çok doğal olma kistemiş gıdım bir poz hizası bile yapmamış hop diye çekmiş.. bir ünlü, hayatı zor, bir sürü entrika iş güç vs. bu yaşta okadar beyaz olmamalı bence acımasız olmayın okadar.. ve sanki normalde saçlarını boyatmıyor.. canı öyle istemiş.. cildi bakımsız diyenler hiçbir ünlünün cildi bakımsız değildir.. ama ablamız yanmış zaten belli.. yani burda anormal bir şey yok.. gayette güzel.. siz yataktan yeni kalktığınızda bir yüzünüze yanıcı sıcağı alın saçınızı toplayıp foto çekin çoğu kişi böyle çıkar.. normal hayatından gayet bakımlı olduğu belli zaten görüldüğü üzre.. şu saçmalamış çirkin olmak/bakımsız olmak bu doğallık filan değil diyenler büyük ihtimal toplumun karşısına cicili bicili çıkmaya çok muhtaç insanlar..
Kendisiyle barışık oldunu varsayıyorum bu konu da tebrik ederim bakımsız görünebilir ve bu sizi ilgilendirmez onun sanatını konuşmalısınız sahne de nasıl iş hayatın da nasıl görünüyor önemli olan o evde araba da makyaj falan yapmak zorunda mı abarttınız son zamanlar da hepiniz bundan 10 yıl önceki halinizi unutuyorsunuz ben ortalıkta bakımlı insan göremezdim
Bir-çok kişi beğenmemiş yok ünlüler makyajsız bir hicmis. Makyajsız çok güzel olupta ici karaktersiz olanlari nereye koyacağız. Şimdi bakımsız demiş bazı hanimefendiler kusura bakmayın benim bakimlidan anladığım "temiz" olmak. Boya sürüp makyaj yapmak ya da binbir türlü gençleşme işleriyle uğraşmak değil.
Kesinlikle doğal ve güzel. Hiç kimse makyaj yapmak ve boya sürmek zorunda değil. Ünlüler abartı makyajları ve lüks hayatlarıyla normal insanları aşırılığa özendiriyorlar. Halbuki ünlüler de herkes gibi olsa örnek olsa kimse makyajla cildine zarar vermez ve kendini çirkin görmez.
kadın ve erkeklerin cevapları cok farklılıklar göstericekdir sanirım :) bir kadınin hele biraz sosyal ise kendisine yakıştıracagi son durumdur dogallik ya da biraz dahasi bakimsızlik :) ama biz erkekler icin bakimli kadin gorseli cok hossada birazda dogallik ariyoruz sanirim :) ozgeye gelince bence boyle bir poz vermemeliydi bunu 15 sene sonra yapsa hos olurdu ama Şu an guzel bile gorunse biraz dogalliginda da olmali kadın :)
Güzellikler yalnız birer algıdır. Acıyorum bu fotoğrafa kötü yorum yapan kızlara. Bence cidden iğrençsiniz. Silin bakalım makyajınızı da göz morluklarınız konuşsun. Akıtın saçınızın boyasını beyazlarını görelim. Çıkarın kıyafetleriniz de çatlaklarınıza gülümseyelim. Komiksiniz. Çok hemde.
Ben bu resimden sonra, makyajın aslında ne büyük bir kurtarıcı olduğunu bir kez daha anladım valla.. Bence bazı insanlara doğallık gitmiyor sanki😄ben onları boyalı seviyorum öyle kalsalar daha iyi değil mi?
Ne kadar aptal aptal yorumlar yapıyorlar erkekler ya sanki onların saçları beyazlamıyor kadınlardan daha önce beyazlıyor saçları gelmişler laf yapıyorlar
Sosyal medya yüzünden ister istemez gündelik hayatta gerçeklikten uzaklaşıyoruz. etrafından bir haber şekilde instagrama fotoğraf atmak için türlü cambazlıklar yapanlardan tutun da "bilgiye ulaşmak" için değil de laf sokup üç beş beğeni ile kendini iyi hissedebilenlerin dünyasındayız artık.
Gerçek başka. yaşlanıyoruz. günden güne eriyoruz. ve öleceğiz. hikaye bu kadar.
Saçındaki beyazlarda sorun yok beyazlarıyla seksi olabilen bir kaç manken biliyorum ama yüzü çok renksiz bu resimde. Gözüne bir sürme çekse harika görünürdü
Hayır abartılı değil bunca zamandır emeği vermiş çalışmış etmiş saçları beyazlanmış yaşlandığını hissetti yorgunluğu dile getiremediği saçlarıyla ifade edebilmiş
Eee olanı şoplarla saklasın mı napsın... Ne kadar mağdur var filtre ile kandırılmış... aha bu diyor beğenen böyle beğensin diyor... gizlisi saklısı yok, beyazım da var diyor kırışığım da...
Bnce dogal cunku gozu rahatsiz edecek bir durum yok yani bakimsizlik yonunden kirli degil ya da atiyorum saci basi daginik degil sadece boyamamis ne var ki bunda
Bence gayet doğal. Beyaz saçın yaş ile ilgisi yok benim 16 yaşından beri saçlarım boya çünkü çok beyazim var. Makyajsız hali de çirkin değil çoğu kişi makyajsız böyle zaten.
Olduğu gibi çok güzel. Gereksiz güzellik algılarını yıkıyor duruşuyla. Herkesin kırışıksız, beyaz saçsız, dolgun dudaklı, pürüzsüz tenli olması fazla yapma ve gereksiz, yaşasın yaşanmışlıklarla dolu yüz ve vücutlar❤️🤸🏻♀️
En İyi Cevaplar