Saç Bakım Soner Sarıkabadayı'nın saçlı halini görenler onu tanıyamadı! Kelliğin beraberinde getirdiği bir karizmatiklik var mı? Thauma Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soner Sarıkabadayı'yı hepimiz kel tanıdık. Kendisi, kelliğin yakıştığı nadir türlerden. Saçlı halini görenler ise şokkkSizce kelliğin beraberinde getirdiği bir karizmatiklik var mı? Soner Sarıkabadayı'nın saçlı halini görenler onu tanıyamadı! Kelliğin beraberinde getirdiği bir karizmatiklik var mı? Cevapla Şok Soruları Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nağma07 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Bazı adamlara kelliği yakıştırıyorum, bu da onlardan biri iyi ki dökülmüş saçları yüzü açılmış :D 1 2 Yorumla Thauma +1 yıl Yüzüne nur inmiş. :D Yorumla nağma07 +1 yıl Aynen 2 Kilometreden fark edilesi kafası var işte fena mı :D Yorumla
Subarusti Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Allah saç tellerinden alıp ses tellerine vermiş saçsız da efsane bir adam :) 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sarıkadayı? Soner'in saçlı halinin soyismi mi bu?Karizmatiklik yok.. 2 1 Yorumla Thauma +1 yıl Üff hahaha Yorumla
New_me Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Bu adam bana çok itici geliyor nedense🤔Ama bazılarına kellik cidden yakışıyor. 0 0 Yorumla
DarknessDolunay Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl şu an ki tarzı daha etkileyici bence. :) Hem daha çok yakışıyor. 0 0 Yorumla
İncirolsadayesek Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Saç daha iyi erkeğin makyajı saç ve sakal. Saç yok işte bizde :D 0 0 Yorumla
ponçik-baby Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl ben şahsen saçlı da saçsız da beğenmiyorum kendisini 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Kellik yakışmış. 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. saçlı hali daha iyi 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar