Yaprak dökümün'de bu kadın esmer güzeliydi resmen kara kaş, kara göz, esmer ten, yanağında ben olan hoş bir kadındı. Şimdi ise yeşil gözlü, buğday tenli, kalkık burunlu, yanağında ben yok olan bir kadına döndü, baya değişti. Herkes zayıfladı da böyle oldu dese de bana öyle gelmiyor nedense peki sizce? Şimdiki kumral hali. Fahriye Evcen göz rengi Yaprak dökümü esmer güzeli haliBu arada kendisini güzel buluyorum, ama hoşlanmıyorum gözleri hep kibirle bakıyor gibi yine de abartılacak güzellikte olmadığını düşünüyorum sadece merak sorum.
Fahriye Evcen göz rengini açtırdı mı, hep ela mıydı sizce?
Ela gözler kıyafete ve ortama göre renk değiştirebilir. Annemin gözleri ela oradan biliyorum. Kamera, kamera ışıkları, makyaj ve set ortamı da göz rengini değişik gösterebilir. Bunu çoğu oyuncuda görüyoruz aslında. Fahriye Evcen'nin göz rengi eladır. Kendisine de çok yakışıyor. Gözleri kendisine ayrı bir hava katıyor.
Fahriye Evcen ela gözlüdür. Kendisi gibi gözleri de güzel. Ela gözlerin yeşil gözler gibi ortama göre rengi değişebiliyor. Makyajla bile göz rengi değişik durabiliyor.
Ona da eminim ten rengini de açtırdı, bir zaman uzun süre yok olmuştu dönüşü muhteşem oldu bu estetikler yüzünden mış demek ki 😃Ama esmer daha iyiydi saflik etmis
En İyi Cevaplar