Her kadın, 'ruhunu okşayacak' bir erkeğe ihtiyaç duyar. Para, pul, maddiyat, bunları kadınlar zaten artık tek başlarına da elde edebiliyorlar. Bazen samimi bir dokunuşu, içten bir davranışı arar durur insan. O sıcaklık da sevdiği insandan geliyorsa, tadından yenmiyor. Peki, ıslak saçlarınızın eşiniz/sevgiliniz tarafından kurutulup taranması ve bu yönde ilgi görmeniz hoşunuza gider mi? Bu sizi mutlu eder mi? Yoksa böyle şeylere çok değer veren insanlardan değil misiniz?
Islak saçlarınızın eşiniz/sevgiliniz tarafından kurutulup taranması hoşunuza gider mi?
Kurutması değil de saçımla oynaması hoşuma gider. Kuruturken kontrolden çıkabilir benim saçlar Allah korusun :D Çok gür ve kabaran saçlarım var o yüzden kurutmayı ben yapayım. :D ya da azıcık o kurutsun sonra kalanını ben kurutayım, zaten kurumak bilmiyor. Niye kurumuyor ulan bu saç diyebilir. Kuaför bile dediyse şaşırmam öyle bir şey dediğinde. :)))
O degilde ilk tanıştıgım kızşa buluşmuştum araba yoktu o gün cafeden cıktık yagmur bastırdı üzülmüştüm üstümden montu çıkartıp ona verdim ıslanmasın die ama işte yanlış yapmışım
En İyi Cevaplar