Selamlar😊uzun arayışlarının, güzel sonuçlarını ve seni harika mı müthiş mi müthiş bir ürün ile tanıştırmaya geldim ♥
🌟En kalıcı saç boyası Schwarzkopf "Pure Color"
🌟 15 farklı renk ile istediğin rengi kolayca bulabilirsin. Çikolatalı sufle, vișneli turta, bal badem gibi sevimli, ponçik ve aşık eden isimleri ile karșında😊 Normalde renk seçersin herhangi bir ürün alırsın ama eve gelip boyadığında istediğin gibi rengi tutturamazsın ya işte "Pure Color" asla böyle değil. İstediğin renk kolayca saçında görebiliyorsun.
Bak neler var içeriğinde gözlerin şimdi kalpcik kalpcik olacak. İçeriğindeki, "Aleo vera, kaktüs ve aquaxyl" özleriyle saçların inanılmaz derecede anında neme kavușacak. Daha dur bitmediiii 😊 "Jojoba yağı" içeren bakım kremi sayesinde saçların parlak, canlı ve eşsiz yumușaklığa sahip olacaktır.
Erkenden bazı insanlarda bilirsin saçlarda beyazlama gözüküyor. İște ona da çözüm var %100 beyaz kapatıyor. Saçımda beyaz var mı? Ay ne yapacağım bu beyazlarla? demene asla gerek yok. Gidiyorsun, alıyorsun "Pure Color" boyuyorsun ve kendine aşık oluyorsun. Gelelim senin saçına göre renk seçimine😊
🌟Benim tercihim Schwarzkopf "Pure Color" 1.4 Siyah Üzüm Reçeli!
🌟 Siyah konusunda seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben saçıma boya uygulardım ama istediğim rengi asla elde edemezdim. Aynadan boş boş bakardım kendime. Ama șu an "Pure Color" saç boyasını denedikten sonra ben kendi boyamı kesinlikle buldum. Jel formülü sayesinde akma damlama hepsini unut. Boya uygularken saçına tişörtüne boya akmayacak, kafanı yastığa koyduğunda yastığın boya olmayacak, saçlarını istediğin gibi yıkayabilirsin. Çünkü akmayacak, seni ilk kalıcı jel boya güzelliğinin eline bırakıyorum.
Gönül rahatlığı ile saçlarını boyayabilirsin. Denemiș biri olarak siyah saç derdinden çok iyi anlarım 😊 Saçlarında asla acı, yanma olmayacak tam tersi ferahlık ve saç diplerinde rahatlama hissedeceksin. Ben saçlarıma bakım kremimi uygulayıp, duruladıktan sonra ayna karşısına geçtim ve dedim ki "Vaovvv aşık oldum șu an kendime" saçlarımda eşsiz bir yumuşaklık, sağlıklı ve canlı bir görünüm ile karşı karşıya kaldım. Eminim saçının seçme şansı olsaydı O'nu tercih ederdi #SaçınınTercihi 💙
Selam, Kalıcı ve uzun süreli boya arıyorsan eğer şüphesiz bu konuda benim de daha önce denemiş olduğum bir marka olan Pure Color' dır. Dilersen ürün hakkındaki özelliklere senin için değinmek istiyorum. Aklında hiç şüphe olmasın, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
İlk kalıcı jel boya: Pure Color
Piyasada o kadar çok boya markası var ki, hangisi güvenilir ve kaliteli pek emin olamıyoruz denemeden. Boyanın içeriği saçlarımız için çok önem arz ediyor o yüzden ve her boyayı kullanmadan önce tereddüt durumu yaşayabiliyoruz. Bu durumu yaşamayıp, gözün kapalı güvenebileceğin sayılı markalardan biri de Pure Color' dır. İçerdiği ürünler bile saçlarını güvenle emanet edebileceğini gösteriyor. Bu yüzden oldukça kalitelidir diyebilirim.
En Kalıcı Siyah Saç Boyası 1.4 Pure Color Siyah Üzüm Reçeli
Saç boyadıktan sonra bazen birkaç hafta geçmesine rağmen renginde solmalar olabiliyor fakat Pure Color üzerinden haftalar geçmesine rağmen renginde solma gibi durumlar söz konusu olmuyor. Tıpkı ilk günkü gibi sağlıklı, ışıltılı ve canlı görünen saçların hep seninle oluyor. Bu yüzden de renk kalıcılığı konusunda içini rahat tutabilirsin.
Pure Color Beyazları Kapatır Mı?
Elbette, %100 beyaz kapama garantisi veriyor sana. Saçlarımda beyaz yok ama annemin saçları beyazladığı için o da tercih etmek istedi ve gerçekten de yüzde yüze kadar bir beyazlık sağladı. Kendim görmemiş olsam inanmazdım normalde çünkü beyaz rengi kapatmak zordur ama Pure Color bu konuda oldukça iyi bir ürün. Onun için beyaz kapama konusunda tek geçerim.
Pure Color Saç Boyasının Özellikleri Nelerdir?
• Saçlarına jojoba Yağı içeren bakım kremi sayesinde ışıltı, canlılık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. • Vanilyalı tart, buzlu kestane gibi iştah açıcı 15 farklı, en sevilen tatlılardan esinlenilmiş renk seçenekleriyle gönlümüzde taht kuruyor. • Jel formülde olduğundan akma ve damlama gibi sorunları ortadan kaldırır. • %100 beyazları kapatma özelliği mevcut ve oldukça kalıcı bir saç boyası • Aloe vera ve kaktüs özleri barındıran içeriği sayesinde saçlara bolca nem sağlıyor, nem dengesini kuruyor ve saçlar boyama sonrasında yumuşacık oluyor 🙂 Kendim de kullandığım için rahatlıkla önerebilirim 🙂 Evde saç boyayanların işini çok kolaylaştırıyor ve sonuç gerçekten mükemmel oluyor ♥
Cidden siyah boyanın saçta kızıl yansımaları bırakıp hızlı akmasından gına geldi hint kınasını düşünüyordum ve siyah saçı seven birisiyim saçımdan akmaması benim bayıla bayıla isteğim konu
Hayır ama üniversite sonrası için düşünüyorum. Saçı siyah yapmanın doğal yolu varken yıpratan bir şeye gerek yok bence. Kınanın beslediği söyleniyor. Tamam, zor akıyor ama siyah boya da zor akıyormuş zaten ve o saça zarar da veriyor. Ayrıca başka renge dönmek istersen saçı açarken yanabiliyormuş. Kınayla boyadığında üzerine boya tutmuyor, sanırım yani beklemek zorundasın akması için diye biliyorum. Yine de kına ve boyayı karşılaştırdığımda kınayı daha avantajlı buldum ben.
Maalesef, bilmiyorum. Ben de araştırıp karar vereceğim. Yalnız çok kötü diyenler de olmuş ben de arada kaldım ama boyadansa kına daha iyi gibi geliyor bana. Kuaförüne de sor istersen bir.
En İyi Cevaplar